2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım herşeye sinirleniyorum. bende de ağlamak değil de aşırı derecede stres kızıgnlık oluyo bağırıp çağırıyorum herleye sinirleniyorum :-((

seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım herşeye sinirleniyorum. bende de ağlamak değil de aşırı derecede stres kızıgnlık oluyo bağırıp çağırıyorum herleye sinirleniyorum :-((

ya ben gozyaslrıma hakım olamıyorum kı normaldede bıraz sulu gozumdur ama sımdı elımde olmadan sacma seylere aglıyorum yaa

ay canım sağol yaaaa.... benim haftaiçilerimde boş ya, kemeraltı sorun olmuyo :)) ama bilmemiz iyi oldu babamız sıkılıyo kalabalıktan....

bu arada kızlar dalin mendillerde iindirim var, 3lüsü 8,25 idi migrosta! ben çifter çifetr aldım. hatta dalinin diğer ürünlerindede indirim var, ben dalin alıcam oğluma sanırım...

Ah canım sabırlı ol bende bu cuma gidiyorum oğlumu görmeye gidicez.
2.düzey için Utku beyde olcaz

Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak

Ah canım sabırlı ol bende bu cuma gidiyorum oğlumu görmeye gidicez.
2.düzey için Utku beyde olcaz

Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak

Ben çoook begendim canım, iki isimde güzel birbirlerine de çok yakışmışlar yanyana. harika vallahi, ismiyle büyüsün inşallah.

ben uni baby yeni doğan alacağım. pamuk ve su, daha sağlıklı geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…