2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

malesef içim darala darala temizlik yapıcam bu gün tabiki kendimi yormadan zaten temizliği bir günde bitirmek yasaklandı babamız tarafından yarısınıda yarın yaparız

dün ailece temizlik yaptık biz valla h.içi evde kimse olmadığındanda 1 hafta öyle gider eskiden her akşam ev süpürürdüm yaa ne üşengeç oldum ben

Çok sevindim canım yaaaaaa, herşey yoluan girdi çok şükürler olsun ki, e zaten dinlenecegine gore erken dogum olmaz insallah. Hadi bakalım anacıgınla olmanın güzel bir yerde olmanın heyfini çıkar bu süre icerisinde.

bu arada adımı batu ada batuğ olucak benim adıma uumlu olsun istedi babası benim adımda tuğba ama ben ğ olmasın dedim sizce hangisi güzel

Bence kesinlikle Batu olmaı. yumuşakk g koyarsan herkes yanlış yazıcak zaten, resmi dairelerde falan bir sürü problem olur Batu iyidir bence.

Hangi sehirde bu magaza.. Gule gule kullanin. bayagi ucuzmus

İZMİTTE ama birkaç şehirde de varmış bayilikleri .. bi araştır istersen..

canım benim gittiğim mağazada %15 indirim var kartını alırsan..1 liraya kart aldık.. %15 indirim yapıldı..
kuyumcular çarşısına giderken solda fantom diye bi mağaza..tavsiye ederim bebekle ilgili herşey var..

anaaaaaaaaaaaaaam çok sevindim canım benim. yukarı çıkmaya başlamış heee.. darısı başıma.. bak şimdi ümidim arttı.. iyice dinlen tamam mı? hiiiiç yorma kendini tam zamanında doğsun yiğenimiz.
çok çok çok sevindim. :119::119::119::119::119::119::119::119:
BATU daha iyi bence de..

hepsiburda.comdan aldığım cicileri gelmiş kızımın..
kızıma bende MERVE ismini koyacağım galiba. babası da bende ısındık sat-yılır. bi değişiklik olmazsa KIZIMIN ADI MERVEEEEEE...
ablamın kızına merve dedirttirdim dün. 2 yaşına girecek bir MERVE deyişi var yersiniz ağzını...
MERRMEEEE
isim nasıl?

dün ailece temizlik yaptık biz valla h.içi evde kimse olmadığındanda 1 hafta öyle gider eskiden her akşam ev süpürürdüm yaa ne üşengeç oldum ben

anlaşılan dün temizlik günüydü. bizde eşimle temizlik yaptık. çok yoruluyorum artık bi dahaki temizlik daha zor olucak gibii

ben hep evdeyim eşim bazı günler öğlen geliyo işten en kötüsüde çekirdek alışkanlığı eşim heryeri çekirdek yapıyo her akşam

gadırı gutbakım benim tammaen kapalıydı rahim ağzım çok su iç meyve suyu iç sonrada hep sola yat 5 ay bitene kadar aşağıda olması anormal değil dedi dr sizin içinde sordum aklımda sende vardın kanama yoksa sorun yok dedi çıkar dedi rahat ol sen hepimiz alıcaz kucağımıza

Çok güzel canım, severim ben merve ismini, ismiyle büyüsün inşallah. güzel yerlere gelsin minik Merve.

merkeze bir gidemedim canım ya ama aklıma yazdım orasıda gidip görülecek aldıkalrını güzel güzel kulanmak nasip allah inş.

bende bebek odasına kanepe alıcam ilk zamanlar orda idare edicem birde oto koltuğu alıcam ama sen zaten ana kucağı almışsın

bence güzel önemli olan içine ısınması eşim mete diyodu yok bi türlü ısınmadım sesleniorum yok değişik değişik sölüyorum yok olmadı ama batu içim ısındı anlamadı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…