2011 Ekim Anneleri

merhaba Canom çok sevindim beni hatırladınmı canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bende hamileyim kısmet olursa ekim 7 bebeğim doğucak allah herkesin gönlüne göre versin...

merhaba Canom çok sevindim beni hatırladınmı canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bende hamileyim kısmet olursa ekim 7 bebeğim doğucak allah herkesin gönlüne göre versin...

canım bende şimdi içimden acaba hamilemi tebrik etsemmi diye düşünüyordum sen düşük yapmıştın değilmi?kaç haftalık hamilesinn tebrik ederim canım hoşgeldinn

topiğiniz hayırlı olsun çok duygulandım doğrusu. bende geçen sene 11 şubatta öğrenmiştim minik oğlumun varlığını. heyecanınızı paylaşıyor hepinizin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorummmmmmm.

sağol canım umarım bizlerde senin gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

evet düşük olmuştu ekim ayında
şimdi 6 haftalık hamileyim kısmet bakalım cumartesi biraz kanamam oldu doktora gittim progestan başladım bir hafta sonra kontrole gidicem

Allah bağışlasın oğlunu maşallah canım...
aminnn inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize teşekkürler tatlım...

Son düzenleme:
evet düşük olmuştu ekim ayında
şimdi 6 haftalık hamileyim kısmet bakalım cumartesi biraz kanamam oldu doktora gittim progestan başladım bir hafta sonra kontrole gidicem

canım hızlı hareket etme ilacını aksatma birde bol bol yat dinlennbu sefer alcaz bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiii

inşallah canom inşallah inanki psikolojim bozuldu ama herşeyin hayırlısı alırız bebişleri kucağımıza

ya birde 2-3 saat uyumuşumdur uykuya zar zor dalan ben gün içinde uyursam akşam uyuyamayan beeeen yatagımı özledim:)

valla ben bu duruma seviniyorum desem yalan olmaz canım gece yatmak bilmez sabahta kalkmak bilmezdim
ama şimdi gece gündüz farketmiyor bıraksalar 24 saat uyucam

inşallah canom inşallah inanki psikolojim bozuldu ama herşeyin hayırlısı alırız bebişleri kucağımıza
bozma kıss moralini alcaz kucagımızaaaaaallahın izniyleee
valla ben bu duruma seviniyorum desem yalan olmaz canım gece yatmak bilmez sabahta kalkmak bilmezdim
ama şimdi gece gündüz farketmiyor bıraksalar 24 saat uyucam

Gebeliğin ilk 3 ayında her zamankinden fazla uyursunuz. Gebeliğin ilerki döneminde derin ve kesintisiz uyku güçtür. Bebeğin büyümesi ile konforlu uyku pozisyonu bulmak güçleşir. Yatakta hareket etmek gebelik ilerledikçe ve bebek büyüdükçe zorlaşır. Sırtüstü veya yüzü koyun yatmaktan yan yatar konuma geçmek zordur.
Gebeliğin erken dönemlerinde yan tarafınıza dönük uyumaya çalışın. Yan tarafınıza dönüp dizlerinizi bükerseniz en konforlu yatış pozisyonunu sağlarsınız. Yastık desteği ile bir tarafa dönük uyku uyurken sırtüstü dönmeyi engelleyebilirsiniz.

Başarılı uyku için öğütler

•Kafeinli kola, kahve, çayı diyetinizden çıkartınız. İçecekseniz de sabah veya öğleden sonraya sınırlayınız.
•Yatağa gitmeden birkaç saat öncesinde sıvı alımını bırakınız.
•Her gün aynı saatte yatmaya ve kalkmaya çalışınız.
•Yatağa gitmeden önce ağır egzersizden kaçınınız. Bunun yerine 15 sıcak banyo alınız, bal katılmış süt içiniz veya bitki çayı tüketiniz.
•Bacak ağrısı ile uyanıyorsanız diyetinizde yeterli kalsiyum aldığınızdan emin olunuz.
•Gevşeme tekniklerini öğreniniz.
•Korku veya endişe sizi uyutmuyorsa, doğuma hazırlık kurslarına katılınız.
•Uyuyamadığınızda ne yapacaksınız?
•Kalkıp kitap okuyun, müzik dinleyin, TV seyredin, sevdiğiniz bir işle uğraşın.
Gün içinde kısa (30-60 dakika) kestirin.
bunları okudum şimdi bence uyuyalım ilerleyen dönemlerde uyumak zor oluyormuş

kızlar bende çoook akıntı olmuyordu hatta adete 1 hafta kala kupkuruydum sonra üşüttüğüm için sarı akıntım oldu geçti allaha sükürr ama 2 gündür beyaz akıntım oluyor normalmi?yokken birden başlaması hani çokta degil 2-3 damla kadar

valla uyuyalım benim kızım 40 güne kadar mışıl mışıl uyurdu kırk mevlütü yaptık akşamı çocuk değişti her saat başı tabur ayakata:)
bakalım ikincisi nasıl olucak şimdiden mozart falan dinleyeyim bari sakin olsun

ben bacak ağrısıyla uyanıyorum sanki çürümüş gibi demek kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş:44:

teşekkür ederim tatlım bu bilgileri bizimle paylaştığın biçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…