2011 Ekim Anneleri

yok canım yaşla alakası yok herkese veriolar die biliorum banada verdi folbiol. bu arada benimde arada iştahım çok acılıyor geçen gün gece yarısı aklıma düştü bol kaşarlı ve sucuklu tost sabahleyin 3 tane yapıp yedim ve o tadı daha önce tatmamıştım sanki aşerdim resmen ilk kez. ama bazende bir lokma bile alamıorum içim almıor tavuktan tiksiniorum bide

Ay sen Çok yaşa emi zaya bol kaşarlı ve sucuklu he gece söyleseydin eşine bakalım şimdiden kaprislerimizi çekmeye başlayacaklar mı:KK1:
öptüm arkadaşım afiyet olsun bu arada bende daha bişey yok hayırlısı:90:[/QUOTE]

kızzz yapar benim kocam valla bak. ama gerçekten aşerdim çok garip :KK66: bu arada çekecek tabi en güzel günlerimiz :KK34:

selamm kıslarr bende 7.haftamdaımm.kese görndü kalp atışları cumuyu inşallah.benm midemde bişeyler dönp duruyor hayatta çıkartamam işkence gibi.bide geceleri hiçç uyuyamıyorm.yiyemememe rağmen kilo almışm çok garipleşiyormm :) :nazar:

selamm kıslarr bende 7.haftamdaımm.kese görndü kalp atışları cumuyu inşallah.benm midemde bişeyler dönp duruyor hayatta çıkartamam işkence gibi.bide geceleri hiçç uyuyamıyorm.yiyemememe rağmen kilo almışm çok garipleşiyormm :) :nazar:

uykusuzluk bendede var gece olucak diye korkar oldum:KK30:

Ayyy öle güldümki allahta seni güldürsün emiii

SElammmm

Ya ben 3 gündür çok kötüyüm her yer kokuyor resmen bulantım var ama kusma yok zaten kusmaktan çok korkarım uykuya eğilimde çok fazla yata yata büyütücez galiba allah çalışıanlara yardım etsin

canım ya işin zor bu demektir ki ya sen gideceksin yada biri sana yardıma gelecek (ANNEN) olabilir.
bilmiyorum ama hayırlısı ben ilk kızımda çok uyumuştum HAYIRLISI:KK66::KK49::nazar::KK4::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar 2010 ekim annesi olarak hepinize hayırlı olsun diyorum zevkle sağlıkla geçireceğiniz bi hamilelik diliyorum :) tadını çıkarın zevkli bi dönem tabi bebişler gelince daha da zevklenecek hepinizi öptümmm

ay bende çok korkuyorum normal doğumdan bi epidurala güveniorum sezeryan kolay bence anlamıosun bile işte ne güzel ama zararlı normal doğum daha ii kızlar strese sokmayın bizi durun şimdilik :18::18:

Sezaryende ameliyat sonrası bir kaç gün çok kötü oluyor epiduralde bel ağrısı yapıyormuş:KK53:

slm taze anne adayları:KK71:
dün misafirim vardı giremedim.
nasılsınız,
topik ilerlemiş baya oku oku bi hal oldum..:KK8:
kız yatmışken bir uğrayım dedim..

kızlar bu ne acele sezeryan normal ohooo daha yolun başındasınız bunları düşünmek için çok erken kendinizi boşa korkutup sıkmayın çıkarlar bi şekilde sağlıkla büyüsünler hele
korkmak istiyosanız ben korkutayım dev gibi bi göbekle yaz ayını geçireceksiniz mesela hele akşam olunca ağlıyodum normal çıksında nasıl çıkarsa çıksın die :)))
ama şimdi azcık daha duraydıda uykumun tadını alaydım diyorum
valla sadece uyuyun başkada naz yapmayın

bu arada bugün 15şubat geçen yıl kesesinin içinde bile görünmeyen kızım bugün bana kahkahalar atıyo bu paha biçilemez bi duygu ama ben genede öğlene kadar deliksiz uykuyu çok özledim :))

inşallahhh innşaalllaahhhhhhhhhhh:KK4::KK4::KK4::KK4:

miranda kızz sen dileğim anne olmak topiğindeki mirandamısınnn :21::21::21:
Evet o benimmm :))) hayırdır?
canım ya işin zor bu demektir ki ya sen gideceksin yada biri sana yardıma gelecek (ANNEN) olabilir.
bilmiyorum ama hayırlısı ben ilk kızımda çok uyumuştum HAYIRLISI:KK66::KK49::nazar::KK4::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Ya evet canım bakalım devam ederse anneme gideceğim uyku bugün yok bakalım nasıl seyredecek :)

sormak istediğinz merak ettiğiniz şeyler olursa 2010 ekim anneleri seve seve yardımcı olur
biz 2009 ekim annelerinden çok şey öğrendik

ayy bel ağrısına razıyım epiduralde başka normal doğum ayyy düşünemiorum bile ama mecbur hamileyiz çıkcaz bi şekilde :KK61:

canım bende epidural sezeryan oldum ilkinde.
bel ağrısını hayatımız boyunca çekicekmişiz.
anlık bir üşütmede hemen bele vuruyor ağrı.
ben sezeryandan sonra hep ayaktaydım.yatmadım bile.3. günün sabahı evimizdeydik.
tabi benim erken doğum olduğu için sezeryan olmadan öncede hastanede yatıyordum.hastaneye yattıktan 15 gün sonra aldılar bebeğimi.
ama maslallah erken olmasına rağmen,3.400 kg doğdu kızım:nazar:
ama güzel olan tarafları da var.
mesela aynı anda çıkar çıkmaz kucağına yaslıyorlar bebeğini hemde kordonuyla beraber.
tarif edilemez bir duygu bu.
ben ağlamıştım o an:KK43:
ha sezeyan ha normal ne farkeder.
hepside bizim için milad değil mi?

kızlar bu ne acele sezeryan normal ohooo daha yolun başındasınız bunları düşünmek için çok erken kendinizi boşa korkutup sıkmayın çıkarlar bi şekilde sağlıkla büyüsünler hele
korkmak istiyosanız ben korkutayım dev gibi bi göbekle yaz ayını geçireceksiniz mesela hele akşam olunca ağlıyodum normal çıksında nasıl çıkarsa çıksın die :)))

bu arada bugün 15şubat geçen yıl kesesinin içinde bile görünmeyen kızım bugün bana kahkahalar atıyo bu paha biçilemez bi duygu ama ben genede öğlene kadar deliksiz uykuyu çok özledim :))

aynen canım aynen:KK76::KK76:

Evet o benimmm :))) hayırdır?

Ya evet canım bakalım devam ederse anneme gideceğim uyku bugün yok bakalım nasıl seyredecek :)

merhaba canım sen de mi burdasın bende 2010 ekim anneleri paylaşımındayım:)))

canım,
sonuçta muhabbet ediliyor burda.:KK71:
nazda yapacaklar,uyuyacaklarda..:21:
keyfini çıkaracak herkes hamileliğin.:KK61:
yoksa 8 ay biranda geçmez ki...
benim mecburi sezeryan olacak.8 ay önce de sezeryan olmuştum çünki:KK8:

Son düzenleme:
X