aranızda 3'lü test yaptıran var mı? Afp değeri yüksek çıkan var mı? benim 2,33 çıktı..
merkeze bir gidemedim canım ya ama aklıma yazdım orasıda gidip görülecek aldıkalrını güzel güzel kulanmak nasip allah inş.
bursaya annemin anına geldim şuanda köydeim hava güneşli karşımda bütün meyve ağaçları ve çiçekleri azıcık içiniz açılsın hamişler bu arada cumartesi dr gittik oğlum 340 gram olmuş suyum normal eşi ukarı çıkmaya başlamış rahim ağzını tam kapamıştı ama artık yukarı doğru çıkmaa başlamış yat dedi dinlen dedi korkutma bizi dedi 7 hafta daha sık dişini 7 hAFta sonra erken doğsada aşatırız dedi çantanı hazırla dedi 7 aya göre ama eyer dinlenirsen erken doğurmazsın dedi çok mutluyum çook
dizda benşmde 2.33 çıktı sınır 2.35 miş bi sorun ok dr normal dedi sana bişimi deiler yoksa neden panik oldun
cesss aldıkların çok güzelmiş... güle güle yıka kuzunu inşallah..
benim banyo küveti kovası filan ablamdan gelecek. dün bir çanta eşya hazılamış evde kıyafet..
bide oto koltuğu, bebek taşıma çantası, normal çantası, park yatağı, kangurusu hepsi ablamdan gelecek.
benim alacak bi biberon, bi kaç çorap, bir iki kışlık ufak tefek şey, küvet filesi, şampuan ve vücut yağı kaldı..
en önemlisi bebk odası var ..
ama çoğu ihityacı hazır sayılır...
günaydın kızlarrrr, nasılsınız ben hala kötüyüm şu tetanoz öldürdü beni. yarın aile hekimime gideceğim normal mi bi soracağım.
günaydın kızlarrrr, nasılsınız ben hala kötüyüm şu tetanoz öldürdü beni. yarın aile hekimime gideceğim normal mi bi soracağım.
aranızda 3'lü test yaptıran var mı? Afp değeri yüksek çıkan var mı? benim 2,33 çıktı..
anlaşılan dün temizlik günüydü. bizde eşimle temizlik yaptık. çok yoruluyorum artık bi dahaki temizlik daha zor olucak gibii
LİBERTY cim doktor neden sola yatırıyor haberin var mı? banada sola yat dedi ama ben sağa dönüyorum yatamıyorum solda bir türlü .
merhaba kızlar nasılsınız hepinize iyi bir hafta dilerim
günaydın canım geçmiş olsun bende yarın olucam tetenoz aşımı çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?