nasılsın canım iyimisin
iyiyim kuzu seni sormalı ağrın sızın var mı ilaçlarını içiormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın canım iyimisin
iyiyim kuzu seni sormalı ağrın sızın var mı ilaçlarını içiormusun
ah canım ben son muayeneye kadar hep 80 lira ödüyodum ssk yok bizde. Neyseki babamın dükkanında çalışıyor gösterdik ssk mı dışarıdan ödüyorum öyle faydalanmaya başladım işte..Metrobüsle çok rahat oluyo canım taksiyle avcılara gidiyoruz ordan biniyorum 10 dk falan sürüyor trafik yok ya..yol sorun olmuyor hafta içi gidiyorum doktora çalışmadığım için, yollarda boş oluyor hastane de boş oluyor rahat yani.
aa ne kadar iyiymiş canım yaa. Ben uyku setini aldım gerçi sevi bebeden almıştım avcılardaki mağazasından.Ama başka eksikler var yan yatma yastığı falan alıcam hava bi açamadı ki gezelim.
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl hareketler ne durumda benim kız çok hareketli değil oğlum fenaydı hala fena hareket konusunda![]()
dikkat et yaa keşke çıkmasaydın bugün çok fenadı hava cidden ev bile soğuktu bizim gerçi bana soğuk işlemior kızım koruor sanırımbende iyiyim canım bugün dışarı çıkmıştım havada yağışlıydı üşüttüm galiba kasığımda ağrı var birazilaçlara devam ediyorum canım inşallah geeçr artık ya
bu çok mantıklı ya bnm arkadaşımda kızınınkini bana vericek oyuncağını yıkadı bile daha kızı 1 aylık bile deil kolay kullanımı diorBen gecmisi okuyup cevapyazana kadar damlacik gitmis ama geldiginde gorursun artik.
Yan yatis yastigi aldim gecen gun bir tarafi rulo yastik diger tarafi ayicik yada kopek ortadan cirt cirtla baglaniyo cok sevimli siradan yastiklar gibi degil belki sende gormussundur onlara bi bak istersen ben mavi ayicikli olanini aldim cok tatliiii....
Resmini ekledimmmm bi bak istersen
Sevi Bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl hareketler ne durumda benim kız çok hareketli değil oğlum fenaydı hala fena hareket konusunda![]()
:80::80:ben varım bak ben geldim...nasılsın canım orkanımız nasıl
Ben gecmisi okuyup cevapyazana kadar damlacik gitmis ama geldiginde gorursun artik.
Yan yatis yastigi aldim gecen gun bir tarafi rulo yastik diger tarafi ayicik yada kopek ortadan cirt cirtla baglaniyo cok sevimli siradan yastiklar gibi degil belki sende gormussundur onlara bi bak istersen ben mavi ayicikli olanini aldim cok tatliiii....
Resmini ekledimmmm bi bak istersen
Sevi Bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
yok klorla ilgili bişi söylemedi sadece havuzun temizliğinden emin ol dedi.O konuda sorunum yok tertemiz havuzumuz sürekli temizleniyor kalabalık olmaması için hafta sonu gitmiyorum zaten.
iyiyiz canım sen nasıl oldun?
anaamm ne güzelmiş buu görmemiştim ben bundan..böyle alıyım o zaman çok tatlıymış![]()
iyiyim canım üşüttüm biraz bugün ağrım var azıcık ama geçeck inşallah![]()
ıyı aksamlar kızlar nasılsız???benım sınırler ıyıce bozuldu bu cocukla yaaa acık renk halıma 1bardak kahwe döktü![]()
hoşbulduk canım ben hissediyorum hemde çok net ama çok hareket etmiyor özellikle akşamları başlıyor sabah tık yokhoş geldin canım ben daha hissedemiyorum![]()
bizim kızlar uslu maşallah ayşegülcüm birde 300 gr dan aşağısını hissetmek zormuş 300 gr ı hissedersin çok etli butlu yağlı deilsen dedi dr e sen zayıfsın kızın2 haftaya 300 grmı geçer ayy sahilimin duru görümcesiiii diyimm
hahahah alıştırma yapıyosun işte eşyalar da alışsın çocukla yaşamaya![]()
ayy gelinim çeyizde düzüyorherkese merhabaa
geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir
bugün tam evde tembellik yapma havası var ama akşama misafir gelicek o yüzden mamalar yapmam lazım, üşeniyorum
bu arada c.tesi ayhan çocuğa gittik bakmaya diye ama arabayı aldık geldikbebeğimin ilk eşyası arabası oldu
çok araştırdım ve jane rider a karar verdik...çok içime sindi, mor rengini aldık
artık bi sürprizle karşılaşırsak cinsiyette, konuştuk değiştirebilcez... ana kucağı da lacivert oldu
diğerlerinin kumaşı içime sinmedi hiç artık renkli battaniyelerle asılan oyuncaklarla renklendircem
takım ana kucağı yokmuş türkiyede
neyse linki gönderiyorum ;
Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası Ayhan Çocuk'ta | Ayhan Çocuk Gereçleri
hoş geldin canım kötü olmuş dökmesi ama daha neler dökecek bebişlerimiz allah bilirıyı aksamlar kızlar nasılsız???benım sınırler ıyıce bozuldu bu cocukla yaaa acık renk halıma 1bardak kahwe döktü![]()
kıyamam sana ayaklarını sıcak tut canım aman ihmal etme çok önemli..bikaç çorap üstüste giy hatta..
geçmiş olsun canım bende normal değilim bu soğuk havalar mahvetti allah sonumuzu hayır etsiniyiyim canım üşüttüm biraz bugün ağrım var azıcık ama geçeck inşallah![]()
ıyı aksamlar kızlar nasılsız???benım sınırler ıyıce bozuldu bu cocukla yaaa acık renk halıma 1bardak kahwe döktü![]()
ayy damla napcam bılmıyom yaa onceden toplardık tertemız dururdu sımdı tw buzdolabı ünite hep parmak izi yaaaaaaaa :84::84::84:
ewet döktum cnm cıktı cok sukur walla ınsan sınırlensede kızamıyo kı oyle bı bakıyokı bana gelde kızgeçmiş olsun canım bende normal değilim bu soğuk havalar mahvetti allah sonumuzu hayır etsin
ahhh ahh canım bu yaramazlarla işimiz var benimkide kalemle boyuyo her yeri deli oluyorum kahve lekesini ne çıkarırki bilemiyorum kosla falan döksen iyi gelir sanırım leke çıkarıcılar var ya![]()
hoş geldin canım kötü olmuş dökmesi ama daha neler dökecek bebişlerimiz allah bilir
giydim canım![]()
o günler mazide kaldı hahaha unut o derli toplu evi artık son 4 ay![]()