ahahah semihten önce hazırlamış sizi kuzum işteıyı aksamlar kızlar nasılsız???benım sınırler ıyıce bozuldu bu cocukla yaaa acık renk halıma 1bardak kahwe döktü
hoşbulduk canım ben hissediyorum hemde çok net ama çok hareket etmiyor özellikle akşamları başlıyor sabah tık yok
ben alışmışım doğaçın kıpır kıpır olmasına bu çok uslu aman uslu olsun sahil kızı üzmesin görümce duru hanım inş. halasına çekerse o zaman sahili hiç üzmez benim görümce çok iyidir kardeşim gibidirönemli olan doğaçın üzmemesi melis bi üzsün karşısında beni bulur valla güzel yetiştirmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum kızına her konuda yardımcı olacak bi damat geliyor yardım etmeye bayılıyor umarım büyüyüncede aynı olur
ahahah semihten önce hazırlamış sizi kuzum işte
ayyy tekrar tekrar okudum msjını çok hoşuma gitti yaaaa canım doğaçımmmm bnnmmm aferin ona valla ben forumdaki en akıllı anneyim gördüm öle aldım hem yakışıklı hem zeki hem akıllı valla damadımın arkasından bile konuşuluor bizim çocuklarda doğaç gibi olsa diyedurumuda o yetiştirsin ama yaramazlıkları hariç gerçi birlikte oyun oynayacakları için sana çok yük olmaz duruda doğaçta
ya kızlar benim aklıma bişi takıldı..ben oğlumun popişini silmek için unibaby alıcaktım saf su ve pamuk diye hatta en yakın arkadaşımda ondan kullandı çok memnundu.Bugün konuştuk entube ve tecrübeli olanlar kullanmayın en iyisi pamuk ve temiz su falan dedi ya ben pamuk tutamamıslak olunca tutarım ama kuru pamuk tutamam koparamam daha komiği annem de tutamaz genetik yani ahah normalde silindir pamuklardan alırım her zaman onları kullanabiliyorum. Ama o olmaz dediler napçam ki ben?:44:
ya kızlar benim aklıma bişi takıldı..ben oğlumun popişini silmek için unibaby alıcaktım saf su ve pamuk diye hatta en yakın arkadaşımda ondan kullandı çok memnundu.Bugün konuştuk entube ve tecrübeli olanlar kullanmayın en iyisi pamuk ve temiz su falan dedi ya ben pamuk tutamamıslak olunca tutarım ama kuru pamuk tutamam koparamam daha komiği annem de tutamaz genetik yani ahah normalde silindir pamuklardan alırım her zaman onları kullanabiliyorum. Ama o olmaz dediler napçam ki ben?:44:
yöntem 1:ıslak mendil kullanılmadan önce suya tutulur kşmyasalları akar
yöntem 2:lateks(ağda eldiveni olarak da kullanılan:) giyilir pamuk rahatlıkla tutulur:)
yöntem 1:ıslak mendil kullanılmadan önce suya tutulur kşmyasalları akar
yöntem 2:lateks(ağda eldiveni olarak da kullanılan:) giyilir pamuk rahatlıkla tutulur:)
avez yazmış bnde forumdaki annelerden okumuştum uni baby i bile suya tutup kullanıorlarmış öle yap sendeeeya kızlar benim aklıma bişi takıldı..ben oğlumun popişini silmek için unibaby alıcaktım saf su ve pamuk diye hatta en yakın arkadaşımda ondan kullandı çok memnundu.Bugün konuştuk entube ve tecrübeli olanlar kullanmayın en iyisi pamuk ve temiz su falan dedi ya ben pamuk tutamamıslak olunca tutarım ama kuru pamuk tutamam koparamam daha komiği annem de tutamaz genetik yani ahah normalde silindir pamuklardan alırım her zaman onları kullanabiliyorum. Ama o olmaz dediler napçam ki ben?:44:
ayyy düşünemiorum bileeeesagolsun semihten önce kerem fırtınası kopuyoo ewdesen sahil fırtınasını gorursun hayatımm
damlacım çok inceleme öyle ya silindir neden olmazmış olur bence pamuk tutamıyosan ben ilk doğduğunda 1ay kullandım pamuk sonra hep ıslak mendil ama iyi markalar bilimemiş kötü markalar değil hiç bişeyde olmadı çok şükür eşin ve senin cilt renginiz beyaz değilse korkma beyaz tenli bebekler hassas görümcemin oğlu maviş bembeyaz nasıl kızarıyor teni oyyy bi görsen
meliscim ama sahil sinirinden inadından çekecek onu diyeyim beim tek çektiğim huyu bu doğdu doğalı çekiyorum inş. senin kızı üzmez bu konuda ama çabuk gönül alır uzatmaz
aaa süper fikir eldiven daha çok hoşuma gitti ellerim de temiz kalır ben bi deniyim normal pamuğu eldivenle koparabilicek miyim? olmazsa yöntem 1 uygulayayım heyoo sevindim şimdi teşekkür ederim canımmm
damlacım çok inceleme öyle ya silindir neden olmazmış olur bence pamuk tutamıyosan ben ilk doğduğunda 1ay kullandım pamuk sonra hep ıslak mendil ama iyi markalar bilimemiş kötü markalar değil hiç bişeyde olmadı çok şükür eşin ve senin cilt renginiz beyaz değilse korkma beyaz tenli bebekler hassas görümcemin oğlu maviş bembeyaz nasıl kızarıyor teni oyyy bi görsen
avez yazmış bnde forumdaki annelerden okumuştum uni baby i bile suya tutup kullanıorlarmış öle yap sendeee
ayyy düşünemiorum bileeee
bn sahili iyiyetiştireyim kocadır bu arada sinirlenr sen huyuna git falan diye işliyim doğduktan sonraa
bn sahili iyiyetiştireyim kocadır bu arada sinirlenr sen huyuna git falan diye işliyim doğduktan sonraa
yok canım ikimizde beyaz değiliz bizden beyaz bebek çıkma olasılığı epey düşük..Dedelerine çekerse bembeyaz olur da zor ihtimal. ben de çok inceleme taraftarı değilim ama kızlar yazınca tereddüt ettim doktorlar bile unibaby öneriyor zaten alkolsüz,parfümsüz olduğu için..Biraz da alıştırmayla alakalıdır diye düşünüyorum. bakalım yaşayıp görücez inşallah..
iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız ben yorgunum biraz dışardaydım da:)))
bebişimin cicilerini ekledim bakarsınız artık...
anammm damattan yana bı kız anası melissss senmısın tatlumm
kaynanalar damatlarını severlermişşşşanammm damattan yana bı kız anası melissss senmısın tatlumm
yok azıcık nazla küserse dayanamaz hemen öper gönlünü alır bizde öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?