- 28 Ağustos 2008
- 1.658
- 0
- 40
Çook uzun zamandır buradayım ilk geldiğimde bende çok yadırgadım şimdi işimde burada evimde annemlerde alıştım ne yapayım
çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.sağlıkla kucamıza almak nasip olsunMerhabaaaa kızlar Allahım herkese bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah izin verirse bende Ekimde anne olucamnedense mide bulantım falan yok acaba erkenmi yoksa rahaat mı geçecek?
Bu hberi çok bekledik şükürler olsun beklenen hbr geldi...
kızlar ben halen adet olmadım kasıklarım agrıyor ama gögüslerim şişmedi ve agrıda yok gögsü şişmeden hamile kalan varmı??
hoş geldinnnnnselam arkadaşlar bugün keşfettim topicinizi
az çok yazılarınızı okudum bir de ben yazayım dedim
hoş geldinnnnn
kaç haftalıkkkk :)))
hoşbulduk
bugün 7hafta 1 günlük oldu geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk
hoşbulduk
süperrrrrr
hemen adını yazdır listeyeeeee :)))
maşallah hadi hayırlısıhoşbulduk
merhaba kızlar, sanırım bende sizdenim,
aslında sanırım değil öyleyim ama bi görsem bi duysam kalp atışını ozaman inancamm
Canım bence senin yanlış oldu son adet tarihine göre tekrar yapmalısınMiranda canım Sat başı 11 Ocak tamammı
Tatlım hatırlayamadım kusura bakma sadece dua için giriyordum çünkü seninde gözünaydın inşallah sağlıklan alırsın kucağınasiir
cakire
endleeslove
Larissya
asiyan_1010
_zeynep
mylife35
selam kıslarr nası gidiyooooo :)))bi tanede adaşım varmış zeynep hatunn merhabaaa
bendee aynı yiyorum ama şimdiden 2 kilo aldım aynı hamile değilkenle aynı yiyorum ama nasıl aldım kiloyuu yaa pessssssss neyse çocuklarımız sağlıklı olsunda kilo verilir
inşallah canım
hayırlı olsun gözün aydıınn hepimizin gözü aydıınnnnnnn
Evet o benimmm :))) hayırdır?
kıss miranda bende ordaydımya hatırlamadınmı ben seni hatırladım da acabamı diye bi soriim dedimmmm seninde gözün aydın canım öptüm mucuk
Merhabaaaa kızlar Allahım herkese bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah izin verirse bende Ekimde anne olucamnedense mide bulantım falan yok acaba erkenmi yoksa rahaat mı geçecek?
Bu hberi çok bekledik şükürler olsun beklenen hbr geldi...
maşallah hadi hayırlısı
amin canım inşallah bi sorun çıkmaz