2011 Ekim Anneleri

benim iştahım cok iyi... bulantım hiç olmuyor .. canım sıkılıyor ama bulantımın olmamasına çünkü bulantı saglıklı hamilelik belirtisi diye okduum :KK43:

ama kabız oldum ben 3 gündür :KK43: şurup varmış bitkisel..hamilelere zararsız onu arastırıp alayım diyorjm

canım öyle birşey yok, hamileliğim boyunca bende mide bulantısı hiç olmadı. ve şimdi nurtopu gibi, sağlıklı bi kızım var.

belirtileri hiç yaşamayabilirsin, ki inşallah yaşamazsın da rahat bi hamileliğin olur :)

kızlar en erken ben öğrenmemişimdir de, bu furyaya katılayım dedim :) yumurta takibi yapıldığı için biliyorum.

11 ocak yumurtamın çatladığı gün
22 ocak kan değeri - 5 küsür, doktor büyük ihtimalle gebesin demişti
23 ocak kan değeri - 31 küsür, doktor kesin gebesin demişti :)

regl günüm geçmeden öğrenmiştim yani :) allahım şükürler olsun şimdi kucağımda kızım :) darısı 2011 ekim annelerinin başına inşallah

Son düzenleme:
hayırlı olsun ya birşey soracağım ekimde anne olmak için önümüzdeki şubat ayını beklememeri gerekmiyormu regillerinin geçmesi için çünkü ben 2010 ekim annesiyim 8 ocaktı sat 8 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu

Benimde SAT 8 ocak dünde regl olmam gerekiyodu bi kaç gün gecikmesini bekleyemedim idrarda da çıkmaz diye HCG yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 44 kiloyla hamile kaldım İnşallah kucağıma almakta nasip olur:emir_bebek:

Son düzenleme:
Benimde SAT 8 ocak dünde regl olmam gerekiyodu bi kaç gün gecikmesini bekleyemedim idrarda da çıkmaz diye HCG yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 44 kiloyla hamile kaldım İnşallah kucağıma almakta nasip olur:emir_bebek:

tebrikler canım.. Allah kucağımıza almayı nasip eder inşalllah....

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama ufaktan bir tablo hazırlanılmaya başlanılsın mı?

Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum öncelikle.

Bizde 2 aydır bebek çalışmalarındayız, geçen ay tutmadı 3 gün gecikti.
Bu ayda gecikmenin 2. günündeyim ama belirtim falan yok, aslına bakarsınız hamile aldığımı da sanmıyorum.
Çünkü hiç göğüs şişkinliğim yok, kasık ve bel ağrısı da adet öncesinde olduğu için bunun da belirtileri yeterli değil.

Szie sorum şu; göğüs ağrısı çekmeden ve şişkinlik yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç? siz yada etrafınızdakilier ?Birkaç ark. daha bu durumda ve sorunun cevabını meraktayız ?

Merhaba;
Bende de hiç bi belirti yoktu gögüs şişkinliği bildiğim kadarıyla bir yada iki hafta sonra başlaması gerekiyo. Ben 3-4 gün öncesine kadar adet olucakmışım gibi ara ara sancılanıyodum Kasıklarımda şişkinlik olurdu adet olucağım zaman ama bu sefer olmadı Yani ne göğüs ağrısı nede şişkinlik yaşamadım İnşallah sende hamilesindir :emir_bebek:

5şubat 2010 anaaa çift çizgi bumu bu gerçekmi dediğim gün
aman allahım
mübarek zaman değil sanki su
:KK5::KK5:

hepinize sağlılı gebelikler
:nazar::nazar::nazar:

yeni anne adaylarını tebrik ediyorum inşlh.bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza kızlar :nazar:

Merhaba;
Bende de hiç bi belirti yoktu gögüs şişkinliği bildiğim kadarıyla bir yada iki hafta sonra başlaması gerekiyo. Ben 3-4 gün öncesine kadar adet olucakmışım gibi ara ara sancılanıyodum Kasıklarımda şişkinlik olurdu adet olucağım zaman ama bu sefer olmadı Yani ne göğüs ağrısı nede şişkinlik yaşamadım İnşallah sende hamilesindir :emir_bebek:

bende de hiç bir belirti yoktu.normal adet sancısı bile yoktu.ilkinde vardı ha oldum ha olacam korkusu yaşamıştım ama bunda hiç yoktu.ancak tahmin ettiğim günlerde bıçak saplanması gibi anlık bi iki ağrrı oldu normalden farklı gelen sadece.göğüslerdeki şişkinlik ve ağrıda adetin geçmesinden 10 gün sonra falan çıktı.şimdi o da hafifledi

:nazar:herkese merhabalar.bendede yavaş yavaş kesinleşiyor hamilelik..yarın inşallah çıkınca test emin olcam.sağlıkla doğum yapmayı nasib etsin allahım hepimize...

benim sat 21 ocak... geçermi günler:KK43:((
geçer ALLAH nasip ettiyse..
bak 2010 ekim anneleri ugruyor buraya..onlarda gecmz sanırmışta şimdi kucaklarındaymış en kıymetlileri...
bİzede gececek ALLAH ın izniyle..birbirimizden haber bekliycez doğumhaneden cıkışlarda... :26:

canım öyle birşey yok, hamileliğim boyunca bende mide bulantısı hiç olmadı. ve şimdi nurtopu gibi, sağlıklı bi kızım var.

belirtileri hiç yaşamayabilirsin, ki inşallah yaşamazsın da rahat bi hamileliğin olur :)

kızlar en erken ben öğrenmemişimdir de, bu furyaya katılayım dedim :) yumurta takibi yapıldığı için biliyorum.

11 ocak yumurtamın çatladığı gün
22 ocak kan değeri - 5 küsür, doktor büyük ihtimalle gebesin demişti
23 ocak kan değeri - 31 küsür, doktor kesin gebesin demişti :)

regl günüm geçmeden öğrenmiştim yani :) allahım şükürler olsun şimdi kucağımda kızım :) darısı 2011 ekim annelerinin başına inşallah
tşkkr ederim arkdaşım ya..
ben de hala bulantı yok 7. haftadayım... kalp atışınıda duyamadım ya daha içim hep huzursuz..
öksürünce hapşırınca hep korkuyom yerindne olucak diye :KK43: zaten bulantımda yok...
İçimi rahatlattın cok sağoll....

hadi hayırlısı olsun..
RABBİM sorunsuz,sağlıklı bi hamillelik nasip etsin inşALLAH

benim iştahım cok iyi... bulantım hiç olmuyor .. canım sıkılıyor ama bulantımın olmamasına çünkü bulantı saglıklı hamilelik belirtisi diye okduum :KK43:

ama kabız oldum ben 3 gündür :KK43: şurup varmış bitkisel..hamilelere zararsız onu arastırıp alayım diyorjm

aynı sıkıntıyı çekiyoruz kabızlık bende de var ama hiç bir alaç almak istemiyorum daha fazla su içmeye özen gözteriyorum sanırım iyide geliyor

bulantıları olan varmı benim iştahım azaldı midem çok kötü:18:

benimde geçen hafta bi oturuşta bi kuzu yiyebilecek kadar iştahlıyken birden iştahım kesildi.Ve hiç mide bulantım falan olmadı hala.ara ara regl olcakmışım gibi ağrılarım oluyo dr çok normal dedi ama insan epey tedirgin oluyo,şişkinlik olmasada göğüslerim çok acıyo başka belirti yok :):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar belırtılere takılmayın bende nerdeyse 9 ay pek bı belırtı olmadı
yemenıze özen gosterın bol bol yatın uyuyun:KK1:

AAAA evet nasıl unuttum ben çok ama çok uyuyorum sölemeden geçmemeliyim bulduğum her boşlukta tv karşısındaki kanepemle kumandamla ve battaniyemle bütünleşiyorum :):KK34:

günaydın kızlar.benimde son adet tarihim 25 Aralık.ekim 2 sanırım tahmini doğum.doğumu eylül ekime denk gelip öğretmen olan varmı?şu doğum iznini sormak istiym.

X