canim benimde sat 25 aralik ayniyiz hemen hemen.doktorum simdi ultrasonda bakarsak birsey goremeyiz dedi bu yuzden 14 subat'a tarih verdi.kalp atislarini duysam rahatlicam cok heyecanli bi durum.uyku bendede var butun gun uyuyasim var ve regl olacakmism gibi karnim agriyo..hayirlisi olsun bakalimm
İlk ben öğrendim kuzu haberi edut beni aradı hastaneden yinede çok teşekkür ederim haberin için
4 hafta 4 günde ki değerim 972
4 hafta 6 günde ki değerim 2993 hızlı bir artış olmuş normal mi acaba
HE HE BEN SENDEN ÖNCE ÖGRENMISIM ILISKI GÜNÜ 19 OCAK.BEN ILISKIDEN 10 GÜN SONRA 29 OCAKDA TEST ETTIM VE IKI CIZGIYI GÖRDÜM:dSelam anne adaylarıııı hayılı ugurlu saglıklı olsun topiğinizde sizde bebklerinizde
Heralde benden daha erken hamiş oldugunu ögrenen yok :)
7 ocakta eşimleydim 27 ocakta test yapmış ve ögrenmiştim
son adet tarihimde 31 aralıktı 7 ekim beklenen dogum tarihiydi
anlıcanız 1 ocaktan itibaren 9 ay 10 gun tamı tamına :)
Fakat bebişim 4 ekimde dünyaya geldi. Hamilelik çok çabuk geçti, Ve hayatımın en güzel dönemiydi. Rabbim sizlere daha güzel günler versin bu dönemde
Selam anne adaylarıııı hayılı ugurlu saglıklı olsun topiğinizde sizde bebklerinizde
Heralde benden daha erken hamiş oldugunu ögrenen yok :)
7 ocakta eşimleydim 27 ocakta test yapmış ve ögrenmiştim
son adet tarihimde 31 aralıktı 7 ekim beklenen dogum tarihiydi
anlıcanız 1 ocaktan itibaren 9 ay 10 gun tamı tamına :)
Fakat bebişim 4 ekimde dünyaya geldi. Hamilelik çok çabuk geçti, Ve hayatımın en güzel dönemiydi. Rabbim sizlere daha güzel günler versin bu dönemde
merhaba kızlar bende eylul yada ekım annesıyım tam olarak 6 ekım cıkıyor (bende 5 ekım dogumluyum )ınternettekı arastırmalarımda ama erken gelırse eylul annesı olurum belkı herkese hayırlı ugurlu olsn bebişleri rabbim bebişlerimizi sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın insallah..
Son Adet Tarihi 25 Aralık olanlar 1 Ekim olarak anne adayı oluyorlar...
darısı bana ve isteyen herkese inşallah :97:
bulantıları olan varmı benim iştahım azaldı midem çok kötü:18:
hayır hayır.. en erken ben ögrenmişim..HE HE BEN SENDEN ÖNCE ÖGRENMISIM ILISKI GÜNÜ 19 OCAK.BEN ILISKIDEN 10 GÜN SONRA 29 OCAKDA TEST ETTIM VE IKI CIZGIYI GÖRDÜM:d