malesef içim darala darala temizlik yapıcam bu gün tabiki kendimi yormadan zaten temizliği bir günde bitirmek yasaklandı babamız tarafından yarısınıda yarın yaparız
günaydın güzel annişler nasılsınız güzel bir hafta diliyorum ama havalar insanın ruhunu sıkıyor yahu ne zaman bahar gelcek güneş göörücez
bursaya annemin anına geldim şuanda köydeim hava güneşli karşımda bütün meyve ağaçları ve çiçekleri azıcık içiniz açılsın hamişler bu arada cumartesi dr gittik oğlum 340 gram olmuş suyum normal eşi ukarı çıkmaya başlamış rahim ağzını tam kapamıştı ama artık yukarı doğru çıkmaa başlamış yat dedi dinlen dedi korkutma bizi dedi 7 hafta daha sık dişini 7 hAFta sonra erken doğsada aşatırız dedi çantanı hazırla dedi 7 aya göre ama eyer dinlenirsen erken doğurmazsın dedi çok mutluyum çook
bu arada adımı batu ada batuğ olucak benim adıma uumlu olsun istedi babası benim adımda tuğba ama ben ğ olmasın dedim sizce hangisi güzel
bu arada adımı batu ada batuğ olucak benim adıma uumlu olsun istedi babası benim adımda tuğba ama ben ğ olmasın dedim sizce hangisi güzel
Hangi sehirde bu magaza.. Gule gule kullanin. bayagi ucuzmus
ee teyze anne yarısı kzzımın teyzeleri cemreye alıyolar hala ufalığı unutuyoz abla diyolar aaklımıza gelmio ama hele bir doğsun ayırmayız hiç diyolar yeğen sevgisi çok farklı derler umarım bende tadarım bende civilden bişiler aldım körfezden birde adeseden civilde çok güzel kazaklar hırkalar vardı ufaklığa 2 kazak bir hırka çıtçıtlı bady aldım birde hastane çıkışı onu adesden aldım pembe doktor 1 ay bekle dedi ama banane benim kzım olcak ben biliyorum diiyerek aldım aynı şeyleri yaşamak çok güzel kızlar cemrede ertelediğim sonra alırım dediğim herşeyi alıcam sonra hiç birini alamadım lazım deeğilken aldım bu sefer doğumdan sonra babayı çarşı çarşı dolaştırmak yok inş. küvet ve file aldım cemrennkinin üstüne basıp kırdıydımdaayy çenem düştüüüü
bursaya annemin anına geldim şuanda köydeim hava güneşli karşımda bütün meyve ağaçları ve çiçekleri azıcık içiniz açılsın hamişler bu arada cumartesi dr gittik oğlum 340 gram olmuş suyum normal eşi ukarı çıkmaya başlamış rahim ağzını tam kapamıştı ama artık yukarı doğru çıkmaa başlamış yat dedi dinlen dedi korkutma bizi dedi 7 hafta daha sık dişini 7 hAFta sonra erken doğsada aşatırız dedi çantanı hazırla dedi 7 aya göre ama eyer dinlenirsen erken doğurmazsın dedi çok mutluyum çook
dün ailece temizlik yaptık biz valla h.içi evde kimse olmadığındanda 1 hafta öyle gider eskiden her akşam ev süpürürdüm yaa ne üşengeç oldum ben
dün ailece temizlik yaptık biz valla h.içi evde kimse olmadığındanda 1 hafta öyle gider eskiden her akşam ev süpürürdüm yaa ne üşengeç oldum ben
gadırı gutbakım benim tammaen kapalıydı rahim ağzım çok su iç meyve suyu iç sonrada hep sola yat 5 ay bitene kadar aşağıda olması anormal değil dedi dr sizin içinde sordum aklımda sende vardın kanama yoksa sorun yok dedi çıkar dedi rahat ol sen hepimiz alıcaz kucağımızaİZMİTTE ama birkaç şehirde de varmış bayilikleri .. bi araştır istersen..
canım benim gittiğim mağazada %15 indirim var kartını alırsan..1 liraya kart aldık.. %15 indirim yapıldı..
kuyumcular çarşısına giderken solda fantom diye bi mağaza..tavsiye ederim bebekle ilgili herşey var..
anaaaaaaaaaaaaaam çok sevindim canım benim. yukarı çıkmaya başlamış heee.. darısı başıma.. bak şimdi ümidim arttı.. iyice dinlen tamam mı? hiiiiç yorma kendini tam zamanında doğsun yiğenimiz.
çok çok çok sevindim. :119::119::119::119::119::119::119::119:
BATU daha iyi bence de..
hepsiburda.comdan aldığım cicileri gelmiş kızımın..
kızıma bende MERVE ismini koyacağım galiba. babası da bende ısındık sat-yılır. bi değişiklik olmazsa KIZIMIN ADI MERVEEEEEE...
ablamın kızına merve dedirttirdim dün. 2 yaşına girecek bir MERVE deyişi var yersiniz ağzını...
MERRMEEEE
isim nasıl?
merkeze bir gidemedim canım ya ama aklıma yazdım orasıda gidip görülecek aldıkalrını güzel güzel kulanmak nasip allah inş.İZMİTTE ama birkaç şehirde de varmış bayilikleri .. bi araştır istersen..
canım benim gittiğim mağazada %15 indirim var kartını alırsan..1 liraya kart aldık.. %15 indirim yapıldı..
kuyumcular çarşısına giderken solda fantom diye bi mağaza..tavsiye ederim bebekle ilgili herşey var..
anaaaaaaaaaaaaaam çok sevindim canım benim. yukarı çıkmaya başlamış heee.. darısı başıma.. bak şimdi ümidim arttı.. iyice dinlen tamam mı? hiiiiç yorma kendini tam zamanında doğsun yiğenimiz.
çok çok çok sevindim. :119::119::119::119::119::119::119::119:
BATU daha iyi bence de..
oto koltugu alıcam canım.şeyde almıştım aslında fisher price tan ev tipi anakucakları var ya onda da uyuyormuş bebekler.olmazsa bunlarla idare etmeye çalışayım baktım bebek illa sallanmak istiyor bi beşik alırız dicem ama lohusa halimle çıkıp beşik alamam ancak netten olur
hepsiburda.comdan aldığım cicileri gelmiş kızımın..
kızıma bende MERVE ismini koyacağım galiba. babası da bende ısındık sat-yılır. bi değişiklik olmazsa KIZIMIN ADI MERVEEEEEE...
ablamın kızına merve dedirttirdim dün. 2 yaşına girecek bir MERVE deyişi var yersiniz ağzını...
MERRMEEEE
isim nasıl?
aranızda 3'lü test yaptıran var mı? Afp değeri yüksek çıkan var mı? benim 2,33 çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?