- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 43
selam kızlar bana doktor değere tekrar bakmadı...2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi....4+3 üz teyeleri ellerinizden öperiz
Yirim ben onu yirrr teyzesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bana doktor değere tekrar bakmadı...2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi....4+3 üz teyeleri ellerinizden öperiz
bulantıları olan varmı benim iştahım azaldı midem çok kötü:18:
benim iştahım cok iyi... bulantım hiç olmuyor .. canım sıkılıyor ama bulantımın olmamasına çünkü bulantı saglıklı hamilelik belirtisi diye okduum
ama kabız oldum ben 3 gündür şurup varmış bitkisel..hamilelere zararsız onu arastırıp alayım diyorjm
hayırlı olsun ya birşey soracağım ekimde anne olmak için önümüzdeki şubat ayını beklememeri gerekmiyormu regillerinin geçmesi için çünkü ben 2010 ekim annesiyim 8 ocaktı sat 8 şubatta öğrenmiştim hamile olduğumu
Benimde SAT 8 ocak dünde regl olmam gerekiyodu bi kaç gün gecikmesini bekleyemedim idrarda da çıkmaz diye HCG yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 44 kiloyla hamile kaldım İnşallah kucağıma almakta nasip olur
Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum öncelikle.
Bizde 2 aydır bebek çalışmalarındayız, geçen ay tutmadı 3 gün gecikti.
Bu ayda gecikmenin 2. günündeyim ama belirtim falan yok, aslına bakarsınız hamile aldığımı da sanmıyorum.
Çünkü hiç göğüs şişkinliğim yok, kasık ve bel ağrısı da adet öncesinde olduğu için bunun da belirtileri yeterli değil.
Szie sorum şu; göğüs ağrısı çekmeden ve şişkinlik yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç? siz yada etrafınızdakilier ?Birkaç ark. daha bu durumda ve sorunun cevabını meraktayız ?
tebrikler canım.. Allah kucağımıza almayı nasip eder inşalllah....
Merhaba;
Bende de hiç bi belirti yoktu gögüs şişkinliği bildiğim kadarıyla bir yada iki hafta sonra başlaması gerekiyo. Ben 3-4 gün öncesine kadar adet olucakmışım gibi ara ara sancılanıyodum Kasıklarımda şişkinlik olurdu adet olucağım zaman ama bu sefer olmadı Yani ne göğüs ağrısı nede şişkinlik yaşamadım İnşallah sende hamilesindir
başlanılsın bence :)kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama ufaktan bir tablo hazırlanılmaya başlanılsın mı?
geçer ALLAH nasip ettiyse..benim sat 21 ocak... geçermi günler((
tşkkr ederim arkdaşım ya..canım öyle birşey yok, hamileliğim boyunca bende mide bulantısı hiç olmadı. ve şimdi nurtopu gibi, sağlıklı bi kızım var.
belirtileri hiç yaşamayabilirsin, ki inşallah yaşamazsın da rahat bi hamileliğin olur :)
kızlar en erken ben öğrenmemişimdir de, bu furyaya katılayım dedim :) yumurta takibi yapıldığı için biliyorum.
11 ocak yumurtamın çatladığı gün
22 ocak kan değeri - 5 küsür, doktor büyük ihtimalle gebesin demişti
23 ocak kan değeri - 31 küsür, doktor kesin gebesin demişti :)
regl günüm geçmeden öğrenmiştim yani :) allahım şükürler olsun şimdi kucağımda kızım :) darısı 2011 ekim annelerinin başına inşallah
hadi hayırlısı olsun..Benimde SAT 8 ocak dünde regl olmam gerekiyodu bi kaç gün gecikmesini bekleyemedim idrarda da çıkmaz diye HCG yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 44 kiloyla hamile kaldım İnşallah kucağıma almakta nasip olur
benim iştahım cok iyi... bulantım hiç olmuyor .. canım sıkılıyor ama bulantımın olmamasına çünkü bulantı saglıklı hamilelik belirtisi diye okduum
ama kabız oldum ben 3 gündür şurup varmış bitkisel..hamilelere zararsız onu arastırıp alayım diyorjm
bulantıları olan varmı benim iştahım azaldı midem çok kötü:18: