fikrin değişir.çünkü gerçekten evlat çok güzel tartışılmaz bile amaaaa onu büyütürken çok zorluklar çekiliyormuş.oğlum gazlı bir bebekti 3 ay beni mahvetti.3.aydan sonrada emmeyi bıraktı.sağarak falan idare etmeye çalıştım.şu an çok hareketli.kıpır kıpır.sürekli beni istiyor oynamak istiyor.bilmem neeee.ay ne bilim ya.....herşeyin hayırlısı....
merhaba 2011 ekim anneleri....
ben ağustos anneleri topiğindenim ama temmuzda doğum yaptım.ve bu ay bana bir süprizzzzzz hamileyim.oğlum daha 6.5 aylık ve ben hamileyim.ne mutluyum ne de mutsuz.çok karmaşık duygular içindeyim.oğlumu doğurana kadar öncesinde 2 kere bebeğimi kaybettim.yani oğlum çok kıymetli bir bebek.şimdi bunu aldırırsam allah ımın gücüne gitmez mi?ama sezeryanlada doğum olduğu için endişeliyim.en büyük endişem ise eğer hayırlısıyla doğarsa oğlum 15 aylık olacak ve benim için çok zor günler başlayacak.kafam karmakarışık.yarın doktorumdan randevu aldım.bakalım sonuç ne olacak.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun....
hepinize hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...
öyle ama bir cana kıymak da çok günah... allah korusun ama böyle durumlarda genelde acısı bir şekilde çıkarmış diğer çocuğundan filan... hakkında hayırlısı...
bencede cok zor olacaktır. benim ilk hamileliğim. ıkıncı hamileliğimi 3 yada 4 yıl sonra düşünürdüm heralde. allah kolaylık versin. en dogru kararı yıne sen vereceksin hayatım.
ya kızlar benim tam olarak hiç hamilelik belirtim yok...iç çamaşırım çok ıslanıyor, birde dokununca göğsün acıyor, birde deli gibi karnım şiş...hatta esnerken gerilip acıyor...korkuyorum acaba dı gebelik felanmı
Kızlar yaa doktorlarınız nasıl..... memnunmusunuz aslına bakarsanız ben memnun muyum bilmiyorum... yani özel bir hastaneye başladım evime yakın doktoruda bayagı iyi isim yapmış eşim bu doktora gitmemi çok istiyor... bir iki gittim tamam doktor branşında iyi belki ama ne bilim çok kanım kaynamadı. yani çok bilen böyle burnu kafdağında gibi geldi... sanki pek empati yapamıyor muş gibi geliyor kısaca çok rahat değilim doktorumda eşimle ilk fikir ayrılıklarımız başladı.... ben kendi doktorum var ona gitmek istiyorum aslın da belki eskiden beri ona gitttigim içic alıstıgım bir doktor zaman geçirmeyi seviyorum ama onun da kusura özel muayenesi oldugu için tahlil filan sorun oluyor başka yerlerde yaptırmam gerekiyor evede biraz uzak...
eşimde doktora uzaga gitcen tahlil için başka yerlere gitcen gelecen çok yorulcan diyor illaki buraya git diyor sizce ben mi biraz abartıyorum bu günlerde çok ani ruhsal durumlar yasıyorum aniden gülüp aniden ağlıyabılıyorum bir sey yokken ortada sizde de böyle olan varmı?
kızlar 6 haftalık hamileyim ve dün nezle oldumçok kötü burnum akıyor ve halsizim ne önerirsiniz çok korkuyorum çünkü daha kalp atışını duymadık bu cuma gitcez birşeyler söyleyin
canım cok korkma cunku bu donemde bebekler kendını korurmus. 2 .aydan sonra dikkatli olman lazım. ben ateşler içindeydim gecen hafta. ilaç ta alamadım. bol bol portakal suyuyla ve ıhlamur limon la gecirdim hastyalığı. şükür sadece 5 gun surdu. bende cok korktum. ama doktor bebek sağlıklı dedi. aklına kötü seyler getirme ve c vitamini al doğal yollardan
kızlar 6 haftalık hamileyim ve dün nezle oldumçok kötü burnum akıyor ve halsizim ne önerirsiniz çok korkuyorum çünkü daha kalp atışını duymadık bu cuma gitcez birşeyler söyleyin
canım bazen hiç belirti olmayabilir.telaşlanma.benim en büyük belirtim ilkindede böyleydi çünkü:kasık ve bel ağrısı.dr a gitmen gerekli zaten.6 haftalık olmuş.ilk kontrolünü yaptırmalısın.
Canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde çok fena grip olmuştum. 2 gün rapor alıp evde yattım dinlendim. Bol bol ıhlamur, su falan içtim. uyudum dinlendim. Sakın tedirgin olma. Ben de daha ilk günleri hasta oldum diye çok tedirgin olmuştum ama çok şükür bir şey olmadı.
ayy valla o kadarda dikkat ettimki anlatamam sakınan göze çöp batar oldu yani Allah korusun birşey vermesin dünden beri yatıorum ıhlamurda tereddüt ediorum bişi olurmu die portakal suyu içiorum inş. ii gelir bebiişime bişi olmaz
Portakal suyu iyi gelir, kivi de çok iyi bir c vitamini kaynağı. Bol bol sıvı almak lazım. Ben sıcak suya limon sıkıp bal koyup içiyordum o da iyi gelir baya
selam.
bende hamileyim.cumartesi test yapmıştım çift çizgiydi.bugün emin olmak için tekrar yaptım.yine çift çizgi.bebeğim var daha 6 aylık.ilk çok üzüldüm ama demek hayırlısı böyleymiş diyorum.hasta olan arkadaşlar korkmayın ben ilk hamilelğimide hastanelere düştüm hastalıkdan ama bebegim çok iyi idi.aklınıza hep iyi şeyler getirin.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin