• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınnn yaa izlemesemde şimdi öğrendim

pargalı ile hatice sultan evlencekmiş ohh kavuştularr ne mutlu sarısı

sonerle aylinin başına

ay iyice dizi manyağı oldum

Hürremde ikiz doğuracak ardından :)) Çok entrikalar dönecek :)) İzlemiyorum ama Osmanlıyı seviyorum:)

Günaydın yavrukuşum nasılsın:61:
Aa evleniyorlar mı,e belliydi zaten:63:
Benim artık kurs olduğu için izleyemiyorum maalesef hiçbir şey:50:

günaydın dün gece kınaya gittim hoppidi hoppidi eğlendim şimdi başağrısından helak oluorum birde nikah var bugün nikah olmasa uyurdumm tüm gün yasinde yok kocişsizz bri pazar uffffff:50:

öyle bir geçer zaman ki yidemi izleyemiosunnnnnnnn:53::53:

Ayy yerim ben minik kuzuyu.
Bahar gelince onlar da kuduruyorlar:1:

Biz de çokkkkk iyiyizzzzz:21:
evet gerçekten de havalar ısınınca inanılmaz bir enerji oluyor insanda:8:

Ay Evet Esracım ya hava ne kadar güzelse oğlumla o kadar mutlu ve huzurluyuz :1::1:Kendimizi sokağa atasımız yada güzel şeylerle uğraşasımız geliyor..Müzik dinlemek bile daha anlamlı oluyor :66::66:

izleyemedim ama yasin söledi gerççi o daha çok maç sonunda olaylar çıkmış onu anlattı

Erdala göre maç tamamen haksız alındı:) Bir beşiktaşlı herzaman çamur atmaya müsait oluyor :) Gol ofsaytmış cArtmış curtmuş :) Bana görede kıskananlar çatlasın :) Garip bi maçtı.. Bakalım bugün TS napıcak ..

günaydın dün gece kınaya gittim hoppidi hoppidi eğlendim şimdi başağrısından helak oluorum birde nikah var bugün nikah olmasa uyurdumm tüm gün yasinde yok kocişsizz bri pazar uffffff:50:

öyle bir geçer zaman ki yidemi izleyemiosunnnnnnnn:53::53:

Ayyy,neyse olsun eğlenmişsin ya,baş ağrın da geçer çabucak inşallah:61:
Yok tatlım izleyemiyorum.
18:00 - 21:30 arası kurs.
Eve gel,yemek ye falan derken zaten saat 22.20 oluyor.
daha 2 hafta böyle:31:

Hürremde ikiz doğuracak ardından :)) Çok entrikalar dönecek :)) İzlemiyorum ama Osmanlıyı seviyorum:)
bnm hamileliğim boyunca habire doğurduğu için kılım hürreme ne midesi bulanıor ne başı ağrıor hiçbişiyi yokkk uyuz
Bu arada Damla nerelerde,hiç denk gelemiyoruz artık:14:

damla 2 gündür annesi ile gün mevlüd falan takılıor şimdide uyuyordur birde pazar yaa babası gelir abisine giderler veya onlar gelir ama sende yoktunki kuzummm

Ay Evet Esracım ya hava ne kadar güzelse oğlumla o kadar mutlu ve huzurluyuz :1::1:Kendimizi sokağa atasımız yada güzel şeylerle uğraşasımız geliyor..Müzik dinlemek bile daha anlamlı oluyor :66::66:

Handeeee de bakayım bana o face albümündekiler sen mi yaptın,nasıl yaptın,ne için yaptın,ne kullandın,ne zaman yaptın,neden yaptın:52::52:

bnm hamileliğim boyunca habire doğurduğu için kılım hürreme ne midesi bulanıor ne başı ağrıor hiçbişiyi yokkk uyuz

damla 2 gündür annesi ile gün mevlüd falan takılıor şimdide uyuyordur birde pazar yaa babası gelir abisine giderler veya onlar gelir ama sende yoktunki kuzummm

Hımm evet şimdi geçmişte okudum.
Yaa sorma Melisin,şu kurs başladı ya,eşimin kızkardeşi bizde kalıyor.
Gün içinde temizlik,yemek..
5 gibi de hazırlan kursa git:31:
Giriyorum buraya ama ne tam geçmişe bakabiliyorum,ne de çok uzun kalabiliyorum:50:

Giriyorum buraya ama ne tam geçmişe bakabiliyorum,ne de çok uzun kalabiliyorum:50:

Eşinin kızkardeşi görümcen oluyor dimi Esracım :1::1::1: Nasıl aranız iyimi :1::1: Benimkiyle bazen konuşcak bişi bulamıyoruzda :1::1::1::1::1:

Hürrem ikizleri nasıl çıkartıcak bakalım :) Havalar ısındıkça Damla kendini havuzlara atacaktır iyice :))Akşamdan akşama görürsek görürürz.

Handeeee de bakayım bana o face albümündekiler sen mi yaptın,nasıl yaptın,ne için yaptın,ne kullandın,ne zaman yaptın,neden yaptın:52::52:

Ben yaptım canım..strafordan yaptım..akrilik ve yağlı boya kullandım..Bebeğim için yaptım elbette :)) bir haftadır yapıyorum yaptıkça daha mutlu oluyorum..asıl çalışmalara daha başlamadım..dolabını kendimiz yaptık onu süsleyeceğim şimdi taç falan yapacağım :))

Eşinin kızkardeşi görümcen oluyor dimi Esracım :1::1::1: Nasıl aranız iyimi :1::1: Benimkiyle bazen konuşcak bişi bulamıyoruzda :1::1::1::1::1:

Ben yaptım canım..strafordan yaptım..akrilik ve yağlı boya kullandım..Bebeğim için yaptım elbette :)) bir haftadır yapıyorum yaptıkça daha mutlu oluyorum..asıl çalışmalara daha başlamadım..dolabını kendimiz yaptık onu süsleyeceğim şimdi taç falan yapacağım :))

Evet görümcem:1:
Ya bu tabirler bana çok uzak geliyor,görümce kaynana,kayınbaba falan..
Ben hep eşimin annesi,babası,kardeşi diye söylüyorum herkese:1:
Hepsiyle de aramız iyi çok şükür canım:nazar:

Ayy maaşallah,ellerine sağlık kuzum,çok güzel olmuş hepsi de:61:
Pekii duvara falan mı asacaksın bunları:44:

Ayyy,neyse olsun eğlenmişsin ya,baş ağrın da geçer çabucak inşallah:61:
Yok tatlım izleyemiyorum.
18:00 - 21:30 arası kurs.
Eve gel,yemek ye falan derken zaten saat 22.20 oluyor.
daha 2 hafta böyle:31:

görümcen nie sizde kalıor odamı kursa gidior neyse az kaldı 2 haftacık daha sık dişini sonra duruyu at arabanın arkasına hobaaa gez tozzzzz

görümcen nie sizde kalıor odamı kursa gidior neyse az kaldı 2 haftacık daha sık dişini sonra duruyu at arabanın arkasına hobaaa gez tozzzzz

Evet canım o da kursa başladı benimle.
Kurs da bizim eve çok yakın olduğu için bizde kalıyor.
Kendi evleri uzak,bir de çalışıyor,burdan daha kolay oluyor,ben teklif ettim zaten.
Ayy inşallah o günleri de görürümmmmmm:61::61:

Evet görümcem:1:
Ya bu tabirler bana çok uzak geliyor,görümce kaynana,kayınbaba falan..
Ben hep eşimin annesi,babası,kardeşi diye söylüyorum herkese:1:
Hepsiyle de aramız iyi çok şükür canım:nazar:

Ayy maaşallah,ellerine sağlık kuzum,çok güzel olmuş hepsi de:61:
Pekii duvara falan mı asacaksın bunları:44:

Canım çok teşekkür ederim..Yıldızlarla tavanı süslemeyi planlıyorum.. Onlarıda kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum..Birde odasında raflar olacak onların arkasını renklendirmek için..Özellikle çengelli iğneli olanı kapı süsü yapıcam ama o kesin..Zaten nazar boncuğu aldım bilmem kaç milyon tane onları kapısına yapıştırıcam mavi mavi güzel duracak diye umuyorum..Duvarına asmaya ultrason resimleriyle ilgili bişiler düşünüyorum ama netleşemedik daha aklımla :1:

Canım çok teşekkür ederim..Yıldızlarla tavanı süslemeyi planlıyorum.. Onlarıda kapı süsü olarak kullanmayı düşünüyorum..Birde odasında raflar olacak onların arkasını renklendirmek için..Özellikle çengelli iğneli olanı kapı süsü yapıcam ama o kesin..Zaten nazar boncuğu aldım bilmem kaç milyon tane onları kapısına yapıştırıcam mavi mavi güzel duracak diye umuyorum..Duvarına asmaya ultrason resimleriyle ilgili bişiler düşünüyorum ama netleşemedik daha aklımla :1:

Çok şanslı olacak senin bebiş Handem:70:
Ayy boncuk boncuk gözleriyle annesinin yaptığı süslere bakacakk:66:
yerim ben onu yerimmmm:nazar:

Hürrem ikizleri nasıl çıkartıcak bakalım :) Havalar ısındıkça Damla kendini havuzlara atacaktır iyice :))Akşamdan akşama görürsek görürürz.

dolabı nasıl kendiniz yaptınızzzz:53:
Ay bugün bütün garipliğim üstümde :))

Duruyu arabanın arkasına atarsa nasıl kullancak arabayı :1::1::1::1::1::1:
araba koltukları nie var len bebekler için sıpa:22:

allah şu sendeki yaratıcılığın ve yeteneğin çeyreği kadarını banada verseydi yaa keşkee ama 10 puanlıkk uzmanlık sorusu mavi boncukları yapıştırcan ya kapıya sonra o kapıyı silmek zor olmıcakmı nasıl boncuk bunlar neyse siz bişiler yapın bnde fikir çalayım:1:

Çok şanslı olacak senin bebiş Handem:70:
Ayy boncuk boncuk gözleriyle annesinin yaptığı süslere bakacakk:66:
yerim ben onu yerimmmm:nazar:

Ay hayal edemedim bile bi anda:5::5: Doğsalarda gelseler artık..Doğum hikayelerini okuyorum forumda ay ne başka bi duygu:nazar::nazar:Ağlamaktan helak oluyorum:20::20:Sonrada kızıyorum kendime oğlum çıkıp gelmek isticek diye:1:annesine kıyamayacak:1::1:

dolabı nasıl kendiniz yaptınızzzz:53:

araba koltukları nie var len bebekler için sıpa:22:

allah şu sendeki yaratıcılığın ve yeteneğin çeyreği kadarını banada verseydi yaa keşkee ama 10 puanlıkk uzmanlık sorusu mavi boncukları yapıştırcan ya kapıya sonra o kapıyı silmek zor olmıcakmı nasıl boncuk bunlar neyse siz bişiler yapın bnde fikir çalayım:1:

Yok yok 2 hafta kaldı sonra Duru'yu arkaya atarsın demişsin ya ondan dedim :))))))Duru'nun gelmesinee daha çoooook var :)) Eee şimdide arkaya atarsa kendide arkada olcak..Ay of geyiğin dibini gördüm sanırım :))))))Dışlayın beni ne ayıp :))))))

Valla Meliscim önce ölçüleri aldık duvarın..Güzelce çizdik hesapladık sonra Praktikere gittik ölçüleri verdik güzelce kestiler..eve getirdik parçaları kocacımda birleştirdi güzelce..:nazar::nazar:Pek güzel oldu maşallah..kocamaaan dolap oldu duvardan duvara gepgeniş..Maliyetide 500 falan..
yetenek değil yahu aslında üniversiteye gidene kadar resim bile çizemezdim:)))yaratıcılık kısmı ise sadece hayal gücümün sınırı yok :)) Ama inan başlasan sende pek kolay gelicek:))Annelik içgüdüsü sanırım çok ilginç şeyler çıkıo

Ay hayal edemedim bile bi anda:5::5: Doğsalarda gelseler artık..Doğum hikayelerini okuyorum forumda ay ne başka bi duygu:nazar::nazar:Ağlamaktan helak oluyorum:20::20:Sonrada kızıyorum kendime oğlum çıkıp gelmek isticek diye:1:annesine kıyamayacak:1::1:

:60:Ben de bazen diyorum ayy doğsa da sevsek diye,sonra kendime geliyorum
neyse kızım sen zamanında gel,bekleriz biz diyorum
Duyuyorlar artık sıpalar,yapmasınlar bi çılgınlık falan:23::1:

Bu arada kızlar,kuzumun ana kucağını,küvetini ve birkaç parça eşyasını daha aldık ama fotoğraf makinem olmadığı için şu an,ekleyemiyorum.
Fiyatları da çok uygun.
Küvet 10 tl
Ana kucağı 50 tl

:60:Ben de bazen diyorum ayy doğsa da sevsek diye,sonra kendime geliyorum
neyse kızım sen zamanında gel,bekleriz biz diyorum
Duyuyorlar artık sıpalar,yapmasınlar bi çılgınlık falan:23::1:

Esracım ben 11 aylık doğdum ben gibi 10buçuk aylık doğan arkadaşlarda var aramızda :66::66::66::66:
Ya o kadar beklerlerse :1::1::1::1:

Back
X