- 17 Kasım 2009
- 133
- 1
Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum öncelikle.
Bizde 2 aydır bebek çalışmalarındayız, geçen ay tutmadı 3 gün gecikti.
Bu ayda gecikmenin 2. günündeyim ama belirtim falan yok, aslına bakarsınız hamile aldığımı da sanmıyorum.
Çünkü hiç göğüs şişkinliğim yok, kasık ve bel ağrısı da adet öncesinde olduğu için bunun da belirtileri yeterli değil.
Szie sorum şu; göğüs ağrısı çekmeden ve şişkinlik yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç? siz yada etrafınızdakilier ?Birkaç ark. daha bu durumda ve sorunun cevabını meraktayız ?
merhaba canım, ben de uzun süre denemiştim hamile kalmayı, hep kendimi dinliyordum, çok normal bu.
regl günüme 2 gün kala dayanamadığım için kan testi yaptırmıştım, değer 5 küsürdü. yani çok çok yeniydi, sonradan kesinleşti hamileliğim, ertesi günkü değerim 31 küsürdü çünkü.
belirtimi sorarsan, çok çok minik bir damla kahverengi akıntım olmuştu. ama belli belirsiz. öyle göğüslerimde herhangi birşey yoktu henüz, karnımda da. bunlar sonradan oluşuyor, yani belirtiler için de zaman var.
ve benim hamileliğimi eğer doktora gidip öğrenmeseydim anlaşılmazdı, yani hiç bi değişiklik yoktu gibi. mide bulantısı falan hiç yoktu.
ama bazısında da tüm belirtiler çok erkenden oluyor. bünyeye göre değişiyor sanırım.
allah hayırlı zamanlarda versin evlatlarınızı inşallah :)
slm kızlar benimde sat 25 aralık yani bebiş 5+4 günlük 2 gün önce dr gittim sadece keseyi gördükbebeği göremedik daha çok küçük olduğu için dedi 15 gün sonra gel dedi dr şimdi kafam karıştı 15 gün çok geç değilmii sizce yoksa normalmi.....benim ilk hamileliğimde kiloma bakıldı her ay kilo takibi yapıldı hammile kaldığım anda son adet tarihim falan sorumuştu yaşım sourlmuştu kısaca öz geçmiş kaydı yapılmıştı bu sefer sadece ultrasonla bakıldı 15 gün sonra görüşelim dedi
oyyyooyyoyyyyselam kızlar bende tüp bebekler hamile kaldığımı dün öğrendim ama kalp atışını görmeden kendimi çok kaptırmak istemiyorum....ama eğer sorunum olmazsa babasıyla doğumgünleri bir olacak:))
oyyyooyyoyyyyyerim ben seni yer yerr ominiginide insalah gormek nasip olursa isiriveririm poposundan insallahh bebiside gobisindeymis ekim ayinada ismini yazdirirmiss. allahim tamamina erdirsin canim benim yaa seni cok seviyorumm
merhaba kıslar
bende hamiş oldumu sat tarihimde öğrendim hemen test yapmıştım çünkü :) sat 24-25 aralıktı ben 26-27 gün arayla regl olurumda dr söylediğine göre dün 5+1 di keseyi görebildik henüz bebiş yok görünürde kesemiz 9.16mm haftaya çarşamba inşallah göreceğiz minik mucizemizi ve duyacağız kalp sesini...benim belirtiere gelince sürekli uyuyorum ben tam gece cadısıydım geceleri uyumak çok zordu hamilelikten önce şimdi gecee gündüüüz her boşlukta uyuyorum gaz bombası gibiyim patlamaya hazır bide sürekli regl olacakmışım gibi ağrım oluyo ama çok şiddetli değil (aslında şiddetliydide dr progesteron verdi hafifleşti) göğüslerim acıyo ara ara başka belirtim yok.ööle mide bulantısı falan hiç olmadı yani..
Allahım yardımcımız olsun kızlar sağlıkla alabilelim bebişlerimizi kucağımıza...
MIRINDA CIGIMM ozelinne mesaj atacaktimm mesaj kutun dolu oldugu icin almiyoo .sana edut HAMILE mujdesini verecektim dun aldik haberii