yok canım yaşla alakası yok herkese veriolar die biliorum banada verdi folbiol. bu arada benimde arada iştahım çok acılıyor geçen gün gece yarısı aklıma düştü bol kaşarlı ve sucuklu tost sabahleyin 3 tane yapıp yedim ve o tadı daha önce tatmamıştım sanki aşerdim resmen ilk kez. ama bazende bir lokma bile alamıorum içim almıor tavuktan tiksiniorum bide
selamm kıslarr bende 7.haftamdaımm.kese görndü kalp atışları cumuyu inşallah.benm midemde bişeyler dönp duruyor hayatta çıkartamam işkence gibi.bide geceleri hiçç uyuyamıyorm.yiyemememe rağmen kilo almışm çok garipleşiyormm :)
Ayyy öle güldümki allahta seni güldürsün emiii
SElammmm
Ya ben 3 gündür çok kötüyüm her yer kokuyor resmen bulantım var ama kusma yok zaten kusmaktan çok korkarım uykuya eğilimde çok fazla yata yata büyütücez galiba allah çalışıanlara yardım etsin
ben çok korkuyorum normal doğuramammmmmbiraz önce normal doğum video izledim:18:
ben çok korkuyorum normal doğuramammmmm
ama sezaryen daha kötü
ay bende çok korkuyorum normal doğumdan bi epidurala güveniorum sezeryan kolay bence anlamıosun bile işte ne güzel ama zararlı normal doğum daha ii kızlar strese sokmayın bizi durun şimdilik :18::18:
Sezaryende ameliyat sonrası bir kaç gün çok kötü oluyor epiduralde bel ağrısı yapıyormuş
Evet o benimmm :))) hayırdır?inşallahhh innşaalllaahhhhhhhhhhh
miranda kızz sen dileğim anne olmak topiğindeki mirandamısınnn
canım ya işin zor bu demektir ki ya sen gideceksin yada biri sana yardıma gelecek (ANNEN) olabilir.
bilmiyorum ama hayırlısı ben ilk kızımda çok uyumuştum HAYIRLISI
ayy bel ağrısına razıyım epiduralde başka normal doğum ayyy düşünemiorum bile ama mecbur hamileyiz çıkcaz bi şekilde
kızlar bu ne acele sezeryan normal ohooo daha yolun başındasınız bunları düşünmek için çok erken kendinizi boşa korkutup sıkmayın çıkarlar bi şekilde sağlıkla büyüsünler hele
korkmak istiyosanız ben korkutayım dev gibi bi göbekle yaz ayını geçireceksiniz mesela hele akşam olunca ağlıyodum normal çıksında nasıl çıkarsa çıksın die :)))
ama şimdi azcık daha duraydıda uykumun tadını alaydım diyorum
valla sadece uyuyun başkada naz yapmayın
bu arada bugün 15şubat geçen yıl kesesinin içinde bile görünmeyen kızım bugün bana kahkahalar atıyo bu paha biçilemez bi duygu ama ben genede öğlene kadar deliksiz uykuyu çok özledim :))
Evet o benimmm :))) hayırdır?
Ya evet canım bakalım devam ederse anneme gideceğim uyku bugün yok bakalım nasıl seyredecek :)
canım,kızlar bu ne acele sezeryan normal ohooo daha yolun başındasınız bunları düşünmek için çok erken kendinizi boşa korkutup sıkmayın çıkarlar bi şekilde sağlıkla büyüsünler hele
korkmak istiyosanız ben korkutayım dev gibi bi göbekle yaz ayını geçireceksiniz mesela hele akşam olunca ağlıyodum normal çıksında nasıl çıkarsa çıksın die :)))
ama şimdi azcık daha duraydıda uykumun tadını alaydım diyorum
valla sadece uyuyun başkada naz yapmayın
bu arada bugün 15şubat geçen yıl kesesinin içinde bile görünmeyen kızım bugün bana kahkahalar atıyo bu paha biçilemez bi duygu ama ben genede öğlene kadar deliksiz uykuyu çok özledim :))