2011 Ekim Anneleri

bende yarın kesemizi görmeye gitcemm, hiçç inanasım gelmıooo hala, yaaa:KK49:

sizi çooook ii anlıyorum geçen haftada ben öleydim bide keseyi görmek önemli ya Allahım geçmedi günler gittim geldim bu haftada hadi kalp atışlarını duymaya gitcez acaba duycakmıyız bilmem ne yine geçmiyor günler böle böle doğum vaktine gelcez galiba :KK49:

Hayata bakış açıları sevgi dolu ve neşelidir

Çok yönlü Teraziler, çocukluk yıllarında epey çekingendirler. Problemsiz bir bebeklik geçirirler. Uslu, yemek problemi olmayan ve fazla ağlamayan bebeklerdir. Rahatları yerinde ve gürültüsüz bir ortamda dakikalarca kendi kendilerine durabilirler. Hislerini kolay kolay açmayan Terazi çocukları, aslında sürekli bir sevgi beklerler. Anne ve babanın çok anlayışlı ve sabırlı olması çocuğu yavaş yavaş mahcupluktan sıyrılmasını sağlar. Bu çocuk, güzelliklere düşkün, duygulu, nazik, terbiyeli bir tiptir. Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onu bu yönde geliştirmek çok yararlıdır. Özellikle anne, çocuğuna çok itina etmeli ve gelişme çağında ona sevgi, seks, vs.. konularında bilgi ve öğüt vermelidir. Böylece çocuk duygularıyla mantığı arasında daha iyi denge kurabilir. Bu sayede ergenlik çağında duygusal konularda hata yapması da önlenir.

Terazi burcunda doğan çocuk, iyi yetiştirilir, ailesi tarafından takdir ve sevgi görürse ileride çok başarılı olacaktır. Terazi burcu çocukları genelde iyi huyludurlar. Barışçı yaklaşımları ve doğal çekicilikleri başkalarının da sevgilerini kazanırlar. Genellikle ağlamak yerine uymayı tercih ederler. Uyandıkları zaman yüz mimiklerinden tatlı bir rüya gördüklerini anlamanız hiçte güç değildir. Teraziler çevrelerine karşı çok hassastırlar. Sürekli bağıran ve tartışan aile büyüklerinden rahatsızlık duyarlar. Zekaları çok çabuk gelişir. Kısa zamanda çok geniş bir kelime hafızası oluşturlar. Terazi çocukları sosyalleşmeye okul yıllarında başlar, pek çok arkadaşını eve getirirler. Kararsızdırlar. Bu nedenle hızlı düşünme ve karar vermek için desteğe ihtiyaçları vardır. Sınırlarını doğru belirlemeleri, kendilerine olan güvenlerini ve karar verme yeteneklerini arttıracaktır

kızlar terazı bebegı ıns boyle olurlarrr[/B]

hehehheheh bende teraziyim bebegimde terazi olcak dogumgunu hediyem o benimmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy ne güzellll senin kese görünürse benimki hayli hayli görülürrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

peki kızlar bişey sorcam şimdi ben daha keseyi görmedim cuma günü 5+5 olcaz kalbini göremeyiz değilmi yani vajinadanda baksa görülmezmi????:26:

sanmıyorumm:KK50: noktaa kadar bir memelk görücezzz o kadar :emir_bebek:

kalp atısları vajınadan bılmıyorum ama bız 7. haftada duymustuk... o kadar hızlı atıyo kı cok acelesı var mış gıbı... ıns tekrar duymak nasıp olur

ayyy ne güzellll senin kese görünürse benimki hayli hayli görülürrrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

peki kızlar bişey sorcam şimdi ben daha keseyi görmedim cuma günü 5+5 olcaz kalbini göremeyiz değilmi yani vajinadanda baksa görülmezmi????:26:

benım doktorum vajınadan baktı. minicikkk kalbı kendınden buyukk:)

yarın doktorumuza gitcez, gebelik kesesini ggörebilirmişiz,ne kadar görünebilirse o küçük haliyle:emir_bebek:
Birde benim sürekli adet olacakmışım gibi karnım ağrıo,sızlıo
sizce normal mi :KK50:,hiçbulantı kusma falanda yok,,

Normal canım normal korkma. Benimde hep belim ağrırdı hala ağrıyor. Dr çok şiddetli olmadıı ve kanamam olmadığı müddetçe normal dedi.

merhaba,bende sat 10... ya bende hiç bulantı vs yok sadece karın ağrısı,12.02 de kan verdim hcg 888,2 çıktı, senin nasıl normal mi belirtiler:KK69:

Hüzel maş. inş. katlanarak devam eder :KK16:

sağol canım, bide çok üşüyorym yaa ayaklarım sanki buzdolabının içinde...sıcak evde üstümde battaniye kış ayazında gibi titriyorumm:KK43:

Bi ara bende çok üşüyordum özellikle ayaklarım buz kesiyordu. Bende su torbasını ısıtıp ayağımın altına koyuyordum. Üstünede battaniyeyi çekiyordum. öyle güzel ısınıyordumki, Bi güzel uyuyordumm :KK9:

sucuğaaaa dayanamammmm,:KK68:

İyice pişirip yiyebilirsin. Önemli olan çiğ yememek diye biliyorm

ben iyiyce paranoya oldum ne yesem önce google'a yazıyorum gebelikte zararlımı diye.
25 senedir hiiç bu kadar dengele beslendiğimi hatırlamıyorum:KK74:

Valla aynen bende...çok dikkat ediyorum yediğime, içtiğime. :KK16:

ben 5+2 de Dr gittim keseyi gördüm canım. Dr kalp atışları için 2 hfta sonraya gel dedi. Ama karından baktı. Terfi ettin artık dedi. Yeter zaten alttan yaa! kurcalanmadık yerim kalmadı tüp bebek esnasında :KK60:

ben 5+2 de Dr gittim keseyi gördüm canım. Dr kalp atışları için 2 hfta sonraya gel dedi. Ama karından baktı. Terfi ettin artık dedi. Yeter zaten alttan yaa! kurcalanmadık yerim kalmadı tüp bebek esnasında :KK60:

ya bende istemiyorum ama kalbini göreceksem razıyım:KK1::KK1:

ya benim özel sigortamda iptal edildi istanbul yenibosnada nisa hastanesine giden varmı

günaydın ne güel biz uyuyamıyoruzzzz:nazar:

Dün çok hastalandım. Hiç böyle kusmamıştım. Haliyle sabahta çok geç kalktım. Bide ben günde 3 defa progestan kullanıyorum fitil gibi mecburen 2 saat yatmak zorundayım. Yoksa olduğu gibi geri geliyor :KK50:

ohhh ,biz çalışan anne adayları ne yapsın yaaa ,bi uykum var kiii:63:

Oyy kıyamam size yaa. allah kolaylık versin. Yardımcınız olsun inş. :KK30:

Normal canım normal korkma. Benimde hep belim ağrırdı hala ağrıyor. Dr çok şiddetli olmadıı ve kanamam olmadığı müddetçe normal dedi.

Hüzel maş. inş. katlanarak devam eder :KK16:

Bi ara bende çok üşüyordum özellikle ayaklarım buz kesiyordu. Bende su torbasını ısıtıp ayağımın altına koyuyordum. Üstünede battaniyeyi çekiyordum. öyle güzel ısınıyordumki, Bi güzel uyuyordumm :KK9:

İyice pişirip yiyebilirsin. Önemli olan çiğ yememek diye biliyorm

Valla aynen bende...çok dikkat ediyorum yediğime, içtiğime. :KK16:

kızlarr sizce şimdidien doğum yapılacak yer araştırmak saçma mı....ya ben şuan gidiyorum ama özelbi hastane çok pahalı,orda doğum imkansız,şuan kontrollere oaraya gidiıom ama başka yerlere bakma zamanı geldi sanırım:44:

Bence sabret canım. Çok kurcalanmasın. Hatta mümkünse doğuma kadar hiç kimse kurcalamasın:KK69::KK9:

ya 10.haftaya kadar normalmiş düşüğe sebep olmuyor daha detaylı bakılıyormuş aslında doktorum kadın rahatım o konuda ama doktorumu degişecegim için bundan sonra alttan muayene olmam :KK9::KK9::KK9:

kızlarr sizce şimdidien doğum yapılacak yer araştırmak saçma mı....ya ben şuan gidiyorum ama özelbi hastane çok pahalı,orda doğum imkansız,şuan kontrollere oaraya gidiıom ama başka yerlere bakma zamanı geldi sanırım:44:

hangi hastaneye gidiyorsun ben acıbademe gidiyodum sigortam iptal edildi yoksa dogumum bedava olacaktı:KK50::KK50::KK50:şimdi araştırmak lazım

X