2011 Ekim Anneleri

:KK49:Allahıma Şükürler olsun bende uzun aradan sonra 2. kez anne olacağım kızlar ekim 11 annesiyim İnşallah Sağlık ve saatle Allah kucağımıza almayı nasip etsin

daha önceleri bu yazıları okuyup bende inşallah bir gün burda anne olarak yazı yazarım derdim. Şükür Okuyan Arkadaşlar sizede moral olsun diye yazıyorum Önce rabbim olmayanlara versin Sağlıcakla kalın
hayırlı kandiller. :KK49:

Listeye beni de ekleyin inşallah ben 68.7 kg başladım 5 haftalık dedi doktor 11 şubat cuma günü saat '30 da test yaptım orda öğrendim çubuk test yaptım sonra kan testi sonra doktor keseyi gördü şükür
Hayırlı olsun tebrik ederim canım. Sağlıkla alalım inş. kucağımıza
herkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var

haklısınız kızlar ama ne bıleyım garıp gelıyo bana... zeynebımın ustune gul koklayacak olmak... ona haksızlık gıbı gelıyo... bugun daha alıstırdım kendımı.. hayırlısı olsun ıns...
bıde normal yapmıstım ılk dogumumu sımdı 2. bı bebegı dogurcak gucte hıssetmıyorum kendımı... hala cok yorgunum:)

hayırlı olsun. Bence hiç üzülme canım Ör: sizin çocuğunuz olunca eşinizle sevginiz azaldımı daha bi kenetlenmşsinizdir birbirinize. İlk yavrunu sevmiycen anlamına gelmiyorki bu. Onun sevgisi başka ilk yavrunun sevgisi başka olur. Yeterki siz ayrım yapmayın sevmeyi bilin.

Benim görümcem mayısta doğum yaptı, sonra süt korur demiş akıllı bi daha hamile seneye mayısta yine doğum yaptı. ilk çocuğuna kayınvalidesi iki görümcsi bakmasına rağmen bulduğu her fırsatta çocuğu dövüyordu sen ablasın, sen yapmıycaksın o daha küçük die. Oda küçük oda bebek oda süt kuzusu desekte anlamadı. Çünkü ikinci bebeğini daha çok sevdiği bariz anlaşılıyordu.

Siz böyle yapmassınız elbette. ama görümceme çok kızıyordum üstelik gözünde bizim gibi örnekler vardı çocuğu olmuyordu abisinin. ma yine de o kızınıhep ezdi. Şimdi biraz aklı başına geldi sanırım ama kızda anaokuluna gidiyor artık iş işten geçti. Her fırsatta babannesine kaçıyor yavrum. onlarla yaşamak istiyor
kızlar ilk gebelik şikayetleriniz nezaman başladı şuan neler hissediyorsunuz....
bende hafif bir gögüs agrısı var başka birşey yok ne midem bulanıyor nede aş eriyorum bir sorun yoktur demi .....
aklım karıştı.......

Benim 4 gün önce mide bulantılarım başladı. çubuk krekar hayatımı kurtarıyor. Dr çok erken başlamış dedi. Tüp bebekten dolayı göğüslerim şiddetli ağrıyor el vuramıyorum. Ve belim adet olucakmışım gibi bi geliyor 2-3 dk. sonra geri gidiyor. Başkada bir şikayetim yok. Bazen başım dönüyor olduğum yere oturuveriyorum. ne çok şikayetim varmış :KK61::KK60: ama ben hiç birinden şikayetçi değilim yeterki sağlıkla gelsin inş...:KK69:

merhaba, sanırım bende bir ekim annesi olacağım. İnternet hesaplamasına göre 4 hafta, 2 günlükmüş yeni arkadaş. Yalnız bel ağrımdan duramıyorum, özellikle oturunca belim ağrıyor. Sat 16 Ocak, yarın regl olmam gerekiyordu:) Beta hcg, 10 şubatta 59; 14 şubatta 229 çıktı.

aaaaaaa benimde 4 gün gecikmede 1299 çıkmıştı benimde ikiz olurmu ki:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kesene baktırmadınmı canom baktırr bii hiç belli olmazz ailedede varsaa olurr niye olmasın bana doktor olabilir dediii bu pazartesi belli olcak bir keseciği gördü biride belli belirsiz dedi bakalım kızlar çok heyecanlıyımm inşallah olurrrr:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK37::KK37::KK37:

aynısı bende bacım....yiyorum geziyorum sadece kasık ağrım oluyor arada...bazende göğsüm acıyor ama azcık.....perşembe kontrolde belli olacak...sen gittinmi doktora

edut aynı benimde kasık ağrım çok fenaydı doktor trahim genişliyor normaldirr dedii sorun yoqq yaneeee kısslarrrr:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

kesene baktırmadınmı canom baktırr bii hiç belli olmazz ailedede varsaa olurr niye olmasın bana doktor olabilir dediii bu pazartesi belli olcak bir keseciği gördü biride belli belirsiz dedi bakalım kızlar çok heyecanlıyımm inşallah olurrrr:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK37::KK37::KK37:
r:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

4+4 de kesemiz görünmedi cuma gitcez ilk gebeliğimde 4+5 te 486 çıkmıştı şimdi 1299 çıkınca şaşırdım canım ya:KK52:

Canım hoşgeldin aramıza
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20111011/k/b923/preg.png bu linki profilindeki çizelge yazan yere kopyala eğer değiştirmek istersen adresi veririm tarif ederim kendin yaparsın

Hayırlı olsun tebrik ederim canım. Sağlıkla alalım inş. kucağımıza

hayırlı olsun. Bence hiç üzülme canım Ör: sizin çocuğunuz olunca eşinizle sevginiz azaldımı daha bi kenetlenmşsinizdir birbirinize. İlk yavrunu sevmiycen anlamına gelmiyorki bu. Onun sevgisi başka ilk yavrunun sevgisi başka olur. Yeterki siz ayrım yapmayın sevmeyi bilin.

Benim görümcem mayısta doğum yaptı, sonra süt korur demiş akıllı bi daha hamile seneye mayısta yine doğum yaptı. ilk çocuğuna kayınvalidesi iki görümcsi bakmasına rağmen bulduğu her fırsatta çocuğu dövüyordu sen ablasın, sen yapmıycaksın o daha küçük die. Oda küçük oda bebek oda süt kuzusu desekte anlamadı. Çünkü ikinci bebeğini daha çok sevdiği bariz anlaşılıyordu.

Siz böyle yapmassınız elbette. ama görümceme çok kızıyordum üstelik gözünde bizim gibi örnekler vardı çocuğu olmuyordu abisinin. ma yine de o kızınıhep ezdi. Şimdi biraz aklı başına geldi sanırım ama kızda anaokuluna gidiyor artık iş işten geçti. Her fırsatta babannesine kaçıyor yavrum. onlarla yaşamak istiyor

Benim 4 gün önce mide bulantılarım başladı. çubuk krekar hayatımı kurtarıyor. Dr çok erken başlamış dedi. Tüp bebekten dolayı göğüslerim şiddetli ağrıyor el vuramıyorum. Ve belim adet olucakmışım gibi bi geliyor 2-3 dk. sonra geri gidiyor. Başkada bir şikayetim yok. Bazen başım dönüyor olduğum yere oturuveriyorum. ne çok şikayetim varmış :KK61::KK60: ama ben hiç birinden şikayetçi değilim yeterki sağlıkla gelsin inş...:KK69:

canım dileklerin için teşekkür ederim. Sağlkla kucağımıza alırız hayırlı evlatolsunlar inşallah

X