2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok sevindimmmm süper bi haber ne denir ki ağlamak istiyorum
özlem ağlattı bu senin kızın allahıma bin şükür

hele beni nasıı ağlattı sevinçtenn canımmm... çook rahatladımmm sevemiyordum birşey olacak bebeişime diyee çook şükküür canımm beniim yaa sağolasınn

ohhh adam oğlunu evlat edinmiş kardeş deillermiş ama genç adamla anne yetişmeseydi babakız evleniorlardııı

şimdi baba ile anneyle gençler çifte nikah yaptııı yuppiiiii

ayy meloooşş o taktiği banada öğret

şimdi
hımmm
hömmm

iş eşinde bitiyor çok çabuk refleksleri olması lazım...ışık hızı felan...
bir de nezamn geleceğini hesaplaması lazım biraz matematiksel...eğer elin ağzındaysa sn sonra gelecektir.bir de eşinin ellerinin büyük olması lazım...ve hiç sıvı sızdırma özelliği olmayacakyeterince açıklayıcı oldum mu bilmiyorum

allah seni kahretmesin emi

süper kocaya sahipsiniz efenim

kızlar benii öyle zor günlerimde yalnız bırakmadığınız için..
destekleriniz içinn..
hiç tanımadığınız bir insanın acısına ve sevinçlerine ortak olduğunuz için...
herşey ama herşey için sonsuz teşekkürler..
iyi ki sizleri tanımışım..
iyi ki buradayımm..
artık kızıımmm diyebilmek ne kadar güsel..
bebeğimin iyi olduğunu bilmek..
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın... tüm bebişlerimiz sağlıklarıyla gelsinler inşallahhh.. sizleri çok seviyoruz...

Kızlar hafta sonu sızı burda bulamıycm dıye cok korktum.
Cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var.
Cok ozur dıleyerek hepınızden busabah ıcımde ne varsa cıkardım sımsıyahtı buyuk tuvaletımı yaptım oda sımsıyahtı.
gyno ferro sanol kapsul kullanıyorum gunde 1 tane bırde elevıt oda gunde bır tane. acaba ılaclar mı yaptı mıgde kanaması mı gecırıyorum. yaklasık 3 gundur falan da mıgdem agrıyor. Nolur cevap yazın

hem de ne komedi valla isterim ama böyle komedi
ayyyy o daha fenaymışşş yazık yılmaza yaaa

buarada kızın babası deilmiş adam kızın annesinin eski sevgilisiymiş
ay yok babasıymış anaammm kızda kardeşindenhamileymişş
ay türk flimi bayılırım...konuda tam yani
hele beni nasıı ağlattı sevinçtenn canımmm... çook rahatladımmm sevemiyordum birşey olacak bebeişime diyee çook şükküür canımm beniim yaa sağolasınn
ben de ağladım valla...alalhım kucağına nasip etsin

evet canım maşallah bak seni ne kadar güzel yetiştirmiş

allah seni kahretmesin emi

süper kocaya sahipsiniz efenim
ya evet akşam bunu tescillemiş oldum gülaycımmm
biz de sii çok seviyoruzzzzzzzzz kocaman

kızım elevitten öyle bende de öyle korkma yaaaaaaaaaaa hatta gyno ferro sanol bu da yapıyor ben de ikisini kullanıyorum...korkma yawwwwwwwww

demir hapı dışkıyı siyah renkte yaptırıyor zaten. kusmanda çok aç karnına içince demir hapını bende kusuyorum. sabah aç karnına içmiyorum. öğlden sonra 1 bardak portakal suyuyla içiyorum. doktoruna git ama. yada ara. mide kanaması olsa duramazsınnnn yerinde.

tesekkur ederım kızlar sızden cevap beklerken prospektsu de okudum. once okusana dımı yok once sızden cevap alcam ıllaaaaa.

opuyorum hepınızı

sevkan aynı ilaçalrı kullanıorum nedeni bu ilaçlar korkma
benim için kabus gibi oluor o yüzden 2 günde bir kullanıorum ama ptesi hergün kullanıcam en başlarda kullanıordum beni mahvetmişti ama çekicez yararı çok

esra varya korkakanne o gitti dr a korkusundan ben dedim ilaçlar diye nitekim ilaçlar çıktı

canım bende ferro kullanıyorum ve bugün benzer olay bendede oldu ama ben idrar yollarımdaki enfeksiyondandır dedim :44: canım sen öğrenirsen banada söyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…