2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamlar kızlar nasılsız???benım sınırler ıyıce bozuldu bu cocukla yaaa acık renk halıma 1bardak kahwe döktü
ahahah semihten önce hazırlamış sizi kuzum işte

ayyy tekrar tekrar okudum msjını çok hoşuma gitti yaaaa canım doğaçımmmm bnnmmm aferin ona valla ben forumdaki en akıllı anneyim gördüm öle aldım hem yakışıklı hem zeki hem akıllı valla damadımın arkasından bile konuşuluor bizim çocuklarda doğaç gibi olsa diye durumuda o yetiştirsin ama yaramazlıkları hariç gerçi birlikte oyun oynayacakları için sana çok yük olmaz duruda doğaçta

ya kızlar benim aklıma bişi takıldı..ben oğlumun popişini silmek için unibaby alıcaktım saf su ve pamuk diye hatta en yakın arkadaşımda ondan kullandı çok memnundu.Bugün konuştuk entube ve tecrübeli olanlar kullanmayın en iyisi pamuk ve temiz su falan dedi ya ben pamuk tutamam ıslak olunca tutarım ama kuru pamuk tutamam koparamam daha komiği annem de tutamaz genetik yani ahah normalde silindir pamuklardan alırım her zaman onları kullanabiliyorum. Ama o olmaz dediler napçam ki ben?:44:

sagolsun semihten önce kerem fırtınası kopuyoo ewdesen sahil fırtınasını gorursun hayatımm

canım bu konuyu bende düsunuyorumm cunku pamuga karsı benmde antısempatım warpembıs dedıkı bebgın cıldıne bakmak lazım ondan snra anlasılır dıye we benm ablamda ıslak mendıl alıp yıkamıs bı posete hazrlamıstı rahat oluyodu cokta memnundu suyla temızledı sonucta kullanımda ıslak mendıl gıbı

yöntem 1:ıslak mendil kullanılmadan önce suya tutulur kşmyasalları akar
yöntem 2:lateks(ağda eldiveni olarak da kullanılan:) giyilir pamuk rahatlıkla tutulur:)

damlacım çok inceleme öyle ya silindir neden olmazmış olur bence pamuk tutamıyosan ben ilk doğduğunda 1ay kullandım pamuk sonra hep ıslak mendil ama iyi markalar bilimemiş kötü markalar değil hiç bişeyde olmadı çok şükür eşin ve senin cilt renginiz beyaz değilse korkma beyaz tenli bebekler hassas görümcemin oğlu maviş bembeyaz nasıl kızarıyor teni oyyy bi görsen

meliscim ama sahil sinirinden inadından çekecek onu diyeyim beim tek çektiğim huyu bu doğdu doğalı çekiyorum inş. senin kızı üzmez bu konuda ama çabuk gönül alır uzatmaz

yöntem 1:ıslak mendil kullanılmadan önce suya tutulur kşmyasalları akar
yöntem 2:lateks(ağda eldiveni olarak da kullanılan:) giyilir pamuk rahatlıkla tutulur:)

aaa süper fikir eldiven daha çok hoşuma gitti ellerim de temiz kalır ben bi deniyim normal pamuğu eldivenle koparabilicek miyim? olmazsa yöntem 1 uygulayayım heyoo sevindim şimdi teşekkür ederim canımmm

avez yazmış bnde forumdaki annelerden okumuştum uni baby i bile suya tutup kullanıorlarmış öle yap sendeee
sagolsun semihten önce kerem fırtınası kopuyoo ewdesen sahil fırtınasını gorursun hayatımm
ayyy düşünemiorum bileeee

bn sahili iyiyetiştireyim kocadır bu arada sinirlenr sen huyuna git falan diye işliyim doğduktan sonraa

aaa süper fikir eldiven daha çok hoşuma gitti ellerim de temiz kalır ben bi deniyim normal pamuğu eldivenle koparabilicek miyim? olmazsa yöntem 1 uygulayayım heyoo sevindim şimdi teşekkür ederim canımmm

kopuyor rahatlıkla sen rahat ol.zaten bu hassasiyetler doğumla azalabilir bebek anneyi değiştirir derler.en uykulu anne bile çıt derken uyanır hale geliyor.bebişi pamuklarla sarmalarsın belkim :)

yok canım ikimizde beyaz değiliz bizden beyaz bebek çıkma olasılığı epey düşük..Dedelerine çekerse bembeyaz olur da zor ihtimal. ben de çok inceleme taraftarı değilim ama kızlar yazınca tereddüt ettim doktorlar bile unibaby öneriyor zaten alkolsüz,parfümsüz olduğu için..Biraz da alıştırmayla alakalıdır diye düşünüyorum. bakalım yaşayıp görücez inşallah..

anammm damattan yana bı kız anası melissss senmısın tatlumm

İyi akşamlar.oğluma isim konusunda karar veremedim anket yapmak istiyorum.sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum nasıl anketi hazırlayabileceğim yardım edermisiniz?

arkadsımın bebegı bembeyaz walla oda unibaby kullandı hıcet bıse olmadıkı yanı bende onu kullanmayı dusunyrm baktımkı alerjısı war dıger yontemlerı denerım denrız canım sıkma canını

iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız ben yorgunum biraz dışardaydım da:)))
bebişimin cicilerini ekledim bakarsınız artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…