Ben iyiyim canım sen nasılsın?
İyiyim birtanem sen nasılsın :)
Nasıl gidiyor
kızlar dun aksam canım fena sıkıldı ya hala basım agrıyo..aslında muhım bısey degılde sanırım ben hormonlardan dolayı abarttım....aksam cnm skkndı esıme dısarı cıkalım dedım yegnımde bende oldugu ıcın bı haftadr ewdeydım resmen patladım yaaaneyse hazrlandık tam cıkıyoruz bızım ufaklık kapıyı cektı anahtrda arkada ustunde kaldı tabı gezme planı ıptal oldu kapıyla ugrastık actık cılıngıre gerek kalmadan ama ben nedense cok bunaldım kapı kapandı dıye agladım resmn yaa anlamıyorum kendımı
acıktım acıktım acıktım
Ben de acıktım ama öğleni beklicem. bu saatte bişiler yiyince düzenim şaşıyor iyice.
Canım sen cinsiyeti öğrenmek için ne zaman doktora gideceksin merak ediyorum seni :)
ye bırseyler canım nerdesınkı
seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım herşeye sinirleniyorum. bende de ağlamak değil de aşırı derecede stres kızıgnlık oluyo bağırıp çağırıyorum herleye sinirleniyorum :-((
Bu arada Pembedanacım, Balçovadaki YKM'nin icine Mina bebek açılmış, tesadüfen gördük haftasonu. oralara gezmeye geliyorsanız aklında olsun. kemeraltının kalabalığını çekecegine, burdan rahat rahat alabilirsin.
işteyim tatlım şimdi yesem öğle yemeğine yarım saat kaldı öğle yemeğini yiyemiyom sonra accik daha sabretmem lazım
30 nisanda jfk da randevum var. inşallah artık öğreniriz :-(( elimde olsa bu hafta da gidecem ama eşim çok kızıyo 2 haftada bir zaten gidiyoruz doktora çocuğa zararı olur bu kadar girme ultrasona diyo. dua edin de 30 nisanda öğreneyim artık yaaaaa
Ah canım sabırlı ol bende bu cuma gidiyorum oğlumu görmeye gidicez.
2.düzey için Utku beyde olcaz
Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak
Selamlar Güzel anneler ve dünyalar tatlısı bebekleri
ay canım sağol yaaaa.... benim haftaiçilerimde boş ya, kemeraltı sorun olmuyo :)) ama bilmemiz iyi oldu babamız sıkılıyo kalabalıktan....
bu arada kızlar dalin mendillerde iindirim var, 3lüsü 8,25 idi migrosta! ben çifter çifetr aldım. hatta dalinin diğer ürünlerindede indirim var, ben dalin alıcam oğluma sanırım...
Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak
Selamlar Güzel anneler ve dünyalar tatlısı bebekleri
bende ıyım tatlım sagol hıc muhabbet edemıyrz karsılasamıyrz sanırım....bebegın nasıl hersey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?