2011 Ekim Anneleri

selam.

bende hamileyim.cumartesi test yapmıştım çift çizgiydi.bugün emin olmak için tekrar yaptım.yine çift çizgi.bebeğim var daha 6 aylık.ilk çok üzüldüm ama demek hayırlısı böyleymiş diyorum.hasta olan arkadaşlar korkmayın ben ilk hamilelğimide hastanelere düştüm hastalıkdan ama bebegim çok iyi idi.aklınıza hep iyi şeyler getirin.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin

oh oh oh... bugün taze annelerin günü herhalde :) hakkında hayırlısı olsun canım.

kızlarrrr özellike bebeğinin kalp atışlarını duyanlar bizden deneyimli olanlar... mesela evde yatakta yatarken düz bir şekilde elinizi kasıklarınıza koydugunuz da herhangi bir kıpırdama yada onun atışlarını hissedebiliyormusunuz.... çok merak ediyorum...lütfen bizimle paylaşın.....

hoşgeldin kader arkadaşım.sende bendensin.benim de 6.5 aylık oğlum var.napıcaz bizzzz :KK5:
hoşbulduk.... benim kızımda 6 buçuk aylık bende kara kara düşünüyordum ,kıızm kıskanır çok ufak diye üzülüyordum.ama bir yaşını geçmiş olcak.güzelce anlatırsam kıskanmaz dedim.. biri da var bizim gibi asiyan da bizden.onunda bebeği 6 aylık
oh oh oh... bugün taze annelerin günü herhalde :) hakkında hayırlısı olsun canım.

aminnnnn.toplandık geldik.hepimizde galiba temmuz annesiyiz

kızlarrrr özellike bebeğinin kalp atışlarını duyanlar bizden deneyimli olanlar... mesela evde yatakta yatarken düz bir şekilde elinizi kasıklarınıza koydugunuz da herhangi bir kıpırdama yada onun atışlarını hissedebiliyormusunuz.... çok merak ediyorum...lütfen bizimle paylaşın.....

yok canım henüz mümkün deil o.en azındAn 12-14 haftalık olunca beellkkkiiiiiiii kıpırtılarını pıt pıt diye hissedersin.mesela ben oğlumu 19 haftalıkken tam olarak hissetmiştim.ki çok zayıftım.kalp atışlarını hiç bir zaman karnından duyamazsın.

hoşbulduk.... benim kızımda 6 buçuk aylık bende kara kara düşünüyordum ,kıızm kıskanır çok ufak diye üzülüyordum.ama bir yaşını geçmiş olcak.güzelce anlatırsam kıskanmaz dedim.. biri da var bizim gibi asiyan da bizden.onunda bebeği 6 aylık

temmuz da doğum yapanların acelesi vardı demi ooffff offfff
hani asiyan nerde.gelsin de 3.müz oturup derdimize yanalım.

mevlid kandiliniz mübarek olsun.allahım dualarımızı hayırlıysa kabul etsin.

:KK20:

:))) Karnımız civarında atardamar var diye biliyorum zaten hamile olmasakta orada pıtırtılar var aman onla karışmasın :))) Ben duyulduğunu sanmıyorum çünkü dr karnımdan değil vajinal ultrasonla kalp atışlarını duydu.Öyle olsa karından duyardı di mi?

Şimdi benim sizden ricam var kızlar.Sabah mide bulantısı için herkes anneciğinden tarifler alsın.Bizimkilerinkiler bende işe yaramadı.Denenenler :

İlaç(Doktor)
Limonlu su
Etimek
Leblebi(beyaz ve tuzlu sarı)
Beyaz peynir

slm laylayloom.
bu arada benim kızım 8 aylık olacak nerdeyse..
1,5 ay erken doğum yaptım canım ben..
24 şubatta tam 8 aylık olacak allah nasip ederse kızçezim.:KK8:
ben kızımın kıskanacağından eminim.
fakat elden gelen bişi yok.
eşim diyor,sen yeni bebekle ilgilenirken ben kızıma bakarım.
tabi tabi çok güzel bakar ya..:KK20:
geceli gündüzlü ben ilgilenicem yine..
allah bize kolaylık versin.
temmuz da doğum yapanların acelesi vardı demi ooffff offfff
hani asiyan nerde.gelsin de 3.müz oturup derdimize yanalım.
geldim geldim:)
çok sık giremiyorum ama akşamları eşim çocuğa bakarken uzun bir süre de kalıyorum.
eşim saolsun.:KK1:yoksa bu cadıyla uğraşmak çoook zorrr..:KK19:
:KK20:

:))) Karnımız civarında atardamar var diye biliyorum zaten hamile olmasakta orada pıtırtılar var aman onla karışmasın :))) Ben duyulduğunu sanmıyorum çünkü dr karnımdan değil vajinal ultrasonla kalp atışlarını duydu.Öyle olsa karından duyardı di mi?

Şimdi benim sizden ricam var kızlar.Sabah mide bulantısı için herkes anneciğinden tarifler alsın.Bizimkilerinkiler bende işe yaramadı.Denenenler :

İlaç(Doktor)
Limonlu su
Etimek
Leblebi(beyaz ve tuzlu sarı)
Beyaz peynir

canım kraker atıştırabilirsin sabah kalktığında.

bu arada kızlar kutlu doğum haftasına girdik.
mevlid kandiniz mübarek olsun.
sevgililer gününüzde kutlu olsun..:KK69:

böyle duyman imkansız canım.
ben 15 haftalıkken hissetmiştim ilk kızımda.
rahim büyüdükçe içinde hareketlenmeler oluyor.bu normal.gerilme hissi duyarsın arada ancak.
sabret..
çok güzeldir miniğini içinde hissetmek..
tarif edilemez bir duygudur.
hele son aylar resmen balık gibi kayar içinde..
hele ultrasonda o minyatür haliyle gözlerini ovuşturması parmağını emmesi yok mu..
ay özlemişim kızımın ilk doğduğu günleri..:KK9:

Duygu'cuğum benide listeye eklermisin

Bu gün bebişimi görmeye gittim. Kesemizi gördük şükürler olsun :nazar:

Sat 8 ocak
kilo 60
doğum tarihi 15 Ekim 2011
5+2 dedi Dr

Çok mutluyum :KK49: tüp bebeğim hoş geldi, sefalar getirdi.

Hep dua ediyorum Rabbim herkeze hayırlı evlatlar versin. Bizim bebeğimizide bize bağışlasın die.

8 yıllık evliyim bir sürü tedaviler aşılamalar, bir tane biyokimyasal gebelikten sonra şükürler olsun Rabbime. Rabbim yavrulamızın nice güzel günlerinide göstersin inş. :KK69: amiiiinnnnn

Son düzenleme:

Sat 8 ocak
kilo 60
5+2 dedi Dr

Çok mutluyum :KK49:

Hep dua ediyorum Rabbim herkeze hayırlı evlatlar versin. Bizim bebeğimizide bize bağışlasın die.

8 yıllık evliyim bir sürü tedaviler aşılamalar, bir tane biyokimyasal gebelikten sonra şükürler olsun Rabbime. Rabbim yavrulamızın nice güzel günlerinide göstersin inş. :KK69: amiiiinnnnn

hayırlı olsun canım.allah yavrularımızı bize bağışlasın:nazar::nazar:

üzülek ne olacak sanki olan oldu.önümüze bakalım demi.sen kaç yaşındasın peki?
yani:)) ben ilk çift çizgi görünce güldüm kahkaha attım.şaka gibi deidm heralde yanlışlık var o kadar emindim yani... sonra iş ciddileşince biraz ağladım:KK70: şimdi iyiyim .bugün mutluyumda.rabbim hayırlısını versin.demekki böyleymiş hayırlısı.bir yandanda iyi oldu.beraber büyürüler eee yaşda az sayılmaz bnreim 27 olduk :KK70: zaten ben 35 den sonra istemezdim.sen kaç yaşındasın
slm laylayloom.
bu arada benim kızım 8 aylık olacak nerdeyse..
1,5 ay erken doğum yaptım canım ben..
24 şubatta tam 8 aylık olacak allah nasip ederse kızçezim.:KK8:
ben kızımın kıskanacağından eminim.
fakat elden gelen bişi yok.
eşim diyor,sen yeni bebekle ilgilenirken ben kızıma bakarım.
tabi tabi çok güzel bakar ya..:KK20:
geceli gündüzlü ben ilgilenicem yine..
allah bize kolaylık versin.

geldim geldim:)
çok sık giremiyorum ama akşamları eşim çocuğa bakarken uzun bir süre de kalıyorum.
eşim saolsun.:KK1:yoksa bu cadıyla uğraşmak çoook zorrr..:KK19:

canım kraker atıştırabilirsin sabah kalktığında.

bu arada kızlar kutlu doğum haftasına girdik.
mevlid kandiniz mübarek olsun.
sevgililer gününüzde kutlu olsun..:KK69:
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.bu arada maş senin kızına ya.ben 7 aylık sanıyordum yazcaktım dedim belki yanlış biliyordum.ben doğum yaptımda eşim 3 aylık asker olcak.ama doğumdan iki ay sorna gelcek :KK70: bide belki askeri ögretmenlik çıkar o zaman beraber oluruz.rabbim herşeyin hayırlısını versin

Sat 8 ocak
kilo 60
5+2 dedi Dr

Çok mutluyum :KK49:

çok sevindim senin adına .... Rabbim sağlıkla kucana almayı nasip etsin.hayırlı evlat nasip etsin hepimize sağlıklı bebişlerimiz olsun

Çok teş. ederm Allah razı olsun. Aminnn amin inşAllah. Rabbim herşeyden muhafaza etsin inş. :KK16:

yani:)) ben ilk çift çizgi görünce güldüm kahkaha attım.şaka gibi deidm heralde yanlışlık var o kadar emindim yani... sonra iş ciddileşince biraz ağladım:KK70: şimdi iyiyim .bugün mutluyumda.rabbim hayırlısını versin.demekki böyleymiş hayırlısı.bir yandanda iyi oldu.beraber büyürüler eee yaşda az sayılmaz bnreim 27 olduk :KK70: zaten ben 35 den sonra istemezdim.sen kaç yaşındasın

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.bu arada maş senin kızına ya.ben 7 aylık sanıyordum yazcaktım dedim belki yanlış biliyordum.ben doğum yaptımda eşim 3 aylık asker olcak.ama doğumdan iki ay sorna gelcek :KK70: bide belki askeri ögretmenlik çıkar o zaman beraber oluruz.rabbim herşeyin hayırlısını versin

çok sevindim senin adına .... Rabbim sağlıkla kucana almayı nasip etsin.hayırlı evlat nasip etsin hepimize sağlıklı bebişlerimiz olsun
biraz önden gidiyoz biz.:81:
aslında haziran annesiyim ben.
fakat başından beri temmuz anneleri topiğine takıldığım için,ordan devam ettim.
esin askermiş.
çok zor eminim.
fakat ne güzel,geldiğinde kocaman 2 çocuk bulacak karşısında.
benim dedemde de öyle olmuş.
ozamanlar askerlik 4 yıl falanmış,tabi ki şimdiki gibi izin falan da yokmuş.
askerden döndüğünde bir bakmış kocaman bir çocuk evin içinde.
bu kim diye sormuş babaneme.
senin oğlancık demiş.
yani düşün okadar.
hep anlatırdı gülerdik.

yaşın 27 gençsin daha.

X