canım ya haftanın hergünü işe gitmesi çok kötü bi durum.benimki ctesi de gidiyor bugünde evde ama kendine uğraşacak işler buldu onlarla ilgileniyor yani bir nevi yine yalnızım
allahtan biz kahvaltıyı beraber yaptıkevet hiç güzel bir pazar günü deyil yanlızız oglumla kahvaltımızıda yanlız yaptık
oda kötüymüş canım yaacanım ya haftanın hergünü işe gitmesi çok kötü bi durum.benimki ctesi de gidiyor bugünde evde ama kendine uğraşacak işler buldu onlarla ilgileniyor yani bir nevi yine yalnızım
oglusu ıcın senın ıcın tatlım sıkma ttalı canını ..nasılsın pekı
kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim
pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı
sonerle aylinin başına
ay iyice dizi manyağı oldum
iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl
amin cnm amin cumlemıze inş....bebegın olmuyormuydu ılk cocugunmu
allahtan biz kahvaltıyı beraber yaptık
oda kötüymüş canım yaa
iyiyim canım işte bildiğin gibiyiz
yok canım oluyoduda düşüyodular ikitane kendiliginden düştüler üçüncüsündede kalp atışlarını alamadık kürtaj oldum kürtajdan sonra hamile kalamadım üç sene olduydu kürtaj olalı tedavi falan gördüydüm bebek için sonra bıraktım tedaviyi tüp bebek yaptırcaktık doktor önermedi tüp bebegi tahlil yaptırdık guatır cıktı megerse guatır zehirliyomu bebekleri birde kan pıhtılaşması cıktı sadece guatır ilacını kullandım öyle hamile kaldım ve gebeligim boyunca guatır ilacını kullanıyorum ve hergün kanpıhtılaşması için iğne vuruluyorum şimdilik herşey güzel gidiyo
rabbım daım etsın canımseyyy abla ben bısey sorcam bıkac alıntıyla nasıl cewp yazıyosunzkı ben bılmıyomda:44::44::44:
yok canım oluyoduda düşüyodular ikitane kendiliginden düştüler üçüncüsündede kalp atışlarını alamadık kürtaj oldum kürtajdan sonra hamile kalamadım üç sene olduydu kürtaj olalı tedavi falan gördüydüm bebek için sonra bıraktım tedaviyi tüp bebek yaptırcaktık doktor önermedi tüp bebegi tahlil yaptırdık guatır cıktı megerse guatır zehirliyomu bebekleri birde kan pıhtılaşması cıktı sadece guatır ilacını kullandım öyle hamile kaldım ve gebeligim boyunca guatır ilacını kullanıyorum ve hergün kanpıhtılaşması için iğne vuruluyorum şimdilik herşey güzel gidiyo
aman canım nazar boncuğunu eksik etme yazılarındaninşallah sağlıcakla hepimizde kucağımıza alırız
abla ne kızzalıntı ile cevapla varya onun yanında bir işaret daha var onu tıklıyorun sonra diğer alıntı yapmak istediğin mesajlarada aynı işlemi uyguluyorsun en sonda konuya cevap ver diyorsun canım
heee tamam canım anladım cok saol
nasıl oldu tatlım becerebıldımmıne demek canımm ya deneme yap bakalım not vericem
slm esranatcıgım nasılsın ttalımm:79::79::79:
kızlar ben cıkıyorum size iyi muhabbetler
nasıl oldu tatlım becerebıldımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?