2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gecmisi okuyup cevapyazana kadar damlacik gitmis ama geldiginde gorursun artik.
Yan yatis yastigi aldim gecen gun bir tarafi rulo yastik diger tarafi ayicik yada kopek ortadan cirt cirtla baglaniyo cok sevimli siradan yastiklar gibi degil belki sende gormussundur onlara bi bak istersen ben mavi ayicikli olanini aldim cok tatliiii....
Resmini ekledimmmm bi bak istersen
http://www.e-bebek.com/yastiklar/sevi_bebe/sevi_bebe_oyuncakli_yan_yatis_yastigi/SEV-9366

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl hareketler ne durumda benim kız çok hareketli değil oğlum fenaydı hala fena hareket konusunda

bende iyiyim canım bugün dışarı çıkmıştım havada yağışlıydı üşüttüm galiba kasığımda ağrı var biraz ilaçlara devam ediyorum canım inşallah geeçr artık ya
dikkat et yaa keşke çıkmasaydın bugün çok fenadı hava cidden ev bile soğuktu bizim gerçi bana soğuk işlemior kızım koruor sanırım
bu çok mantıklı ya bnm arkadaşımda kızınınkini bana vericek oyuncağını yıkadı bile daha kızı 1 aylık bile deil kolay kullanımı dior
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl hareketler ne durumda benim kız çok hareketli değil oğlum fenaydı hala fena hareket konusunda

bizim kızlar uslu maşallah ayşegülcüm birde 300 gr dan aşağısını hissetmek zormuş 300 gr ı hissedersin çok etli butlu yağlı deilsen dedi dr e sen zayıfsın kızın2 haftaya 300 grmı geçer ayy sahilimin duru görümcesiiii diyimm

:80::80:ben varım bak ben geldim...nasılsın canım orkanımız nasıl

iyiyiz canım sen nasıl oldun?

anaamm ne güzelmiş buu görmemiştim ben bundan..böyle alıyım o zaman çok tatlıymış

hoş geldin canım ben daha hissedemiyorum
hoşbulduk canım ben hissediyorum hemde çok net ama çok hareket etmiyor özellikle akşamları başlıyor sabah tık yok

ben alışmışım doğaçın kıpır kıpır olmasına bu çok uslu aman uslu olsun sahil kızı üzmesin görümce duru hanım inş. halasına çekerse o zaman sahili hiç üzmez benim görümce çok iyidir kardeşim gibidir önemli olan doğaçın üzmemesi melis bi üzsün karşısında beni bulur valla güzel yetiştirmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum kızına her konuda yardımcı olacak bi damat geliyor yardım etmeye bayılıyor umarım büyüyüncede aynı olur

ayy gelinim çeyizde düzüyor maşallah canım güle güle kullanın

ıyı aksamlar kızlar nasılsız???benım sınırler ıyıce bozuldu bu cocukla yaaa acık renk halıma 1bardak kahwe döktü
hoş geldin canım kötü olmuş dökmesi ama daha neler dökecek bebişlerimiz allah bilir
kıyamam sana ayaklarını sıcak tut canım aman ihmal etme çok önemli..bikaç çorap üstüste giy hatta..

giydim canım

iyiyim canım üşüttüm biraz bugün ağrım var azıcık ama geçeck inşallah
geçmiş olsun canım bende normal değilim bu soğuk havalar mahvetti allah sonumuzu hayır etsin
ıyı aksamlar kızlar nasılsız???benım sınırler ıyıce bozuldu bu cocukla yaaa acık renk halıma 1bardak kahwe döktü

ahhh ahh canım bu yaramazlarla işimiz var benimkide kalemle boyuyo her yeri deli oluyorum kahve lekesini ne çıkarırki bilemiyorum kosla falan döksen iyi gelir sanırım leke çıkarıcılar var ya

ewet döktum cnm cıktı cok sukur walla ınsan sınırlensede kızamıyo kı oyle bı bakıyokı bana gelde kız
hoş geldin canım kötü olmuş dökmesi ama daha neler dökecek bebişlerimiz allah bilir

giydim canım

haklısın ttalım...nasılsın bu arada hastamı oldun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…