2011 Ekim Anneleri

duygu'cuğum benim bilgilerimi yazmamışsın canım, sana zahmet bir ara yazarmısın inş. :KK16:

Sat 8 ocak
kilo 60
doğum tarihi 15 Ekim 2011 inş. :KK16:

maşallah yaa hakikatten erken anne olmuşsun..ben de 26 yaşındayım.

erken anne olmak bence daha iyi.5.seneyi devirdik eşimle.6.yılımıza girdik 2011 le beraber.
arkadas gibi oluyorsun çocuklarınla.
benim resmen oyuncağım gibi oldu kızım.
zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorsun bile.
günün başlamasıyla bitmesi bir oluyor sanki..ama annelik fedakarlık değilmidir?

erken anne olmak bence daha iyi.5.seneyi devirdik eşimle.6.yılımıza girdik 2011 le beraber.

ne mutlu sana darısı ikinciye ve bizlere inş. inş. inş. inş. inş. :KK9:

Bende dua ediyorum taşıyıdır inşallah Bende bişey çıkmamış Sadece eşimde ama hastasımı taşıyıcımı bilmiyoruz henüz
Maşallah kız sana Ben az önce bi hışım kalktım mutfağımı topladım bi bardakta süt içtim yarasın bebişime dedim geldim yine bilgisayar başına

umarım taşıyıcıdır yada öyle bir hastalığı yoktur.senin için dua edicem.
ya ben cocuk yokken daha paspaldım sankim yaaa:KK60:
kendim için bile üşenip birşeyler hazırlamazdım.
şimdi her öğün ayrı ayrı..
birazdan benim adam gelicek..yemek hazır olmalı,kızda uyanacak..
çok çalışmam lazım çokkkk:KK9:

selam kızlar...
nasılsınız bugün fazla takip edemedim..sağlık ocağında idrarla kan tahlilim yapılmıştı onları almaya gittim..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı :KK59: uracare diye bir ilaç yazdı doktor erken dönemde bu ilaçların kullanımı zararlı olabilir mi acaba?

duygu'cuğum benim bilgilerimi yazmamışsın canım, sana zahmet bir ara yazarmısın inş. :KK16:

Sat 8 ocak
kilo 60
doğum tarihi 15 Ekim 2011 inş. :KK16:

Yazdım 36.sıradasın bilgilerini vermene bile gerek yok seninle aynı olduğumuz için listeye ekle diye görünce hemen yazdım

maş. baya bursalı var ekim anneleri topiğinde. Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar Dr memnunmusunuz?

ben pembe maviye gidiyorum. Zaten Tüp bebek orda yaptırdık doğumumda orda olcak Allah izin virise inş. :97:

ben daha doktor edinmedim canım kararsızım çarşambaya bülent kayhana randevum var ama hakkında pek bir bilgi bulamadım sadece arkadaşım ilk muayene için iyi dedi ama her an ondanda vazgeçebilirim :44:

Bende çok istiyodum erken yaşda anne olmayı ama kısmet 26da olmakmış

aşeren var mı aranızda.ben oğlumda hiç aşermedim.sadece kış gebesiydim ya biri yanımda mevsimi olmayan bişi gösterrdi.ben aklımda kalmasın diye almıştım.ama bunda acısını çıkarıcam inadıma hemdeeeee :KK52:

bence de güzel bir şey..biz anca üniversiteyi bitirdik evlendik iş güç derken ağustosta 3. yılımz dolcak. tam zamanı dedik artık.

Bende yıldırım emirsultana yakın orda oturuyorum kızlar Bursa :)

oh oh ne güzel bir bursalı daha.

:KK66::KK66::KK66:bende ipekçilik tarafında tatlımm...
ne çok bursalı var:KK9:

maş. baya bursalı var ekim anneleri topiğinde. Hangi hastanelere gidiyorsunuz kızlar Dr memnunmusunuz?

ben pembe maviye gidiyorum. Zaten Tüp bebek orda yaptırdık doğumumda orda olcak Allah izin virise inş. :97:

ben acıbademe gidiyorum doktorum jale gürlüler çok memnunum.

selam kızlar...
nasılsınız bugün fazla takip edemedim..sağlık ocağında idrarla kan tahlilim yapılmıştı onları almaya gittim..idrar yollarımda enfeksiyon çıktı :KK59: uracare diye bir ilaç yazdı doktor erken dönemde bu ilaçların kullanımı zararlı olabilir mi acaba?

ayy tatlım bence kullanmadan iyice araştır ya da doktoruna sor.

ben çıktım kızlar
herkese keyifli akşamlar..:KK54:

güle güle canımm.

ben daha doktor edinmedim canım kararsızım çarşambaya bülent kayhana randevum var ama hakkında pek bir bilgi bulamadım sadece arkadaşım ilk muayene için iyi dedi ama her an ondanda vazgeçebilirim :44:

duymuştum adını iyi diyorlar onada.
Bende çok istiyodum erken yaşda anne olmayı ama kısmet 26da olmakmış

aynen tatlım.

aşeren var mı aranızda.ben oğlumda hiç aşermedim.sadece kış gebesiydim ya biri yanımda mevsimi olmayan bişi gösterrdi.ben aklımda kalmasın diye almıştım.ama bunda acısını çıkarıcam inadıma hemdeeeee :KK52:

henüz bir şey istemedi canım.yani istedi de öyle deli gibi değil.normal zamanlardaki gibi.

X