Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay ammada bereketli bi aymış 6 aylık civarında bebişi olupda tekrar hamiş kalan sanırım 4.anne ve tekrardan anne olma adayısın
Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Sizin için daha zor olucak bebişler varken ama doğduktan sonra rahat olur beraber büyürler ikiz gibi
Bu ay ammada bereketli bi aymış 6 aylık civarında bebişi olupda tekrar hamiş kalan sanırım 4.anne ve tekrardan anne olma adayısın
Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
Sizin için daha zor olucak bebişler varken ama doğduktan sonra rahat olur beraber büyürler ikiz gibi
canım kotuyum hala ınanamıyorum... bılıyomuusn bılmıyorum grup kapandı ya bızım... ama hala gorusuuryoruz... mesaj attım bende gruptan eklı olanlara:):):)[/I]
aa neden canım.ee buralarada gelmiyolar.
Canım hoşgeldin aramızabirde kızlar bişey soracağım şu hamilelik takvimi varya onu nasıl yapıyorsunuz bana da öğretirmisiniz
korunuyoduk canıv cokda dıkkat edıyoduk ava oldu malesef... vıcdan azabı duyuyorum kızıma karsı
herkeze merhaba... bende galıba ekım annesı olacam... sat 8 ocak... ve ne yazık ı cok erken bı gebelık 2010 agustos annesıydım 6 aylık bı kızım var
korunuyoduk canıv cokda dıkkat edıyoduk ava oldu malesef... vıcdan azabı duyuyorum kızıma karsı
cnm anlıyorum seni bende çok korkuyorum ya benim eşim korunmuyo öyle dışa boşalıyo bende diyorum korun bebek olursa diye
sen adet olmuşmuydun
ben daha olmadım pöööfff
kızlar düşünmeyin böyle ya.bende ilk öyle düşündüm ama sonra fikrimden vazgeçtim.hamilesiniz siz .güzel şeyler düşününnn
asiyanla bizde temmuz topiginde hoppp 2011 ekim topine geldik:)) ksmetleri varmış bebişlerimizin
şeyma bence çok güzel bişi bu evet kendini daha toplamadın için biraz kendini kötü hissedebilirsin ama çocuklar büyüyünce aralarında çok az fark olucak düşünsene arkadaş gibiiii iyi taraflarından bak canım çok güzel sağlıklı bi şekilde bebeği kucağına almak nasip olur inşallahh
Yazdım 36.sıradasın bilgilerini vermene bile gerek yok seninle aynı olduğumuz için listeye ekle diye görünce hemen yazdım
Kızlar günaydınnnnn
Dün akşam DR.Mehmet Öz'ün kitabını aldım.Size oradan tüyolar yazacağım arada sırada...
İlk kural kesinlikle iki kişilik yemek yemek yok diyor.Sadece 1.1 yiyecekmişiz.Yani örnekle açıklarsan 10 kraker bizim içinse 1 kraker bebek içinmiş.Porsiyonları buna göre ayarlayın yoksa kilo alırsınız boş yere diyor.
larissya senle ben aynı gidiyoruz sat 28 aralık benim kalp atışlarını duydunmu beni 2hafta sonra çağırdı doktor 2 hafta beklemek istemiyorum
evet canım 5 şubatta duyduk.beni de iki hafta sonra çağırmıştı.bu cumartesi gideceğiz.ne zaman gittin doktora?