hayırlı olsun canım bebişin.cinsiyeti belli değilmislmlar bende hamişim eylül sonu bebişimiz dünyaya gelicek inşallah 16 haftalık hamişim karnımda ve kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor nedeni ne olabilir ani hareketlerin bebeğe bi zararı olurmu????
canım kızın hayırlı olsunarkadaşlar bugun doktorumuza gıttık kesın kız dedı300 gr olmuş çok ıyı dedı ay herşey guzel gııdyo rabbım nazardan korusun çok şukur ama eve geldık bi diş ağrısı saat akşam 9 da dişçideydık kanal tedavısı oğlumdada diöl sorunum oldu bı hayırlısıyla atlatsak kızımın ismide bışe çıkmazsa merve olucak inş ruyamdada gördum karnımdakı kız ısmıde merve olucak dedım hem kuranda geçiyo hemde hacda var dedım ben değişik isim sevmıyorum ayse fatma zehra da olabılırdı anlamları onemlı sıradan olsun anlamı guzel olsun ahırette en başta çocukların ısımlerındne sorulacagız arkadaşlar ona göre koyalım şimdilik hoşçakalın EN EMINE EMANETSINIZ
Günaydınnnnn,
Uzun süredir giremiyorum,kayınpederim kalp krizi geçirdi,tam da ist.a gelmişlerdi 1 gün bile geçmeden kalp krizi geçirdiüzüldük baya,bypass olacak bu hafta,koşturup duruyoruz
Umarım herkes iiyidr bizden,kızımla ben iyiyiz 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason randevusu verdi dr.uumuz,giren varmı ayrıntılıya?
Tekin_sezen,paulsu gözünüz aydın ,cimcimeleriniz geliyormuş
Öpüyorum çok.
çok şanssızsın şekerim sen...benim karnıma dokunmak isteyenler bile oluyooo ne diyosunnnn
bi yere oturmaya gidiyoruz yan masalardan bile ıvır zıvır gönderen oluyo çağladır fıstıktır falan, düşün yaniiii
gizem ben senin kızın olacağını biliormuydum yaaaa çok sevindim yaaaa maşallah kızınaa
kayınpederinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatıda kolaylıkla atlatır allah güç kuvvet versin
geçmiş olsun canım allah şifa versin...kızında hayırlı olsun canımm
selam arkadaslar cok guzel bı pazar gunu nasıslınz
Çok saol canım teşekkür ederim..
neresi güzel canım ya eşim yok hava kötüsen nasılsın tatlım
slm kızlar bende 19.haftadayız cinsiyetinide ögrendik oğlum olucak 6 seneden sonra.isim daha bulamadık herşey güzel gidiyo
slm kızlar bende 19.haftadayız cinsiyetinide ögrendik oğlum olucak 6 seneden sonra.isim daha bulamadık herşey güzel gidiyo
nerdekı esın canım
neresi güzel canım ya eşim yok hava kötüsen nasılsın tatlım
göreve gitti kaçta gelir allah bilir off yaa
hayırlı olsun ttalımm
göreve gitti kaçta gelir allah bilir off yaa
sagol canım allah hepimizin bebişlerini kucamıza hayırlısıyla almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?