- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
Ben daha bişi almadım ama annem don almış bir pembe bir mavi :))))
Daha erken almayayım diyorum.Ama tabi hiç belli olmaz...aaa annelik akademisinden kitaplarınız geldi mi???
slm bacılarım bişey sorcam bu hazır çorbalar zarar vermiyor değilmii şuanda hazır tarhana içiyorum yaw herbişiyden nem kapmayamı başladım ben
canom benim doktorum yasakladı hazır çorbayı. çünkü içinde katkı maddesi oluyormus, bide o sekılde muhafaza olması için tuz oranı yuksek oluyormus. Her ikiside hamilelikte uzak durulması gereken şeyler bılıyorsun. Istersen içme derim ben...
Kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı?
bizde kan uyuşmazlığı varmış:26:
ekim anne adayları şimdi bir soru geliyor......
kesenin boş olma durumu varmış kim bu konuda bilgi sahibi 10 gün sonra kalp atışı duymaya gidicez ama aklım karışık korkuyorum aslında bhcg lerim güzel katlıya katlıya arttı... şuan 5+4oldum.... umarım bir sorun çıkmaz bu kesenin boş olması çok sık görülen birsey mi acaba aklımdan cıkmıyr bir bilen var sa aydınlatsın bizi..............
Akşama evde yemek yok öğlende kurduğum sofra hala mutfakda duruyo ve ben hiç bişey yapmak istemiyorummmmÇalışanlara Allah kolaylık versin evde yan gelip yattığımız yerden şikayet ediyoruz onlar napıyolar şimdi iş yerinde
kızlar kimler bursa da ikamet ediyor....heralde baya bursalı var...
benim dün kapım çaldı delikten baktım bir adam elinde poşetler var dedim geldi bir actım kapıyıı satıcı adamın agzını açmasına izin vermeden yok yok bişi istemiyorum deyip kapattım kapıyı ayıpmı ettim acep ama korkarım ben ya zorla girse içeri netcem ben bizim apartmandakilerde manyak anacım her zile basana açıyolar kapıyı
bende 24 üm.ayy canım inş öyle olur.allahım yanımızda.birbirimize destek olucaz napalım.yoksa bu hayat çok zor olur.
bu arada ben daha 23 yaşımdayım
canım merak etme bu bebeğinde mutlaka emzireceksin eminim.sağol cnaım .bugün çok iyiyim hamd olsun.ben 3 aylıktı bengi memeyi bıraktı.hala üzülüyorum.ama bu bebegimi inş ezdircem.süt sağma pompası alcma mutlaka .hala üzülüyorum emmediği için.
biz sevgilileri gününü hiç kutlamadık dahabazen diyorum acaba bu kaba adam bir güzellik yaparmı ama yok
benimde sezeryan.yav ben mi garibim bilmiyrum ki.şu sezeryan olayı hiç aklıma gelmemişti siz diyene kadar:)) bide ben ilk sevinm,iştim çift çizgi görünce.ya ne bilim insan yinede seviniyor.sonra ağladım ayrı mesele.ama şimdi mutluyum.canım sende sıkma canını.hiç pişman olmıcaksın.hatta iyiki olmuş diceksin hem yalnız değilisn.bizler de senin gibiyiz.rabbim kolaylık verir inş hepimize.evet bebekleirmizin ilgiye ihtiyacı var.ama bunu sağlayabiliriz.bide şu var benim amcamın çoçuklarıda öyle aralarında bir yaş 4 ay var.öyle güzel anlaşıyolarki.görseniz anlarsınız.ikiside sevgi yumağı.iyi düşün herşey güzel olcka inşş
benim solumdaydı.çok dikkat etmiştim bu konuya.kızlar ultrasonda bebek sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkekmiş ama 7.haftadan sonraki görüntüde. bide çin takvimine göre mi taqm bilmiorum ama kadınlar kendini 3 yılda bir erkekler 4 yılda bir yeniliolarmış ona göre cinsiyet belli oluomuş çok ilginç yazılardan okudum buna göre birçok kişinin tutuyormuş
bende erkek olsun isterdim.ama nasip kısmet.allahın işi...bayanlar konuşmuyorsunuz hiç neden?
size bir soru sorayım.cinsiyetini ne tahmin ediyorsunuz bebeklerinizin?mesela benim ilk hamileliğimde hislerim doğru çıktı.ilk günden daha erkek olduğunu hissetmiştim.çin takvimine göre kızdı halbuki.şimdi de sanki yine erkek olacak gibi geliyor.ama kız olmasını isterim.hayırlısı bakalım.
canım merak etme.benim yakın bir tanıdığım da vardı.iğnesi okadar pahalı değil.ssk da yaptırmışlardı.Kan uyuşmazlığı hakkında bilgisi olan varmı?
bizde kan uyuşmazlığı varmış:26:
canım bunları neden takıyorsun kafana..ekim anne adayları şimdi bir soru geliyor......
kesenin boş olma durumu varmış kim bu konuda bilgi sahibi 10 gün sonra kalp atışı duymaya gidicez ama aklım karışık korkuyorum aslında bhcg lerim güzel katlıya katlıya arttı... şuan 5+4oldum.... umarım bir sorun çıkmaz bu kesenin boş olması çok sık görülen birsey mi acaba aklımdan cıkmıyr bir bilen var sa aydınlatsın bizi..............
bende öyle yapıyorum hep..:)) Bende doğum günümü unutmasın diye alarm kurdum telefonunu hemde 1 gün öncesine kurdum ki hediyede alsın
Valla daha dün koca bir kap dolusu yedim Onuda tuzlu tuzlu yiyince ellerim şişiyo gece
Face hiç kullanmadım bu güne kadar Gerçi kadınlar kulübünede yeni üyeyim ama azimli fare misali zorla öğrendim liste bile hazırladım onuda birazcık kurcalarsam hallederim sanırım
benim herhangi bi tahminim yok ama allah içimi biliyo sağlıklı sıhatli olsun diyorum ama bide erkek olsun diyorum
Bazılarıda tesbihle yapıyo onu imamesinden tutup öbür avucunun içine topluyosun yavaş yavaş kaldırıyosun sonra dönerse kız sallanırsa erkek oluyo diyolar
Teyzemle eniştemde var benimde bildiğim kadarıyla ilk çocukta bişey olmuyo ama doğum yapar yapmaz anneye hemen iğne yapıyolar sonraki çocukda sakat doğma riski çok yüksek çünkü Teyzem iğne bulamadığı için ikinci çocuğu aldırmak zorunda kalmıştı
bu tahlilleri yapanlarda salakkkk Bizede bişey çıkarsa ararız sizi çıkmazsa aramayız dediler Hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimi aramışlar akdeniz anemisinden şüpheleniyoruz kan değerleriniz sınırda demişler ya bebeğimde de bişey çıkarsa diye korkuyorum şimdi Randevu alıp gidicez baktırmaya
Akşama evde yemek yok öğlende kurduğum sofra hala mutfakda duruyo ve ben hiç bişey yapmak istemiyorummmmÇalışanlara Allah kolaylık versin evde yan gelip yattığımız yerden şikayet ediyoruz onlar napıyolar şimdi iş yerinde
Kızlar merhaba ben geldim.kandiliniz mübarek olsun.
hayırlı olsun canım..allah kucağına almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederiz.
benimde öğleden sonra çok uykum geliyor.
normalmiş tatlım o akıntılar.
geçmiş olsun canım hiç korma allahın izniyle bişeycik olmaz.
canım bence aldırma.allahın izniyle üstesinden gelirsin.hayırlı olsun.
Kuruntu yapma canım kendineiyi düşün iyi olsun.
canım geçmiş olsun.bol bol c vitaminida ilerlemesin.
ohh çok şükür gözün aydın darısı başımıza.
ALlah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Çok teş. ederim caım aminn inş. hayırlısıyla
:)) Bende doğum günümü unutmasın diye alarm kurdum telefonunu hemde 1 gün öncesine kurdum ki hediyede alsın
Valla daha dün koca bir kap dolusu yedim Onuda tuzlu tuzlu yiyince ellerim şişiyo gece
Face hiç kullanmadım bu güne kadar Gerçi kadınlar kulübünede yeni üyeyim ama azimli fare misali zorla öğrendim liste bile hazırladım onuda birazcık kurcalarsam hallederim sanırım
benim herhangi bi tahminim yok ama allah içimi biliyo sağlıklı sıhatli olsun diyorum ama bide erkek olsun diyorum
Bazılarıda tesbihle yapıyo onu imamesinden tutup öbür avucunun içine topluyosun yavaş yavaş kaldırıyosun sonra dönerse kız sallanırsa erkek oluyo diyolar
Teyzemle eniştemde var benimde bildiğim kadarıyla ilk çocukta bişey olmuyo ama doğum yapar yapmaz anneye hemen iğne yapıyolar sonraki çocukda sakat doğma riski çok yüksek çünkü Teyzem iğne bulamadığı için ikinci çocuğu aldırmak zorunda kalmıştı
bu tahlilleri yapanlarda salakkkk Bizede bişey çıkarsa ararız sizi çıkmazsa aramayız dediler Hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimi aramışlar akdeniz anemisinden şüpheleniyoruz kan değerleriniz sınırda demişler ya bebeğimde de bişey çıkarsa diye korkuyorum şimdi Randevu alıp gidicez baktırmaya
inş. bişey çıkmaz canım dua ediyoruz bol bol inş.
slm bacılarım bişey sorcam bu hazır çorbalar zarar vermiyor değilmii şuanda hazır tarhana içiyorum yaw herbişiyden nem kapmayamı başladım ben
hazır çorba benim dr yasakladı. Hazır her şeyden uzak durcaksın. meyve ve sebzeyi kesinlikle mevsiminde tüketceksin dedi canım
mery bursanın neresi canım??
asiyan canım hayırlısı kız erkek sağlıklı olsun.yaşımız 23-24 ama marifetimiz bayaaa büyük
mery bursanın neresi canım??
asiyan canım hayırlısı kız erkek sağlıklı olsun.yaşımız 23-24 ama marifetimiz bayaaa büyük
canım gerçekten herşeyden nem kapıyosun..:90:
ilk bebeğinse anlarım seni
evde 5 dk da kendine çorba hazırlıyabilirsin.
tuz oranı çok yüksek oluyor bu tür gıdalarda.
hamileliğin başlarında çok tuzlu yersen yüksek tansiyon oluşabiliyo.
hamileliğin ileri zamanlarında ise tansiyon+ödem
ben çok çektim ödemden.
her tarafım davul gibi olmuştu son zamanlarımda..
erkenden anne olduk.
simdi 2. bebeğimizi alıcaz kucağımıza nasipse..
asiyan çok hamaratsın maş. ben sadece yemek yapabildim. şimdide progestan koydum fitil şeklinde tam 2 saat yatmam gerekiyor yoksa geri geliyor.
bnuda yattığım yeren yazıyorum
anladım canım.benimde düşüğüm oldu.birde kimyasal gebelik geçirdim.2 bebek kaybettim korkuyorum bişey olur bilmeden bişey yerim diye
aslında güzel bir şey ikisini birden büyütçeksin.yaşın kaç canım senin?
canım ihsaniyedeydik şimdi yıldırıma geldik evimiz bitene kadar.nasipse 1 yıl sonra üçevlere evimize geçicez. sen?
erkenden anne olduk.
simdi 2. bebeğimizi alıcaz kucağımıza nasipse..
a
ben 24 üm.
aslında subatın 24 de 24 olucam.10 gün sonra.
kızımda ayın 24 ünde 8 aylık olacak
2 bebek kaybettim korkuyorum bişey olur bilmeden bişey yerim diye
bende öyle yapıyorum hep..
hatırlasın artık daha ne
canım bizde kan tahlili yaptırmıştık evlenirken.
eşimde akdeniz anemisi taşıyıcılığı çıkmıştı.
benden birdaha kan aldılar.bende çıkmayınca sorun yok dediler.
bizi almıştı bir telaş..
neyse taşıyıcılık sorun değilmiş.
eğer taşıyıcı değilde hastası olsaymış,
bebeğin kesinlikle akdeniz anemisi talasemi hastası oluyormuş.
ama kaç yıl önce yaptırdık bu testi..çok oldu..
eşim böyle bir hastalığın taşıyıcısı olduğunu bile bilmiyormuşşş
topiğin hamaratı olarak,burdan çıktıktan sonra evi süpürdüm,kızıma mamasını yedirdim, onunla oynadım sonra yatırdım tekrar ve yemek bile koydum ocağa..