- 25 Aralık 2010
- 1.110
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah yaa hakikatten erken anne olmuşsun..ben de 26 yaşındayım.
bende ihsaniye-karaman da pturuyorum.yıldırım taraftada annemler oturuyor.
yaa aklımın ucundan geçmeyen şey başıma geldi.
erken anne olmak bence daha iyi.5.seneyi devirdik eşimle.6.yılımıza girdik 2011 le beraber.
arkadas gibi oluyorsun çocuklarınla.
benim resmen oyuncağım gibi oldu kızım.
zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorsun bile.
günün başlamasıyla bitmesi bir oluyor sanki..ama annelik fedakarlık değilmidir?
Bende dua ediyorum taşıyıdır inşallah Bende bişey çıkmamış Sadece eşimde ama hastasımı taşıyıcımı bilmiyoruz henüz
Maşallah kız sana Ben az önce bi hışım kalktım mutfağımı topladım bi bardakta süt içtim yarasın bebişime dedim geldim yine bilgisayar başına
Bende yıldırım emirsultana yakın orda oturuyorum kızlar Bursa :)
hayat acımasız insana neler öğretiyor..
yat yat bol bol dinlen..
ileride bugünleri çooook arıcaksın..
bende ipekçilik tarafında tatlımm...
duygu'cuğum benim bilgilerimi yazmamışsın canım, sana zahmet bir ara yazarmısın inş.
Sat 8 ocak
kilo 60
doğum tarihi 15 Ekim 2011 inş.
maş. baya bursalı var ekim anneleri topiğinde. Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar Dr memnunmusunuz?
ben pembe maviye gidiyorum. Zaten Tüp bebek orda yaptırdık doğumumda orda olcak Allah izin virise inş. :97:
erken anne olmak bence daha iyi.5.seneyi devirdik eşimle.6.yılımıza girdik 2011 le beraber.
ben çıktım kızlar
herkese keyifli akşamlar..
Bende yıldırım emirsultana yakın orda oturuyorum kızlar Bursa :)
ne çok bursalı varbende ipekçilik tarafında tatlımm...
maş. baya bursalı var ekim anneleri topiğinde. Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar Dr memnunmusunuz?
ben pembe maviye gidiyorum. Zaten Tüp bebek orda yaptırdık doğumumda orda olcak Allah izin virise inş. :97:
selam kızlar...
nasılsınız bugün fazla takip edemedim..sağlık ocağında idrarla kan tahlilim yapılmıştı onları almaya gittim..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı uracare diye bir ilaç yazdı doktor erken dönemde bu ilaçların kullanımı zararlı olabilir mi acaba?
aşeren var mı aranızda.ben oğlumda hiç aşermedim.sadece kış gebesiydim ya biri yanımda mevsimi olmayan bişi gösterrdi.ben aklımda kalmasın diye almıştım.ama bunda acısını çıkarıcam inadıma hemdeeeee
maş. baya bursalı var ekim anneleri topiğinde. :97:
ben çıktım kızlar
herkese keyifli akşamlar..
ben daha doktor edinmedim canım kararsızım çarşambaya bülent kayhana randevum var ama hakkında pek bir bilgi bulamadım sadece arkadaşım ilk muayene için iyi dedi ama her an ondanda vazgeçebilirim :44:
Bende çok istiyodum erken yaşda anne olmayı ama kısmet 26da olmakmış
aşeren var mı aranızda.ben oğlumda hiç aşermedim.sadece kış gebesiydim ya biri yanımda mevsimi olmayan bişi gösterrdi.ben aklımda kalmasın diye almıştım.ama bunda acısını çıkarıcam inadıma hemdeeeee