2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda 3'lü test yaptıran var mı? Afp değeri yüksek çıkan var mı? benim 2,33 çıktı..

benim sonuçlar perşembe günü çıkacak. allah kolaylık versin herkese..

merkeze bir gidemedim canım ya ama aklıma yazdım orasıda gidip görülecek aldıkalrını güzel güzel kulanmak nasip allah inş.

sağol canım hepimiz güzel güzel giydiririz inşaallah bebelerimizi

canım çok sevindim çiçeklerin arasında bol bol dinlen anneciğin sana misler gibi bakar maşallah bebişide baya büyütmüşsün minik tosun olmuş

dizda benşmde 2.33 çıktı sınır 2.35 miş bi sorun ok dr normal dedi sana bişimi deiler yoksa neden panik oldun

canım benim risk 1/129 çıktı. Doktor testi tekrar yaptırdı ve ayrıntılı ultrasonda dikkatli bakmamız lazım dedi. Sen ayrıntılı ultrasona gir din mi? internetten baktım afp nin yüksek çıkması omurganın tam kapanmaması durumunda oluyomuş. Ayrıca tabi bir sürü kötü şey yazıyo. ama ayrıntılı ultrasonda doktorun çok iyi bakması şart diye yazıyo hepsinde... bir anormallik varsa görsün diye...

cesss aldıkların çok güzelmiş... güle güle yıka kuzunu inşallah..
benim banyo küveti kovası filan ablamdan gelecek. dün bir çanta eşya hazılamış evde kıyafet..
bide oto koltuğu, bebek taşıma çantası, normal çantası, park yatağı, kangurusu hepsi ablamdan gelecek.
benim alacak bi biberon, bi kaç çorap, bir iki kışlık ufak tefek şey, küvet filesi, şampuan ve vücut yağı kaldı..
en önemlisi bebk odası var ..
ama çoğu ihityacı hazır sayılır...

Oh oh canım ablandan gelecekleri düşünürsek aslında senin hazırlıklar tajmam demektir. Sagolsun ablacin. Bebek odasını da acele etme, alırsınız zamanı gelince. hemen almak mecbur degil zaten sonuçta. Saglikla dogsunlar da inşallah.

günaydın kızlarrrr, nasılsınız ben hala kötüyüm şu tetanoz öldürdü beni. yarın aile hekimime gideceğim normal mi bi soracağım.

LİBERTY cim doktor neden sola yatırıyor haberin var mı? banada sola yat dedi ama ben sağa dönüyorum yatamıyorum solda bir türlü .

günaydın kızlar burasıda yağmurlu bugün sabah bende kalktım sağlık ocağından aradılar kontrol için gelirmisin diye bende kalktım gittim daha once başka doktorun hemşiresi almıştı bılgılerımı şimdi kendı hemşiremle tanıştım cok tatlı biri tansyon kılo kontrolu yaptı beslenme üzerine konuştu bıraz bırdahakı sefere geldıgınde aşını yapacağız dedı dikkat et dedi bırde gece rüyamda bebeğim beni tekmeliyordu Allahım o ne güzel bır duyguydu inşallah en kısa zamanda bebeğimi hissedey:2:m ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…