ay çok sevindimmmm süper bi haber ne denir ki ağlamak istiyorum
özlem ağlattı bu senin kızın allahıma bin şükür
ne güzel bir haberdir bu. çok şüükür. allah bi daha böyle panik yaşatmasın kimseye yaaa
çok sevindik canım gözün aydın zaten kafaya takmıcaktın sonuçlar yanlış çıkıyo genelde boşuna üzdün kendini ve bebişi
ayy meloooşş o taktiği banada öğret
ohhh adam oğlunu evlat edinmiş kardeş deillermiş ama genç adamla anne yetişmeseydi babakız evleniorlardııı
şimdi baba ile anneyle gençler çifte nikah yaptııı yuppiiiii
şimdi
hımmm
hömmm
iş eşinde bitiyor çok çabuk refleksleri olması lazım...ışık hızı felan...
bir de nezamn geleceğini hesaplaması lazım biraz matematiksel...eğer elin ağzındaysa sn sonra gelecektir.bir de eşinin ellerinin büyük olması lazım...ve hiç sıvı sızdırma özelliği olmayacakyeterince açıklayıcı oldum mu bilmiyorum
noluyo laaan orda
hem de ne komedi valla isterim ama böyle komedicanım damadımmmm benim yaaaaaa
yalnız size yaramz bir velet gelirse ailenin ortasına bomba gibi düşer ne komedi olur dimi
buarada kanaltürk te saadet güneşi diye bir film var hülyakoçyiğitin onu izliorummm süperr yaaaa kız babası ile evlenior
ay türk flimi bayılırım...konuda tam yaniayyyy o daha fenaymışşş yazık yılmaza yaaa
buarada kızın babası deilmiş adam kızın annesinin eski sevgilisiymiş
ay yok babasıymış anaammm kızda kardeşindenhamileymişş
hele beni nasıı ağlattı sevinçtenn canımmm... çook rahatladımmm sevemiyordum birşey olacak bebeişime diyee çook şükküür canımm beniim yaa sağolasınn
inşallah canım yaaaaa allahım sağlık uzun ömür versin bebeklerimize artık ananemiz yetiştirecek...
çok güveniyoruz ona...benden iii yetiştireceğine inanıyorum...uslu bi çocuk olucak sanırım...şekil A
hem de ne komedi valla isterim ama böyle komedi
ay türk flimi bayılırım...konuda tam yani
ben de ağladım valla...alalhım kucağına nasip etsin
ya evet akşam bunu tescillemiş oldum gülaycımmmallah seni kahretmesin emi
süper kocaya sahipsiniz efenim
biz de sii çok seviyoruzzzzzzzzz kocamankızlar benii öyle zor günlerimde yalnız bırakmadığınız için..
destekleriniz içinn..
hiç tanımadığınız bir insanın acısına ve sevinçlerine ortak olduğunuz için...
herşey ama herşey için sonsuz teşekkürler..
iyi ki sizleri tanımışım..
iyi ki buradayımm..
artık kızıımmm diyebilmek ne kadar güsel..
bebeğimin iyi olduğunu bilmek..
Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın... tüm bebişlerimiz sağlıklarıyla gelsinler inşallahhh.. sizleri çok seviyoruz...
Kızlar hafta sonu sızı burda bulamıycm dıye cok korktum.
Cok acıl yardımınıza ıhtıyacım var.
Cok ozur dıleyerek hepınızden busabah ıcımde ne varsa cıkardım sımsıyahtı buyuk tuvaletımı yaptım oda sımsıyahtı.
gyno ferro sanol kapsul kullanıyorum gunde 1 tane bırde elevıt oda gunde bır tane. acaba ılaclar mı yaptı mıgde kanaması mı gecırıyorum. yaklasık 3 gundur falan da mıgdem agrıyor. Nolur cevap yazın
Cok ozur dıleyerek hepınızden busabah ıcımde ne varsa cıkardım sımsıyahtı buyuk tuvaletımı yaptım oda sımsıyahtı.
gyno ferro sanol kapsul kullanıyorum gunde 1 tane bırde elevıt oda gunde bır tane. acaba ılaclar mı yaptı mıgde kanaması mı gecırıyorum. yaklasık 3 gundur falan da mıgdem agrıyor. Nolur cevap yazın
evet canım maşallah bak seni ne kadar güzel yetiştirmiş
inşallaahh kuuzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?