• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu hafta gidecektim cumartesi ama sanırım tatilmiş eşimle gitmek istediğim için diğer haftaya kaldı sanırım acıbadem olması tabiki ii ama inş. fiyatlar uç noktalarda olmaz..
avcılar hospital aman amn kimse düşürmesin eşimde oraya bşka nedenle gitti başk şeylere tahlil yapıtyorlar o bana çok dedi oaraya gitme diye ama ben onu dinlemedim başıma neler geldi:43:

anladım canım..Yok fazla uçmaz sgk geçicek ne de olsa.Mehtap söyledi ya afiş asmışlar Acıbadem JFK sgk farkı alınmayacaktır diye..hayırlısı olsun bakalım.

oğlum siz rüzgar diyosunuz Bora diyosunuz korkuyosunuz ben ORKAN diyorum ötesi yok Kasırgadan kuvvetli ben napiiim :52: diyorum işte tazmanya canavarı gibi olucak benim oğlum evin içinde rüzgarıyla gezicek..Annem de Mulis koyun şu çocuğun adını sakin olsun diyo :9:
ahahahah olum sen bitmişsin yaaaa
selam kızlar biz geldikkk nasılsınzz:80::

hoşgeldin cnmm

hmm hayırlısı canım pekı muayene ucretı nekadr?sana uzak degılmı bahcelıewler

hosbuldum ttalım nasılsın sahıl hanım nasıllar
sahil iyidir herhalde takılıoruz öle boş boş ana kız
esın 2hafta ızınde degılmıydı ttalım senını...bızde ıyıyız hava bıraz soguk olsada dısarı cıktık geldık kendıme geldım oglusumuda ıyı gelmıstr umarımm

2 hafta izinde olan özlemin eşiydi

hmm hayırlısı canım pekı muayene ucretı nekadr?sana uzak degılmı bahcelıewler

benim gittiğim doktor sgklıdan fark ücreti almıyor canım sadece 12 tl ödüyorum..Uzak tabi çok yakın değil ama bana yakın hastanelerle anlaşamadık bi türlü mecburen o tarafa geliyorum..

arkadaşlar ben şişiyorum çok fena hele yemekden sonra yırtılacak gibi oluyorum,nefes alamıyorum,nabız oluyor 130,ölecek gibi oluyorum,özellikle kahvaltıdan sonra fena oluyorum ,böyle olan varmı yaw,gece yatakda dönemiyorum,yırtılacam galiba ikiye...:25:

benim gittiğim doktor sgklıdan fark ücreti almıyor canım sadece 12 tl ödüyorum..Uzak tabi çok yakın değil ama bana yakın hastanelerle anlaşamadık bi türlü mecburen o tarafa geliyorum..

ooo super uygun muayene ben 35 lura oduyorum enayı gıbı:77::77:hmm araban warmı yoksa kac wesaıtle gelıyosun

damla geçen gün yorgan aldım bebişe hani demiştimya sevi bebe var diye fabrika satış magazası küçücük bir defosu vardı oda biraz siyah boya 45 tllık yorganı 15e verdi çokta güzel istersen bir bak cnm...

arkadaşlar ben şişiyorum çok fena hele yemekden sonra yırtılacak gibi oluyorum,nefes alamıyorum,nabız oluyor 130,ölecek gibi oluyorum,özellikle kahvaltıdan sonra fena oluyorum ,böyle olan varmı yaw,gece yatakda dönemiyorum,yırtılacam galiba ikiye...:25:

cok kılo aldınmkı canım yada yedıgın bıseymı dokunuyorkı bende yok boyle bı rahatsızlık olan warmıkı acaba

bende aynı senin gibi oluyorum göbişim öyle bi geriliyor ki yemekten sonra bi derin nefes alsam ya da esnesem yırtılacak gibi oluyor sorma

esın 2hafta ızınde degılmıydı ttalım senını...bızde ıyıyız hava bıraz soguk olsada dısarı cıktık geldık kendıme geldım oglusumuda ıyı gelmıstr umarımm

yok canım öslem35 in kocişi 2 hafta iizindee.benimki ctesi bile işe gidiyor nerde 2 haftaa:27::27: cumartesi bilem alamıyor izni

ooo super uygun muayene ben 35 lura oduyorum enayı gıbı:77::77:hmm araban warmı yoksa kac wesaıtle gelıyosun

ah canım ben son muayeneye kadar hep 80 lira ödüyodum ssk yok bizde. Neyseki babamın dükkanında çalışıyor gösterdik ssk mı dışarıdan ödüyorum öyle faydalanmaya başladım işte..Metrobüsle çok rahat oluyo canım taksiyle avcılara gidiyoruz ordan biniyorum 10 dk falan sürüyor trafik yok ya..yol sorun olmuyor hafta içi gidiyorum doktora çalışmadığım için, yollarda boş oluyor hastane de boş oluyor rahat yani.

damla geçen gün yorgan aldım bebişe hani demiştimya sevi bebe var diye fabrika satış magazası küçücük bir defosu vardı oda biraz siyah boya 45 tllık yorganı 15e verdi çokta güzel istersen bir bak cnm...

aa ne kadar iyiymiş canım yaa. Ben uyku setini aldım gerçi sevi bebeden almıştım avcılardaki mağazasından.Ama başka eksikler var yan yatma yastığı falan alıcam hava bi açamadı ki gezelim.

bende bebeğe antialerjik taç ın fabrika satış mağazasından yorgan ve yastık aldım ama acaba yanlışmı yaptım diye düşünüyorum rastladı birden karar verdim aldım çünkü
32 lira yorganı 8 lira yastığı

Back