2011 Ekim Anneleri

haklısınız kızlar ama ne bıleyım garıp gelıyo bana... zeynebımın ustune gul koklayacak olmak... ona haksızlık gıbı gelıyo... bugun daha alıstırdım kendımı.. hayırlısı olsun ıns...
bıde normal yapmıstım ılk dogumumu sımdı 2. bı bebegı dogurcak gucte hıssetmıyorum kendımı... hala cok yorgunum:)
Allah bir kolaylık veriri.doğacka olanda senin evladın olcak.pişman olursun yazdıklarına:p sölerim seni bebiş doğdugunda.iyi yönlerinden bakalım olaya.ufak oldukları içn kıskanmazlar fazla birbirleirni ilerde daha çok kıskanılırmış.birbirlerine arkadaş olurlar.ne bilim daha bir sürü şey
slm taze anne adayları:KK71:
dün misafirim vardı giremedim.
nasılsınız,
topik ilerlemiş baya oku oku bi hal oldum..:KK8:
kız yatmışken bir uğrayım dedim..

bende bengiye çorba koydum şimdi.asiyan sen doktora gittinmi hiç.kaç haftalık snein ki.benim 5 hafta 4 günlükmüş gitsemmi acaba.bide bende kansızlık çok var.ferrum sanol verdi doktor kapsül şeklinde olan .bişi olurmu acaba

Allah bir kolaylık veriri.doğacka olanda senin evladın olcak.pişman olursun yazdıklarına:p sölerim seni bebiş doğdugunda.iyi yönlerinden bakalım olaya.ufak oldukları içn kıskanmazlar fazla birbirleirni ilerde daha çok kıskanılırmış.birbirlerine arkadaş olurlar.ne bilim daha bir sürü şey

bende bengiye çorba koydum şimdi.asiyan sen doktora gittinmi hiç.kaç haftalık snein ki.benim 5 hafta 4 günlükmüş gitsemmi acaba.bide bende kansızlık çok var.ferrum sanol verdi doktor kapsül şeklinde olan .bişi olurmu acaba

7 hafta 2 günlük canım.geçen hafta gitmiştim ben doktora.
kalp tışları falan duyulmuştu.
ozaman 6.haftamın içerisindeydim.
ben maltofer kullanıyorum canım doktorum verdi.
o da kan ilacının içeriğini taşıyan bir hap.
hem de demir eksiliği için.
birde elevit.
ben kan ilacını içemiyodum.midem kötü oluyodu.
aç karınla içildiği için midem alt üst oluyodu.
o yüzden istemedim.

7 hafta 2 günlük canım.geçen hafta gitmiştim ben doktora.
kalp tışları falan duyulmuştu.
ozaman 6.haftamın içerisindeydim.
ben maltofer kullanıyorum canım doktorum verdi.
o da kan ilacının içeriğini taşıyan bir hap.
hem de demir eksiliği için.
birde elevit.
ben kan ilacını içemiyodum.midem kötü oluyodu.
aç karınla içildiği için midem alt üst oluyodu.
o yüzden istemedim.

bende elevit içemiyorum.çok kötü tat bırakıyor agzımda.bende giidm doktora bir kaç gün içinde bakalım ne dicekler.

tabi cnm
bencede en kısa zamanda git doktora.
bugün topik çok yavaş işliyo.
herkes burda ama muhabbet eden yok laylaylomm.
bende cıkim bari.havada iyi.
belki dolasırız kızımla..
herkese se:79:lmlarrrr

Benginin annesi biz aynı semtte oturuyoruz hangi hastaneye gidiyorsun?:KK9:
canım ben yenidoğanda oturuyorum sendemi ordasın
tabi cnm
bencede en kısa zamanda git doktora.
bugün topik çok yavaş işliyo.
herkes burda ama muhabbet eden yok laylaylomm.
bende cıkim bari.havada iyi.
belki dolasırız kızımla..
herkese se:79:lmlarrrr

çık canım hava al.bende çıakrdım ama yagmur var.... belki yarın güzle olursa bengiyle giderim doktoraa

evet Yenidoğan'dayım:KK49:

vay süpermiş:)) benim burda oturdumu nerden bilyorsun yazdımmıki

ben şuan bir doktora karar veremedim.burdkai böge hastanesi çok kötü orda hatsaneiy şikayet ettim için gitmiyorum :KK70: ümran tıp merkezine gidicem ordaki kaıdn doktoru begenmiştim

vay süpermiş:)) benim burda oturdumu nerden bilyorsun yazdımmıki

ben şuan bir doktora karar veremedim.burdkai böge hastanesi çok kötü orda hatsaneiy şikayet ettim için gitmiyorum :KK70: ümran tıp merkezine gidicem ordaki kaıdn doktoru begenmiştim

Profiline baktım açtığın konulara falan hissettim sanki:KK34:

Bölge hastanesinde Esra hanım varmış iyi diyolar hiç gitmedim bilmiyorum ama Yavuz diye bir doktor var adam tam sapık

Ümran tıp merkezi Ümraniyede değilmi?
Ben Sultanbeyli Saygı hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum

Son düzenleme:
Profiline baktım açtığın konulara falan hissettim sanki:KK34:

Bölge hastanesinde Esra hanım varmış iyi diyolar hiç gitmedim bilmiyorum ama Yavuz diye bir doktor var adam tam sapık:2:

Ümran tıp merkezi Ümraniyede değilmi?
Ben Sultanbeyli Saygı hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum

ben esra hanıma da gittim galiba.orda bir kadınada gittim.ama çok ilgisiz buldum.yavuz beyde farklı düşünen biri.vakumla doğuma tkamış vaziyette.hayır sarıgazide görmedinmi hiç ümrna tıp merkezini:KK53:

kaç kez gittin yenimi başladın gitmeye yoksa öncedende gidermiydin o doktora...

siir
cakire
endleeslove
Larissya
asiyan_1010
_zeynep
mylife35

selam kıslarr nası gidiyooooo :)))bi tanede adaşım varmış zeynep hatunn merhabaaa:KK55::KK55:

selamm kıslarr bende 7.haftamdaımm.kese görndü kalp atışları cumuyu inşallah.benm midemde bişeyler dönp duruyor hayatta çıkartamam işkence gibi.bide geceleri hiçç uyuyamıyorm.yiyemememe rağmen kilo almışm çok garipleşiyormm :) :nazar:

bendee aynı yiyorum ama şimdiden 2 kilo aldım aynı hamile değilkenle aynı yiyorum ama nasıl aldım kiloyuu yaa pessssssss neyse çocuklarımız sağlıklı olsunda kilo verilir:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

slm kızlar 2010 ekim annesi olarak hepinize hayırlı olsun diyorum zevkle sağlıkla geçireceğiniz bi hamilelik diliyorum :) tadını çıkarın zevkli bi dönem tabi bebişler gelince daha da zevklenecek hepinizi öptümmm

inşallah canım
hayırlı olsun gözün aydıınn hepimizin gözü aydıınnnnnnn:KK52::KK52::KK52:

Evet o benimmm :))) hayırdır?
kıss miranda bende ordaydımya hatırlamadınmı ben seni hatırladım da acabamı diye bi soriim dedimmmm seninde gözün aydın canım öptüm mucuk :nazar::KK54::KK54:

ben esra hanıma da gittim galiba.orda bir kadınada gittim.ama çok ilgisiz buldum.yavuz beyde farklı düşünen biri.vakumla doğuma tkamış vaziyette.hayır sarıgazide görmedinmi hiç ümrna tıp merkezini:KK53:

kaç kez gittin yenimi başladın gitmeye yoksa öncedende gidermiydin o doktora...

İki senedir gidiyorum Saygı hastanesi Nazan hanıma

Üstelik benim doktorum akşam 18:00'den sabaha kadar hastanede oluyor hem iş yerinden izin alma sorunum olmuyor hemde hiç sıra beklemiyorum aşırı yoğun olmadığı içinde çok güzel ilgeleniyor

İki senedir gidiyorum Saygı hastanesi Nazan hanıma

Üstelik benim doktorum akşam 18:00'den sabaha kadar hastanede oluyor hem iş yerinden izin alma sorunum olmuyor hemde hiç sıra beklemiyorum aşırı yoğun olmadığı içinde çok güzel ilgeleniyor

hava güzel olsa bugün bile giderdim eşim geldikden sonra.merak ettim nazan hanım iyi diyorsan gidim ona... ben burda çok yamzıştım ilk taşındım sene doktor bulamadım.karşıda gittim dooğum yaptım.sarıgazide hastaneyi şikayet ettim.çoçuk doktorundan tut,kadın doğumcuusna kadar.ümranada kızımı götürüyorum.dha iyi bir doktor bulsam onuda değiştircemde en iyisi bu şimdilik

yenidoğan merkezdemiisn:KK70: gerçi merkezine merkez dneilmez ama neyse

hava güzel olsa bugün bile giderdim eşim geldikden sonra.merak ettim nazan hanım iyi diyorsan gidim ona... ben burda çok yamzıştım ilk taşındım sene doktor bulamadım.karşıda gittim dooğum yaptım.sarıgazide hastaneyi şikayet ettim.çoçuk doktorundan tut,kadın doğumcuusna kadar.ümranada kızımı götürüyorum.dha iyi bir doktor bulsam onuda değiştircemde en iyisi bu şimdilik

yenidoğan merkezdemiisn:KK70: gerçi merkezine merkez dneilmez ama neyse

:KK9:merkez denilen yere yakın sayılırım
Hastanenin numarası 444 1 794 gitmeden önce ara mutlaka bazı günler Nazan hanım olmuyor.
Mesai saatleri içerisinde gidersen en sevilen doktor Nihan hanım ama çoook aşırı kalabalık oluyor

:KK9:merkez denilen yere yakın sayılırım
Hastanenin numarası 444 1 794 gitmeden önce ara mutlaka bazı günler Nazan hanım olmuyor.
Mesai saatleri içerisinde gidersen en sevilen doktor Nihan hanım ama çoook aşırı kalabalık oluyor

tamam ararım sağol... bizde merkeze yakın sayılırız.neresi merkezse.sevmiyorum hiç ben burayı.inş en kısa zamanda taşınırım.siz hep burdam oturuyordunuz yoksa sonradna mı geldiniz biizm gibi.

siir
cakire
endleeslove
Larissya
asiyan_1010
_zeynep
mylife35

selam kıslarr nası gidiyooooo :)))bi tanede adaşım varmış zeynep hatunn merhabaaa:KK55::KK55:

bendee aynı yiyorum ama şimdiden 2 kilo aldım aynı hamile değilkenle aynı yiyorum ama nasıl aldım kiloyuu yaa pessssssss neyse çocuklarımız sağlıklı olsunda kilo verilir:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

inşallah canım
hayırlı olsun gözün aydıınn hepimizin gözü aydıınnnnnnn:KK52::KK52::KK52:

Evet o benimmm :))) hayırdır?
kıss miranda bende ordaydımya hatırlamadınmı ben seni hatırladım da acabamı diye bi soriim dedimmmm seninde gözün aydın canım öptüm mucuk :nazar::KK54::KK54:

ne güzel kilo almaya başlamışsınız keşke bende yiyebilsemde kilo alsam ben 1 kilo vermişim bile.Bulantım çok değil ama canım hiçbişi istemiyo sanki yiyince bulanıcakmış gibi geliyor inşallah geçerde bende kilo alırım .Buarada kaç kilosununz bana doktor çok abartma tatlıdan uzak dur falan dedi ilk gittiğimde.

tamam ararım sağol... bizde merkeze yakın sayılırız.neresi merkezse.sevmiyorum hiç ben burayı.inş en kısa zamanda taşınırım.siz hep burdam oturuyordunuz yoksa sonradna mı geldiniz biizm gibi.

Çook uzun zamandır buradayım ilk geldiğimde bende çok yadırgadım şimdi işimde burada evimde annemlerde alıştım ne yapayım:KK9:

X