2011 Ekim Anneleri

baya erken doğum yapmışsın.bende baya geç yaptım 42.haftamda zorla çıkardılar bengiyi.bıraksa daha takılırdı.

canım eşim henüz asker değil,yazın ağustosda gidicek kısmetse... ocak gibi döncek.ama bide şu var belki askeri öğretmenlik çıkarsa bir yıl beraber gidicez.ayrılmıcaz yani.herşeyin hayırlısı diyorum.annemler falan istanbulda herkez yardımcı olur inş..

cuma sabahtan bir başladı ara ara bazende devamlı midem bulanıyor. Wc ye gitsem kesin kusarım ama yediklerimin bebişime faydalı olmasını istiyorum.

5+2 yim Dr bulantıların çok erken başlamış dedi.

Bulantı çok fena. Ama bu sağlıklı olduğunu gösterdiği için bir yandanda seviniyorum

Son düzenleme:
kızlar halsizlik şikayeti olan varmı ? ben parmağımı zor kaldırıyorum ve malesef çalışıyorum. bu konuda şikayeti olan, ilaç kullanan varmı?

kızlar halsizlik şikayeti olan varmı ? ben parmağımı zor kaldırıyorum ve malesef çalışıyorum. bu konuda şikayeti olan, ilaç kullanan varmı?

Bazı günler oluyor. Çalışmıyorum, vurup kafayı uyuyorum. Yemek dışında hiç bir şeyi önemsemiyorum.

bazende çok iyi oluyorum. Bütün işlrimi yavaş yavaş yapıyorum. eşimde hafta sonları evi süpürüyor

bende sürekli bir halsizlik var. herşeyi yiyemesemde aç kalmıyorum. karnımı bir şekilde doyuruyorum ama aç olmadığım halde neden böyle sürekli halsizim anlamış değilim..

oh şimdiden eşleri çalıştırmaya başladık bende dün çok hasta oldum.vucudum titredi devamlı.kızım ağladıkça dahada titredim.ateşim falan çıktı.eşim gece hastaneye götürcekti inatla gitmedim.dün çok sıkıntı stres yaptım heralde.hamd olsun bugün iyiyim.çok az mide bulantısı bendede var.eğer ilk gebeliğim gibi olursa sorunsuz bir hamilelik yaşarım ben:)

ayyy kıyamambak bir topikte okudum şimdi tuzlu mısır bastırıyormuş dene istersenn
Bardakta satılan mısırlar için yemeyin diyolar Pek yararlı bişey olmamakla birlikte zararlıda olabiliyomuşş
kızlar benm doktoroum son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı iyide benmki düzensiz ayrıca ben o sıralar ilişkiye girmedim ki kesem 4.3 mm kan testim dün 83.74 dü
Yumurtlaman geç olmuştur Benimde 5 haftalık ama değerlerin seninkinden baya yüksek

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr İşte bu haberi bekliyodum sonunda geldi Hayırlısı olsun inşallah

canımcım, bulantı kıötüdür.
ve bulantı bebeğin sağlıklı olduğunu göstediği gibi,
bulantı olmayınca da bebeğin sağlıksız ilerlediği anlamına da gelmiyor.
bunu belirtmek istedim.
benim midem bulanmadı ve bebeğim gayet sağlıklıydı.

yeni anneleri telaşlandırmayalım di mi?
belki midesi bulanan yoktur.
ki bulantı beta hcg hormonuyla alakalı bi durum.
beta hcg ne kadar hızlı artarsa -ki hızlı diyorum-okadar bulantı olur.
herkesinki aynı oranda artmaz.
bazı hassas vücutların midesi bulanır.
bende de ne mide varmış ki midem buanmadı.
ama şimdiki bebeğimde bulanırmı bilmiyorum.

canım doktoruna danış.sana uygun olan ilacı vercektir.
bünye meselesi.

Saol canım ayın 28 dede kalp atışlarını duymaya gidicez inş.

Rabbim yavrularımızla nice güzel günler göstersin inş. Amiiinn!!

Çok haklısın canım. bir kere bile midesi bulanmayan çok sağlıklı hamilelik geçiren kadınlar var.
Adet günlerimiz, ağrısı, düzeni, bitiş şekli birbirimize hiç benzemediği gibi hamilelikler ve lohusalıklarda çok farklı olabiliyor.

Benim aslında mide bulantıma sevinmem şu yönden. Ben daha önce 5 haftalık biyokimysal bebekti düşük yaptım. Bi kere bile midem bulanmadı. Şimdi bulanınca seviniyorum işte naparsın. 8.5 yıl sonra gelince çok kıymetli biizm için.

geldim geldim:)
çok sık giremiyorum ama akşamları eşim çocuğa bakarken uzun bir süre de kalıyorum.
eşim saolsun.yoksa bu cadıyla uğraşmak çoook zorrr..

hoşgeldin :)

ben dünden beri şoktaydım.ama bugün deminden beri salya sümük ağlıyorum.aslında ben oğlum için üzülüyorum.onunla yeteri kadar ilgilenemiycem.bana ihtiyacı var daha.göbeğimiz çıkınca napıcaz.onları doya doya nasıl kucaklıycaz...ayyy başladı gene gözyaşlarım akmaya ooofffffffff

canım çok tebrik ediyorum.kıymetli bebek bir başka oluyor.en iyi ben bilirim.

saol canım.umarım hayırlı olur.kafam çok karışık.

ne kadar cahilim .kızlar bu bcg hcg nedir.ikinci hamilelğim ama birincisindede kimse bişi demedi..gerçi henüz doktora da gitmedim.şimdi nereye hangi doktora gidiceğimide bilmiyorum.

bide facede grubunuz varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…