kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar[/QUOTE
birşey olucağını sanmıyorum
kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar
ben bacak ağrısıyla uyanıyorum sanki çürümüş gibi demek kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş:44:
teşekkür ederim tatlım bu bilgileri bizimle paylaştığın biçin
kızlar güzel anneler sizlere iyi geceler bol bol görüşürüz artık allah rahatlık versin
kızlar güzel anneler sizlere iyi geceler bol bol görüşürüz artık allah rahatlık versin
iyi geceler kızlar güzel bir haftaya başlamak dileğiyle...
kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar[/QUOTE
birşey olucağını sanmıyorum
bir haftadır beyaz akıntım benimde var acaba gebelikten mi yoksa üşüttük mü:44: çarşamba günü kontrolde herşey yolunda kelimesini duyayım da sonra başlıyayım akıntıdan bacak ağrısından baş ağrısına kadar şikayete bi azar işiteyim doktordan
Gebelikte beyaz akıntı çok olurmuş. Hatta gebeliğin ilerki dönemlerinde ıslaklıktan rahatsız olacak kadar olurmuş rahat olun :)
Günaydıııın
Herkese süper bir hafta diliyorum
Bu hafta sonu benim için kabus gibiydi
Feci şekilde üşütmüşüm ateşim 38 dereceyi aştı soluğu acilde aldım hemşire damar yolu bulamadı kollarım delik deşikbebek hemşiresi imdadıma yetişti serumdan sonra bayağı topladım kendimi ama iştahım hiç yok bebişime bir şey olucak diye korkuyorum.
Bebeğimin kalp atışlarını duydumen iyi antibiyotik gibi geldi bana.
devlet hastanesinemi gidiyorsun? yani 2-3 haftaya kalbi duyulur demis ama 1 ay sonrasına randevu vermiş? hatta bir aydan fazla. canım inşallah pıt pıtlarıda duyarsın. ve hemen bizimle paylaşırsın
Çokkkk geçmiş olsun canım yaa
Bende gece mide bulantısı ile çok uyandım.Sabahda işe eşim getirdi yoksa gelemeyecektim.
yok canım. özel bi hastane ama benim asl istediğim doktor çok yoğunmuş, seminerdeymiş filan, o yüzden ilk ay için başka doktora gittim. istediğim doktora alabildiğim en erken randevu 19 mart... bundan sonra onda devam edicem inş.
yok canım. özel bi hastane ama benim asl istediğim doktor çok yoğunmuş, seminerdeymiş filan, o yüzden ilk ay için başka doktora gittim. istediğim doktora alabildiğim en erken randevu 19 mart... bundan sonra onda devam edicem inş.
merhaba 2011 ekim anneleri....
ben ağustos anneleri topiğindenim ama temmuzda doğum yaptım.ve bu ay bana bir süprizzzzzz hamileyim.oğlum daha 6.5 aylık ve ben hamileyim.ne mutluyum ne de mutsuz.çok karmaşık duygular içindeyim.oğlumu doğurana kadar öncesinde 2 kere bebeğimi kaybettim.yani oğlum çok kıymetli bir bebek.şimdi bunu aldırırsam allah ımın gücüne gitmez mi?ama sezeryanlada doğum olduğu için endişeliyim.en büyük endişem ise eğer hayırlısıyla doğarsa oğlum 15 aylık olacak ve benim için çok zor günler başlayacak.kafam karmakarışık.yarın doktorumdan randevu aldım.bakalım sonuç ne olacak.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun....
hepinize hepimize sağlıklı hamilelik diliyorum...
ewt tatlım zor bi durum senin için ama belkide böylesi daha hayırlıdır ikisini bir arada büyütürsün. bu benim ilk hamileliğim. belki bunu düşünmem için daha çok erken ama ben de bebeğim 1 yaşlarındayken tekrar hamile kalmayı, bebeğim 2 yaşındayken de 2. bebeğimi dünyaya getirmeyi düşünüyorum (tabi doğurduktan sonra fikrim değişirmi bilmem)