hoşgeldin güzelimm bende ufaktan ufaktan çıkma hazırlığına başladım.Mesai bitti.
Öpüyorum hepinizi şehzadelere ve sultanlara iyi bakın![]()
hosbulduk tatlım...sanada güle güle dıyelım sende ıyı bak bebegını allaha emenatt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin güzelimm bende ufaktan ufaktan çıkma hazırlığına başladım.Mesai bitti.
Öpüyorum hepinizi şehzadelere ve sultanlara iyi bakın![]()
ben bu hafta gidecektim cumartesi ama sanırım tatilmiş eşimle gitmek istediğim için diğer haftaya kaldı sanırım acıbadem olması tabiki ii ama inş. fiyatlar uç noktalarda olmaz..
avcılar hospital aman amn kimse düşürmesin eşimde oraya bşka nedenle gitti başk şeylere tahlil yapıtyorlar o bana çok dedi oaraya gitme diye ama ben onu dinlemedim başıma neler geldi![]()
hoşgeldin şekerimm![]()
ahahahah olum sen bitmişsin yaaaaoğlum siz rüzgar diyosunuz Bora diyosunuz korkuyosunuz ben ORKAN diyorum ötesi yok Kasırgadan kuvvetli ben napiiimdiyorum işte tazmanya canavarı gibi olucak benim oğlum evin içinde rüzgarıyla gezicek..Annem de Mulis koyun şu çocuğun adını sakin olsun diyo
![]()
selam kızlar biz geldikkk nasılsınzz:80::
anladım canım..Yok fazla uçmaz sgk geçicek ne de olsa.Mehtap söyledi ya afiş asmışlar Acıbadem JFK sgk farkı alınmayacaktır diye..hayırlısı olsun bakalım.
sen nereye gıdıyorsun canım dogumu nerde yapacaksın
hosbuldum ttalım nasılsın ogluusn nasıl
hmm hayırlısı canım pekı muayene ucretı nekadr?sana uzak degılmı bahcelıewlerBahçelievler JFK ya gidiyorum canım.İnşallah doğum da orda olucak..
ahahahah olum sen bitmişsin yaaaa
hoşgeldin cnmm
oğluşumla babamızı bekliyoruz canım.inşallah yarında oğlumu görcemmmmmsiz nasılsınız bakim oğluşla
sahil iyidir herhalde takılıoruz öle boş boş ana kızhmm hayırlısı canım pekı muayene ucretı nekadr?sana uzak degılmı bahcelıewler
hosbuldum ttalım nasılsın sahıl hanım nasıllar
esın 2hafta ızınde degılmıydı ttalım senını...bızde ıyıyız hava bıraz soguk olsada dısarı cıktık geldık kendıme geldım oglusumuda ıyı gelmıstr umarımm
hmm hayırlısı canım pekı muayene ucretı nekadr?sana uzak degılmı bahcelıewler
karıstrdım demkkı yanımdakı afacan sagolsun kafa bırakmı kocamla yalnız hayatımzı ozluyrm bı yandan bı yandan da o gıdınce napcam dıyorummsahil iyidir herhalde takılıoruz öle boş boş ana kız
2 hafta izinde olan özlemin eşiydi
benim gittiğim doktor sgklıdan fark ücreti almıyor canım sadece 12 tl ödüyorum..Uzak tabi çok yakın değil ama bana yakın hastanelerle anlaşamadık bi türlü mecburen o tarafa geliyorum..
arkadaşlar ben şişiyorum çok fena hele yemekden sonra yırtılacak gibi oluyorum,nefes alamıyorum,nabız oluyor 130,ölecek gibi oluyorum,özellikle kahvaltıdan sonra fena oluyorum ,böyle olan varmı yaw,gece yatakda dönemiyorum,yırtılacam galiba ikiye...![]()
arkadaşlar ben şişiyorum çok fena hele yemekden sonra yırtılacak gibi oluyorum,nefes alamıyorum,nabız oluyor 130,ölecek gibi oluyorum,özellikle kahvaltıdan sonra fena oluyorum ,böyle olan varmı yaw,gece yatakda dönemiyorum,yırtılacam galiba ikiye...![]()
esın 2hafta ızınde degılmıydı ttalım senını...bızde ıyıyız hava bıraz soguk olsada dısarı cıktık geldık kendıme geldım oglusumuda ıyı gelmıstr umarımm
ooo super uygun muayene ben 35 lura oduyorum enayı gıbıhmm araban warmı yoksa kac wesaıtle gelıyosun
damla geçen gün yorgan aldım bebişe hani demiştimya sevi bebe var diye fabrika satış magazası küçücük bir defosu vardı oda biraz siyah boya 45 tllık yorganı 15e verdi çokta güzel istersen bir bak cnm...
damla geçen gün yorgan aldım bebişe hani demiştimya sevi bebe var diye fabrika satış magazası küçücük bir defosu vardı oda biraz siyah boya 45 tllık yorganı 15e verdi çokta güzel istersen bir bak cnm...