bende hiç ööle bişiler olmadı dahaSağol canım evet süt kanalları açılıyormuş bende okudumda bende bariz süt doluyo gibi
Damla süt dolarken hissettiğin çok garip bişey nasıl anlatsam,hafif sızlar,kaşınır,gıdıklar gibi amma çok hoş bir duygu
bende kaçıyorum..sana da hoşcakal bana da :)Kızlar bende kaçıyorum hepinizi öpüyorum
Yarın görüşürüz :80:
tamam seval bende carsamba ögrenir paylasırım sizlerle.bende yarın eğitim ve araştırma hastanesine gitcem bana da fiyat söylemediler eğer ücretliyse bildiirrim size kızlar.eğer paralıysa da çok fazla değildir.özel hastanelerde fiyatlar daha fazla
Melis üniversite hastanesi kızz.sizin ordada vardır fakülte hastanesi bi sorsana,bende carsamba gidince bi sorayım.ücretlidirde bana söylememişlerdir belki.300de cokmuş hakkaten.
ahahah tamam ozmn
nasıl ücretsiz yapıorlarrr benide götürr oarayaaa
ya ne kdr güzel ya eşimin eski işinde bizimde öle avantajlarımız oclaktı hatta doğum olduğu ay çift maaşta gelecekti ama malesef yeni işinde 3 gn izni verirlerse öpüp başımıza koyucaz
ben de kaçar kızlar görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüz yarın sabah.
ayy inşallahh hepimize bereket ve şans getirsin bebeklerimizamann şekerimm sağlıklı doğsunda dert etme, hem doğan çocuk rızkıyla doğar derler.Uğur getirir inşallah size..
anladım cnm bende avcılar hospitale giitim nil hanıma aman nasıl bir yerdir orası ya resmen ticarethane bir gidiyordum 2 3 saat çıkamıyordum snra cemil beye gitiik ama oda çok para istiyor bende jfkda sonlandırmak istiyorum bu gidişatı bakalım hayırlsı
ayy inşallahh hepimize bereket ve şans getirsin bebeklerimiz
buarada oğluşun hayırlı olsun ilk oğlunun adı neydi şimdikinine düşündün var mı fikrinn?
ayy inşallahh hepimize bereket ve şans getirsin bebeklerimiz
buarada oğluşun hayırlı olsun ilk oğlunun adı neydi şimdikinine düşündün var mı fikrinn?
ayy avcılar hospital deme sakın bana deliriyorum ben ordayken..İlk gebelik testini orda yaptırdım kan tahlilimi.Neyse bizim sitenin orayla anlaşması var %20 indirim yapılıyo bize..Dedim doktoru da burdan seçelim tülay hanımdıı sanırım.Randevu aldım gittik eşimle ilk kontrolum hamile olduğumu öğrendikten sonra..Hiçbişey bilmiyorum tabi aç karnına gittim ben tahlil falan isterler belki diye.saat 10.00 daydı sanırım randevu bekle allah bekle alan yok, ilgilenen yok deliricem saat 12.00 ye geliyodu hosteslere kızdım ya dedim 2 saat oldu ne zaman giricem nası iş bu?açım ben dedim zaten tepeme vurmuş açlık :) tamam sizi alıcaz şimdi dediler neyse tam doktorun kapısındayım yaşlı teyze geldi evladım durumum acil nolur giriyim dedi iyi dedim o girdi çıktı içeri giricem doktor çıktı kusura bakmayın acil sezeryana gidiyorum 1 saat sonra alabilirim dedi. Ruh durumumu tarif bile edemiyorum iptal ettim hemen bi daha da gitmedim..nefret ediyorum ordan.Bi zehrlenme olayım olmuştu 14 haftalıkken o zaman gittim oraya erkek doktor vardı adını hatırlamıyorum o da sapık gibi bi adamdı bebek iyi mi diyorum hangi hastaneye gidiyosun diyo?acilden giriş yapmışım bebeğe bişi oldu diye aklım çıkmış doktor bey bebek iyi mi diyorum bize niye gelmiyosun diyo en son bağırdım çocuğum iyi mi söylesene be adam dedim şaşırdı iyi iyi bişeyi yok erkek olucak dedi bi de üstüne.en son çıkarken kartını veriyo bize bekleriz diye çarptım kapıyı çıktım..Nefret ediyorum ordan..
yok artık her olay için ohaa çüşşş yuhhh hayvanlar yaaa bilmiordum ben bunlarrr ayy okurken delirdimayy avcılar hospital deme sakın bana deliriyorum ben ordayken..İlk gebelik testini orda yaptırdım kan tahlilimi.Neyse bizim sitenin orayla anlaşması var %20 indirim yapılıyo bize..Dedim doktoru da burdan seçelim tülay hanımdıı sanırım.Randevu aldım gittik eşimle ilk kontrolum hamile olduğumu öğrendikten sonra..Hiçbişey bilmiyorum tabi aç karnına gittim ben tahlil falan isterler belki diye.saat 10.00 daydı sanırım randevu bekle allah bekle alan yok, ilgilenen yok deliricem saat 12.00 ye geliyodu hosteslere kızdım ya dedim 2 saat oldu ne zaman giricem nası iş bu?açım ben dedim zaten tepeme vurmuş açlık :) tamam sizi alıcaz şimdi dediler neyse tam doktorun kapısındayım yaşlı teyze geldi evladım durumum acil nolur giriyim dedi iyi dedim o girdi çıktı içeri giricem doktor çıktı kusura bakmayın acil sezeryana gidiyorum 1 saat sonra alabilirim dedi. Ruh durumumu tarif bile edemiyorum iptal ettim hemen bi daha da gitmedim..nefret ediyorum ordan.Bi zehrlenme olayım olmuştu 14 haftalıkken o zaman gittim oraya erkek doktor vardı adını hatırlamıyorum o da sapık gibi bi adamdı bebek iyi mi diyorum hangi hastaneye gidiyosun diyo?acilden giriş yapmışım bebeğe bişi oldu diye aklım çıkmış doktor bey bebek iyi mi diyorum bize niye gelmiyosun diyo en son bağırdım çocuğum iyi mi söylesene be adam dedim şaşırdı iyi iyi bişeyi yok erkek olucak dedi bi de üstüne.en son çıkarken kartını veriyo bize bekleriz diye çarptım kapıyı çıktım..Nefret ediyorum ordan..
ayy çok önemli konuya değindin ,ilk oğlumun adını BORA koydum çok seviyordum bu ismi hem kolay pratik hemde karizması var ismin ama gel görkii ismini çağırır derler gerçekten de fırtına gibi bir çocuk oldu tutabilene aşkolsun.Enerjisini kontrol altında tutamıyoruz.İkincinin adını Mülayim yada Uslu'mu koysam
Cidden hala düşünmedim ne koysam ki ??
ay inanmıyorum ben başıma geleni anlatmadım cnm bende anlatayım bende gittim işte çok övdüler banada nil hanıma gittiğimde 10 haftalıktım beni 2li tarama testi yaptırmamı söyledi ama o 11 ve 14 hafta arsı oluyor biliyorsun benim 10 haftalık olduğumu unuttu salak heralde bende ne bileyim doktorya güvendim neyse ertesi gün oldu bende giitm kendi bakmıyor zaten bana ense kalınlığı 2.5 çıktı dediler neyse nil hanıma gitin buraya çarşamba prof geliyor dedi bende ona gittim anam adam bana neler dedi ben araştırdım d3edim yanlış zamanda ölçülmüş falan direk yok doğru zamanda ölçülmüş öyle seneryolar yazdıki ben eve nasıl gittim bilmiyorum gözlerim kan çanagı olmuş ağlamaktan bende cemil beye gtiim onadn sonra o tam iki hatfa sonra ölçüm yaptı ve herşey normal dedi ama sen bi beni düşün o iki hafta nasıl geçti kabus gibiydi hep o salak nil hanım yüzündn beni düşünmyüroki arkadaki hastaları düşünüyr hey Allahım iğrenç bir yer
yok artık her olay için ohaa çüşşş yuhhh hayvanlar yaaa bilmiordum ben bunlarrr ayy okurken delirdim
ahahah mülayimmmbnm kızım olcak adı da sahil olcak allahın izniyle bir bağlam kuramıorum yani sahil diyince nasıl bi çocuk olcak bnde oğlum olsa rüzgar olsun demiştim ozmn banada senin dediğini sölemişlerdi
kızın olsaydı hira koyardın uygun olsun diye ama erkekte bilemedim erkek ismi özürlüyümde
Hay Allahım yaa hiçbişeyden haberleri yok ki Allah düşürmesin oraya. Ssk hastanesi bile daha iyidir özel olucak bide.. Neyse inşallah JFK da bitiricez bu işi.Hem Acıbademin alması da bi açıdan iyi oldu kalite daha da iyi olur.Hakkımızda hayırlısı olsun canım..sen ne zamana alıcaksın randevuyu? Ben haftaya salı Utku beydeyim 2.düzey için..
oğlum siz rüzgar diyosunuz Bora diyosunuz korkuyosunuz ben ORKAN diyorum ötesi yok Kasırgadan kuvvetli ben napiiimdiyorum işte tazmanya canavarı gibi olucak benim oğlum evin içinde rüzgarıyla gezicek..Annem de Mulis koyun şu çocuğun adını sakin olsun diyo
selam kızlar biz geldikkk nasılsınzz:80::
oğlum siz rüzgar diyosunuz Bora diyosunuz korkuyosunuz ben ORKAN diyorum ötesi yok Kasırgadan kuvvetli ben napiiimdiyorum işte tazmanya canavarı gibi olucak benim oğlum evin içinde rüzgarıyla gezicek..Annem de Mulis koyun şu çocuğun adını sakin olsun diyo
selam kızlar biz geldikkk nasılsınzz:80::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?