+ela75
+alyildiz
+endleeslove
+MiHRiMaH24
+zaya
selam hatunlar sayımız bayağı iyi nasılsınız allah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nas,ip eder inşallahhhh.....benimde hep uykum gelioo beaa :))
+ela75
+alyildiz
+endleeslove
+MiHRiMaH24
+zaya
selam hatunlar sayımız bayağı iyi nasılsınız allah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımızada almayı nas,ip eder inşallahhhh.....benimde hep uykum gelioo beaa :))
Ayyy öle güldümki allahta seni güldürsün emiiikızlar ilk kez başıma bişley geldigece rüyamda resmen işiyordumm bir uyandım pijamamı aşagı indirmişim koşa koşa tuvalete gittim valla
Miranda
+ela75
+alyildiz
+endleeslove
+MiHRiMaH24
+zaya
kızlar benide merak ettirdiniz benim adetimden 1 gün önce değerim 207 i 2günde 2 kat artarsa benimde yüksek olmuormu? yoksa ikizmiayyyyyy çok isterimm
Ayyy öle güldümki allahta seni güldürsün emiii
SElammmm
Ya ben 3 gündür çok kötüyüm her yer kokuyor resmen bulantım var ama kusma yok zaten kusmaktan çok korkarım uykuya eğilimde çok fazla yata yata büyütücez galiba allah çalışıanlara yardım etsin
bencee yüksek geldii amaaaaa heycanlandırmak gibi olmasıninşallah ikizdir allah ggönlüne göre versin datluuuuum kim erken gidicerkse doktoruna sorsuunn ben bu pazartesi gidicemmmm benimki belli olcak o zaman tekse benimki sorarım sizin değerideeeee
bencee yüksek geldii amaaaaa heycanlandırmak gibi olmasıninşallah ikizdir allah ggönlüne göre versin datluuuuum kim erken gidicerkse doktoruna sorsuunn ben bu pazartesi gidicemmmm benimki belli olcak o zaman tekse benimki sorarım sizin değerideeeee
bende cuma gitcemya bende şimdi meraklandım ikiz olsa zor olur bakmam kimsem yok ama olursada başımın üstünde yerleri var
ayyy ben çatlarım meraktan yazsıınn herkeessssssss bende pazartesi yazarımm kızlar bizde pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gitceyysssss zaayaaa hayırlısı datlumm inşallah öyledirrr
zaya benim doktor dediki keseyi gördüm sanki belli belirsiz bi tane daha var heycan yapma önümğzdeki hafta belli olur diyor işte öyle dedii
Annelik akademisinden kitap alanlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Kitaplar geldi mi:)))
Miranda
+ela75
+alyildiz
+endleeslove
+MiHRiMaH24
+zaya
canım evdeysen yat uyu valla benim yerimede uyu ben henüz işe gidiyorum bakalım kaç aya kadar çalışabileğim kızlar benim 6gün gecimişti say 3690 ama tek kese var dedi ama yine ikiz olabilirmş 15 gün sonra kalbini dinleyeceğiz birde bana folbiol verdi sizde kullanıyormusunuz benimyaşım 35 acaba odan mı verdi doktor bilmiyorum neyse anlayacağız Hepinizi öptüm Tatlı şeyler HAMIŞLER