2011 Ekim Anneleri

Çook uzun zamandır buradayım ilk geldiğimde bende çok yadırgadım şimdi işimde burada evimde annemlerde alıştım ne yapayım

ben alışamıyorum .kimsem yok burda.eşimin işinden dolayı burdayız.heryere çok uzak delirecem.aslında sultaneyline gidebilirdik.ben dedim orası ben ufakken kötüydü gelişmemiştir dedim.sancaktepe değişik geldi çok da gelişmiş pekde gelişmiş.park ble yok

Merhabaaaa kızlar Allahım herkese bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah izin verirse bende Ekimde anne olucam nedense mide bulantım falan yok acaba erkenmi yoksa rahaat mı geçecek?

Bu hberi çok bekledik şükürler olsun beklenen hbr geldi...

ooo çoğalmış burası ne güzel olmuş. ben pek giremiyorum biraz başdönmelerim oluyor.mide bulantısı benimde yok henüz inşallahta cok agır yasamam. yasayan yakın arkadaslarım var cok uzuluyorum onları gorunce. hepinize sağlıklı gebelik dilerim

kızlar ben halen adet olmadım kasıklarım agrıyor ama gögüslerim şişmedi ve agrıda yok gögsü şişmeden hamile kalan varmı??

çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.sağlıkla kucamıza almak nasip olsun
kızlar ben halen adet olmadım kasıklarım agrıyor ama gögüslerim şişmedi ve agrıda yok gögsü şişmeden hamile kalan varmı??

ilkinde benim çok şişdi patlıcak gibiydi.ama şimdi hiç şişmedi.test alıp baktınmı

hoşbulduk

bugün 7hafta 1 günlük oldu geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk

mrb bende 7 haftalık oldum canım muhtemel dogum tarıhı 5 ekım olacak annesı gıbı ayrıca ben 5 ıncı haftamda gıtmıstım doktorum 8ıncı haftada gel daha net goruruz demıstı ama 6ıncı haftada ogrenenler varmıs ne guzel bende sag salım bı duysam kalp atıslarını.

merhaba kızlar, sanırım bende sizdenim,
aslında sanırım değil öyleyim ama bi görsem bi duysam kalp atışını ozaman inancamm

Miranda canım Sat başı 11 Ocak tamammı
Canım bence senin yanlış oldu son adet tarihine göre tekrar yapmalısın
Tatlım hatırlayamadım kusura bakma sadece dua için giriyordum çünkü seninde gözünaydın inşallah sağlıklan alırsın kucağına

Adaşım hoş geldinnnn

gezdik geldik,şimdi babamızın ofisindeyiz.
burda hava iyiydi bugün.
birazdn eve geçicem.
yeni gelen hamişlere tekrar merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…