2011 Ekim Anneleri

kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar:nazar::nazar:[/QUOTE

birşey olucağını sanmıyorum

kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar:nazar::nazar:

bir haftadır beyaz akıntım benimde var acaba gebelikten mi yoksa üşüttük mü:44: çarşamba günü kontrolde herşey yolunda kelimesini duyayım da sonra başlıyayım akıntıdan bacak ağrısından baş ağrısına kadar şikayete bi azar işiteyim doktordan:KK66:

kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar:nazar::nazar:[/QUOTE

birşey olucağını sanmıyorum

bir haftadır beyaz akıntım benimde var acaba gebelikten mi yoksa üşüttük mü:44: çarşamba günü kontrolde herşey yolunda kelimesini duyayım da sonra başlıyayım akıntıdan bacak ağrısından baş ağrısına kadar şikayete bi azar işiteyim doktordan:KK66:

Gebelikte beyaz akıntı çok olurmuş. Hatta gebeliğin ilerki dönemlerinde ıslaklıktan rahatsız olacak kadar olurmuş rahat olun :)

Günaydıııın:KK49:
Herkese süper bir hafta diliyorum

Bu hafta sonu benim için kabus gibiydi:KK59:
Feci şekilde üşütmüşüm ateşim 38 dereceyi aştı soluğu acilde aldım hemşire damar yolu bulamadı kollarım delik deşik:KK43:bebek hemşiresi imdadıma yetişti serumdan sonra bayağı topladım kendimi ama iştahım hiç yok bebişime bir şey olucak diye korkuyorum.

Bebeğimin kalp atışlarını duydum:nazar:en iyi antibiyotik gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Günaydıııın:KK49:
Herkese süper bir hafta diliyorum

Bu hafta sonu benim için kabus gibiydi:KK59:
Feci şekilde üşütmüşüm ateşim 38 dereceyi aştı soluğu acilde aldım hemşire damar yolu bulamadı kollarım delik deşik:KK43:bebek hemşiresi imdadıma yetişti serumdan sonra bayağı topladım kendimi ama iştahım hiç yok bebişime bir şey olucak diye korkuyorum.

Bebeğimin kalp atışlarını duydum:nazar:en iyi antibiyotik gibi geldi bana.

Çokkkk geçmiş olsun canım yaa :KK5:
Bende gece mide bulantısı ile çok uyandım.Sabahda işe eşim getirdi yoksa gelemeyecektim.

herkese günaydınnnnn.....
güzel bir hafta hepimizin olsun taze anneler.....
günler geçmek bilmiyor sanki ama birbirimize destekle umarım çok çabuk ve de keyifli geçiririz bu günleri......

merhaba 2011 ekim anneleri....
ben ağustos anneleri topiğindenim ama temmuzda doğum yaptım.ve bu ay bana bir süprizzzzzz hamileyim.oğlum daha 6.5 aylık ve ben hamileyim.ne mutluyum ne de mutsuz.çok karmaşık duygular içindeyim.oğlumu doğurana kadar öncesinde 2 kere bebeğimi kaybettim.yani oğlum çok kıymetli bir bebek.şimdi bunu aldırırsam allah ımın gücüne gitmez mi?ama sezeryanlada doğum olduğu için endişeliyim.en büyük endişem ise eğer hayırlısıyla doğarsa oğlum 15 aylık olacak ve benim için çok zor günler başlayacak.kafam karmakarışık.yarın doktorumdan randevu aldım.bakalım sonuç ne olacak.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun....

hepinize hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...

devlet hastanesinemi gidiyorsun? yani 2-3 haftaya kalbi duyulur demis ama 1 ay sonrasına randevu vermiş? hatta bir aydan fazla. canım inşallah pıt pıtlarıda duyarsın. ve hemen bizimle paylaşırsın:KK66::KK66:

yok canım. özel bi hastane ama benim asl istediğim doktor çok yoğunmuş, seminerdeymiş filan, o yüzden ilk ay için başka doktora gittim. istediğim doktora alabildiğim en erken randevu 19 mart... bundan sonra onda devam edicem inş.

yok canım. özel bi hastane ama benim asl istediğim doktor çok yoğunmuş, seminerdeymiş filan, o yüzden ilk ay için başka doktora gittim. istediğim doktora alabildiğim en erken randevu 19 mart... bundan sonra onda devam edicem inş.

günaydınnn, yeni birhafta bizi bekliyor kızlar, içimizdeki fabrikada hızla çalışıyor bu arada. umarım rahat bir hafta geciriririz hepimiz. hafta sonu kayınvaalidem geldi bizde kaldı. 7 aylık hamile olan görümcem kayınpeder hep beraber geldiler. kayınvalideme 9 ay beni idare et dedim. gelemem size artık kedi evde oldukca dedim. biraz içerledi ama bişey demedi. bende daha cok uzuldum. galiba bu haftasonu ben gitcem ne olursa olsun. ya kadını uzdum. abartmasam ıyı olacak galiba. offff yatıya gıtmıycem sabah gıdıp aksama evıme doncem. kedıdende uzak durcam. yeterki kaynanam uzulmesin:KK43:

anladım canım. iyi yapmışsın tabii. gönlün hangi doktordan yanaysa ona gitmen psikolojiik olarakta iyi gelir mutlaka:)

merhaba 2011 ekim anneleri....
ben ağustos anneleri topiğindenim ama temmuzda doğum yaptım.ve bu ay bana bir süprizzzzzz hamileyim.oğlum daha 6.5 aylık ve ben hamileyim.ne mutluyum ne de mutsuz.çok karmaşık duygular içindeyim.oğlumu doğurana kadar öncesinde 2 kere bebeğimi kaybettim.yani oğlum çok kıymetli bir bebek.şimdi bunu aldırırsam allah ımın gücüne gitmez mi?ama sezeryanlada doğum olduğu için endişeliyim.en büyük endişem ise eğer hayırlısıyla doğarsa oğlum 15 aylık olacak ve benim için çok zor günler başlayacak.kafam karmakarışık.yarın doktorumdan randevu aldım.bakalım sonuç ne olacak.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun....

hepinize hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...

ewt tatlım zor bi durum senin için ama belkide böylesi daha hayırlıdır ikisini bir arada büyütürsün. bu benim ilk hamileliğim. belki bunu düşünmem için daha çok erken ama ben de bebeğim 1 yaşlarındayken tekrar hamile kalmayı, bebeğim 2 yaşındayken de 2. bebeğimi dünyaya getirmeyi düşünüyorum (tabi doğurduktan sonra fikrim değişirmi bilmem :KK1:)

ewt tatlım zor bi durum senin için ama belkide böylesi daha hayırlıdır ikisini bir arada büyütürsün. bu benim ilk hamileliğim. belki bunu düşünmem için daha çok erken ama ben de bebeğim 1 yaşlarındayken tekrar hamile kalmayı, bebeğim 2 yaşındayken de 2. bebeğimi dünyaya getirmeyi düşünüyorum (tabi doğurduktan sonra fikrim değişirmi bilmem :KK1:)

fikrin değişir.çünkü gerçekten evlat çok güzel tartışılmaz bile amaaaa onu büyütürken çok zorluklar çekiliyormuş.oğlum gazlı bir bebekti 3 ay beni mahvetti.3.aydan sonrada emmeyi bıraktı.sağarak falan idare etmeye çalıştım.şu an çok hareketli.kıpır kıpır.sürekli beni istiyor oynamak istiyor.bilmem neeee.ay ne bilim ya.....herşeyin hayırlısı....

X