• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hem de nasıl bir ağrı :-((( omzumdan parmaklarıma kadar sol tarafım tutmuyo resmen :-((

Hay Allah yaaa, ,nşallah bir an önce geçer. ama uyardıgın iyi oldu, biz de agir kaldirma gafletinde bulunmayız artık . sagol canım geçmiş olsun tekrar.sor bakalım dokotrun ne diycek.

kızlar dun aksam canım fena sıkıldı ya hala basım agrıyo..aslında muhım bısey degılde sanırım ben hormonlardan dolayı abarttım....aksam cnm skkndı esıme dısarı cıkalım dedım yegnımde bende oldugu ıcın bı haftadr ewdeydım resmen patladım yaaa:52::52:neyse hazrlandık tam cıkıyoruz bızım ufaklık kapıyı cektı anahtrda arkada ustunde kaldı:37:tabı gezme planı ıptal oldu kapıyla ugrastık actık cılıngıre gerek kalmadan ama ben nedense cok bunaldım kapı kapandı dıye agladım resmn yaa anlamıyorum kendımı:59::59::59:

Hay Allah yaaa, ,nşallah bir an önce geçer. ama uyardıgın iyi oldu, biz de agir kaldirma gafletinde bulunmayız artık . sagol canım geçmiş olsun tekrar.sor bakalım dokotrun ne diycek.

evet kızlar aman dikkat edin. bana doktor rapor bile verdi git dinlen diye ben duramadım. boşken hemen temizlik yapayım dedim. bi de fazla ağrı hissetmiyordum. temizliğimi yaptım sonra eşimle taksime gittim tiyatroya sonra gezdim felan akşam eve geldim bi ande ateşlendim kolum tutmamaya başladı. yani kendime bakmadım. evde yatıp dinlenseydim belki ertesi güne bişiyim kalmayacaktı :-(((

Canım sen cinsiyeti öğrenmek için ne zaman doktora gideceksin merak ediyorum seni :)

30 nisanda jfk da randevum var. inşallah artık öğreniriz :-(( elimde olsa bu hafta da gidecem ama eşim çok kızıyo 2 haftada bir zaten gidiyoruz doktora çocuğa zararı olur bu kadar girme ultrasona diyo. dua edin de 30 nisanda öğreneyim artık yaaaaa

Back
X