• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tememm öle yapim esasında birgün üşenmesende gelsen bize ben oda almıcam ya daha ama odada oynamalar yapıcam bir akıl versen ne süper olurdu

Üşenirmiyim yahu çıkar gelirimde şu havalar soğukya ben daha bi hasta oluyorum dışarı çıkıp çıkıp girdikçe :)) Mamada yapar getiririm sana:) bi haftaya kalmaz artık soğuklar biter iyice..hemencik koşa koşa gelirim oraya..hem eski memleketimide görürüm :))

benimde bi duvarı dolap yapmam lazım ama aklımda hiç fikir yok....:27: sıkıntı yapıyo böylee beklemek kocalarıdaa

Bizim bitti inanılmaz içime sindi canım..Hazırlardan daha kullanışlı ve şık duruyor..hatta bi kiriş vardı onuda kapattık..kocaman kullanım alanı oldu

oğluma müzik dinletiyorum ama ben mayıştımmmm müzikten:nazar::nazar::49:
ahh cnmm arenimmm ne işkence çekior kimbilir içerdeee:9:
Üşenirmiyim yahu çıkar gelirimde şu havalar soğukya ben daha bi hasta oluyorum dışarı çıkıp çıkıp girdikçe :)) Mamada yapar getiririm sana:) bi haftaya kalmaz artık soğuklar biter iyice..hemencik koşa koşa gelirim oraya..hem eski memleketimide görürüm :))

Bizim bitti inanılmaz içime sindi canım..Hazırlardan daha kullanışlı ve şık duruyor..hatta bi kiriş vardı onuda kapattık..kocaman kullanım alanı oldu

temem gel gel aaabuarada kiriş kapatma olayıda iyiymiş yaaa bizdede öle bir duvar var gerçi bitimi kapıya denk gelior aman neyse daha ozmna var ben şimdilik bir şifonyer alıcam okdr gerçi şimdiden alınanlar hiçbiryere sığmıor uff

ahh cnmm arenimmm ne işkence çekior kimbilir içerdeee:9:

temem gel gel aaabuarada kiriş kapatma olayıda iyiymiş yaaa bizdede öle bir duvar var gerçi bitimi kapıya denk gelior aman neyse daha ozmna var ben şimdilik bir şifonyer alıcam okdr gerçi şimdiden alınanlar hiçbiryere sığmıor uff

:60::60::60::60::60:

Kızlar her şey bir yana da 20.haftayı doldurduk bir çoğumuz yahu:53:
Bana hala doğuracakmışım gibi gelmiyor,sanki hep karnımda kalacak Duru'm:1:

slmlar bende hamişim eylül sonu bebişimiz dünyaya gelicek inşallah 16 haftalık hamişim karnımda ve kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor nedeni ne olabilir ani hareketlerin bebeğe bi zararı olurmu????:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar her şey bir yana da 20.haftayı doldurduk bir çoğumuz yahu:53:
Bana hala doğuracakmışım gibi gelmiyor,sanki hep karnımda kalacak Duru'm:1:

bendede şöle bir duygu var sanki hiç doğmayacak gibi gelior sahil daha çookk var gibi

birde bazen hamileyim ama hiç tadına varamadım yarısı geçti bile diyee panik yapıorum ağlayasım gelior

dün kuaföre gittim 3 saat bekledim mesela 50 kere dedimki hamileyim oturamıorum zaten koca göbek var önümde hamile olduğumu anlamamak için mal olmak lazım ama yok yani bir fön 1 kaş için 3 saat yaa 3 saat hiçbir ayrıcalık yapmadılar çok bzouldum

cnm geçen gün bir tatlı çekti yasine dedim ki eşim hamile de onun için alıorum de temiz yapsınlar düzgün olsun dedim altı full yanıktı eve bir geldik yarısını bile yiyemedim

cnm geçen gün patates püresi çekmişti ya kumpir yemeğe gittim o yüzden kadına hamileyim aman nolur şunu koyaım bunu koymayayım diyin dedim kadın bana tepki bile vermedi birde kazıkladı öküz beni

halbuki ben hamile arkadaşlarımdan biliorum biyere yemeğe giderdik garsonlar pervane olurdu hep bir ayrıcalık yapılırdı bnm başıma böle güzellikler gelmeden bitirmek istemiorum hamileliğimi yaaa:84::84:

bendede şöle bir duygu var sanki hiç doğmayacak gibi gelior sahil daha çookk var gibi

birde bazen hamileyim ama hiç tadına varamadım yarısı geçti bile diyee panik yapıorum ağlayasım gelior

dün kuaföre gittim 3 saat bekledim mesela 50 kere dedimki hamileyim oturamıorum zaten koca göbek var önümde hamile olduğumu anlamamak için mal olmak lazım ama yok yani bir fön 1 kaş için 3 saat yaa 3 saat hiçbir ayrıcalık yapmadılar çok bzouldum

cnm geçen gün bir tatlı çekti yasine dedim ki eşim hamile de onun için alıorum de temiz yapsınlar düzgün olsun dedim altı full yanıktı eve bir geldik yarısını bile yiyemedim

cnm geçen gün patates püresi çekmişti ya kumpir yemeğe gittim o yüzden kadına hamileyim aman nolur şunu koyaım bunu koymayayım diyin dedim kadın bana tepki bile vermedi birde kazıkladı öküz beni

halbuki ben hamile arkadaşlarımdan biliorum biyere yemeğe giderdik garsonlar pervane olurdu hep bir ayrıcalık yapılırdı bnm başıma böle güzellikler gelmeden bitirmek istemiorum hamileliğimi yaaa:84::84:

çok şanssızsın şekerim sen...benim karnıma dokunmak isteyenler bile oluyooo ne diyosunnnn:16:
bi yere oturmaya gidiyoruz yan masalardan bile ıvır zıvır gönderen oluyo çağladır fıstıktır falan, düşün yaniiii:nazar::nazar::nazar:

O kadar özel bir dönem ki bu bizim için,herkesin bizim gibi hassas olmasını bekliyoruz.
Bu hepimizde var.
Ben doktorda bile öyleyim,hep aman cicim bekliyorum:1:
Halbuki adam her gün onlarca benim gibi hamile görüyor:31:
Ama bugüne kadar hep olumsuz günler geçirdin sen canım,şimdiyse artık düzeliyorsun:nazar:
Göbişler büyüyor,havalar ısınıyor:61:
Asıl bundan sonra çıkacak zaten hamileliğin tadı,baharımızı yaşayacağız biz de:21:

slmlar bende hamişim eylül sonu bebişimiz dünyaya gelicek inşallah 16 haftalık hamişim karnımda ve kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor nedeni ne olabilir ani hareketlerin bebeğe bi zararı olurmu????:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun bebişinde hamileliğinde :nazar:

bnm 8. fatadan sonra kasık ağrılarım kesildi ama şimdi üzerimde kot pantolon varsa (hamilelik kotu hemde) çok oturunca kasıkları ağrıor birde aniden oturduğum yerden kalkarsam hemen bir sancı girior yani dikkatli olmak lazım zaten hamilelerin ani hareketler yapmaması lazım

çok şanssızsın şekerim sen...benim karnıma dokunmak isteyenler bile oluyooo ne diyosunnnn:16:
bi yere oturmaya gidiyoruz yan masalardan bile ıvır zıvır gönderen oluyo çağladır fıstıktır falan, düşün yaniiii:nazar::nazar::nazar:
yaaaa bak ne kadar güzell yaaaaaa uffffff bende istiorummmmmmm
O kadar özel bir dönem ki bu bizim için,herkesin bizim gibi hassas olmasını bekliyoruz.
Bu hepimizde var.
Ben doktorda bile öyleyim,hep aman cicim bekliyorum:1:
Halbuki adam her gün onlarca benim gibi hamile görüyor:31:
Ama bugüne kadar hep olumsuz günler geçirdin sen canım,şimdiyse artık düzeliyorsun:nazar:
Göbişler büyüyor,havalar ısınıyor:61:
Asıl bundan sonra çıkacak zaten hamileliğin tadı,baharımızı yaşayacağız biz de:21:

yaşıyım artık esram yaa bakkk pembişeee neler yapılıormuşşşşş ufffffff:19:

kızlarrr ben çıkıorum nikah için hazırlanıcammm akşamüstü gelirim yine inşallah geldğimde birilerini bulurummm yasin çok geç gelicek bugün yapayalnızımmmmm:50:

yaaaa bak ne kadar güzell yaaaaaa uffffff bende istiorummmmmmm

yaşıyım artık esram yaa bakkk pembişeee neler yapılıormuşşşşş ufffffff:19:

Yapma güzelim bak ne günler bekliyor biziiiiii:16:

kızlarrr ben çıkıorum nikah için hazırlanıcammm akşamüstü gelirim yine inşallah geldğimde birilerini bulurummm yasin çok geç gelicek bugün yapayalnızımmmmm:50:

Hadi bakalım güzelce hazırlan,süslen püslen:12:
Öptüm çok sahil kızımızı:69:

Ben de ısrarlar annemlere,gelin yemeği birlikte yiyelim dedim ama
şimdi de canım hiç yemek yapmak istemiyor:31:
Neyse kalkayım da bi çorba yapayım,marketten de hazır köfte falan hallederim artık:31:

Kendinize iyi bakın güzell anneler ve yavrucukları:66:

damlacım senin 16 haftalık tı dimi? masallah nasıl hissediyosun tekmeyi:nazar: ama merak etme o icerde cok iyi korunuyo zaten:) ben bugn ögrendim 19 haftalık ama hicbisi hissetmiyorum.oglusum hep uyuyo galiba:1:

yok Asyacım bak biçoğumuzun çizelgesinde kaç haftalık olduğu yazar. Biz 21 haftalık olduk:nazar::nazar:

ben burdayım kuzum seni bekliyorum :16:

Back
X