aynı bende senn gibi uyku halinde çalışıyorumm öylee valla bulantı yokk allahtann zaten mıymıyy yemek yiyormmNasılsınız teze anne adayları...
ben iç güveyliğinden ehliceyim... mide bulantım,koku hassasiyeitm falan yokta..müthiş uyku halim var,kafayı koyuyorum yastıga uyuyorum..yarın nasıl calışılacak böyle bilemiyorum(
merhaba herkese kızlar bende kısmetse ekim annesi olacağım pozitif sonucumu dün aldım çok mutluyumallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş
sanırım daha birbirimizi tanımadığımız için ama bende nedense çok alıngan oldum son bi kaç gündür herşeye ağlıyorum inşallah bundan sonra daha iyi paylaşımlar olur kızlarr birbirimize destek olalım
bencede birbirimize destek olalımmm kendi kendimize evham yapmadan burda herşeyi paylaişıp rahat bi hamişlik geçirelimm arkadaşlarrrr öpüüooruumm siziiiiiii
merhaba herkese kızlar bende kısmetse ekim annesi olacağım pozitif sonucumu dün aldım çok mutluyumallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş
sanırım daha birbirimizi tanımadığımız için ama bende nedense çok alıngan oldum son bi kaç gündür herşeye ağlıyorum inşallah bundan sonra daha iyi paylaşımlar olur kızlarr birbirimize destek olalım
bencede birbirimize destek olalımmm kendi kendimize evham yapmadan burda herşeyi paylaişıp rahat bi hamişlik geçirelimm arkadaşlarrrr öpüüooruumm siziiiiiii
evet zeynepçimm...
çok saolun hepiniz ya ben bişi sorcam çizelge nasıl yapılıo acaba:78:
bizmkileri de cano arkadaşımız yaptı. Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers bu sitede yapıp sonra profil ayarlarndan çizelge yaz yere resmin linkini kopyalıyorsun.istersen son adet tarihini söyle sana yapayım bir tane.
16 ocak son adet tarihimşimdiden tşk ederim
2011 Ekim anneleri merhaba
Maaşallah ne kadar çoğalmışsınız böyle:)
Ben de 1 ay önden gitmekle birlikte sizlerle aynı duyguları yaşıyorum
Hepimize sağlıklı aylar diliyorum
aman aman esram gelmiş
eYLÜL ANNESİ OLACAKSIN SEN DE HERALDE..2011 Ekim anneleri merhaba
Maaşallah ne kadar çoğalmışsınız böyle:)
Ben de 1 ay önden gitmekle birlikte sizlerle aynı duyguları yaşıyorum
Hepimize sağlıklı aylar diliyorum
ben hep uyumak istiyorum... uyumazkende yemek yemek istiyorumm
Canım bebişin ben burdayım diyor
benim de oluyor canım..
aaa ama böyle düşünüp kendini strese sokma..allahın izniyle bebişini de göreceksin.
Ben de senin gibiyim canım.ama öğleden sonra uyumak istiyorum. çalışırken zor allah kolaylık versin.
bakalım yarın yazarım dururmu,uyuyp kalmazsam masa da :)))aynı bende senn gibi uyku halinde çalışıyorumm öylee valla bulantı yokk allahtann zaten mıymıyy yemek yiyormm
cnm haqyırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallahseninde benimde burdaki tüm ekim annelerinindee başak burcu olucaklar hepsi sanırımmm
Evet canım bi tebrik edeyim sizleri dedim
2010 ekim annesi olarak, gecen yıl bu zamanlarda aynı duyguları paylaşarak gecırdık 9 ayı:)
Tüm 2011 ekim annelerine hayırlı doğumlar diliyorum Allah tamamını erdirsin inş.:)
ben hep uyumak istiyorum... uyumazkende yemek yemek istiyorumm
ac gelmiş benim Deniz,babası beslememiş onu galibaa
bakalım yarın yazarım dururmu,uyuyp kalmazsam masa da :)))
teşekkür ederiz canım arkadaşım benim
amiin sağolasın melikecimm.
allah iyiliğini versin güldürdün benii
eşim geldi şimdi.. ben kaçıyore.. yemek yiyip hemen uyumaca...
sorma yataktan 20 dk önce kalktım fil olcam uyumaktanNasılsınız teze anne adayları...
ben iç güveyliğinden ehliceyim... mide bulantım,koku hassasiyeitm falan yokta..müthiş uyku halim var,kafayı koyuyorum yastıga uyuyorum..yarın nasıl calışılacak böyle bilemiyorum(
hoşgeldin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnmerhaba herkese kızlar bende kısmetse ekim annesi olacağım pozitif sonucumu dün aldım çok mutluyumallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş
kısss 10.ay ekim terazi olcak benim bebişim 14 ekim dogumgunum 16 ekim bebegimin dogum günü ne şanslıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaynı bende senn gibi uyku halinde çalışıyorumm öylee valla bulantı yokk allahtann zaten mıymıyy yemek yiyormm
cnm haqyırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallahseninde benimde burdaki tüm ekim annelerinindee başak burcu olucaklar hepsi sanırımmm
2010 ekim annesi olarak, gecen yıl bu zamanlarda aynı duyguları paylaşarak gecırdık 9 ayı:)
Tüm 2011 ekim annelerine hayırlı doğumlar diliyorum Allah tamamını erdirsin inş.:)
canım zamanla düzelecek demiş bi arkadas.kesinlikle katılıyorum canım sana bende her defasında geçmişe bakıyorum sadece bir kişi ya cevap vermiş yada vermemiş 2 kişi sohbet etmekte ve kimsede geçmişe bakmıyor sanıyorsambu yüzden 2 kişinin sohbetine girmek istemiyorum girsende cevap alınmıyor senin ki arada kaynıyor gidiyor...kusura bakmayın kızlar ama topiğimiz sadece belki kişiler arasında işliyor
bende 1-2 kez hariç mide bulantısı yaşamadım allaha şükürler olsun.pzartesi tekrar test alıp yapcam belki yanlıştır diyorum .en kısa zamanda doktora gidicem
canım hem temmuz annesi hem ekim annesi olcaz hayırlısıylabak seni yalnız bırakmadım:) ben de normalde hiç gecikmezdim.bu ay 6 gün geciktim.bide hiç belirti yoktu adete dair.öylesine test aldım,sabahı bile beklemedim yaptım.olmaz diyordum bide ne görem bariz çift çizgi.ben ilk hamileliğimde ne mide bulnatısı ne baş dönmesi nede başka bişi olmadı bende.acaba buda mı öyle olcak
zaynepciğim,katılıyorum sana heralde kimse birbribi tnımıyor bu kopukluk ondannnnn herkes kafasına göre davranıcaksa birlik beraberlik olmıcaksa bu topik neden varrrrr ama hepimiz ekim annesi olacağız burdan kopmayalım veee sorunlarımızı paylaşallllııııımmmmmmmmmm
benm ara ara gelio ağrı ama kalıcı deil
canım zamanla düzelecek demiş bi arkadas.
fakat bir slm vermek zaman işimi?
ben temmuz anneler topiğindeyim.
fakat orda bile konuşup yada konuşmadığın insanlar bile samimi cvplar yazıyor.
maksadım mukayese yapmak diil.
yanlış anlaşılmasın.
işim çok yoğun zaten.evde bir cadıyla uğraşıyorum.
ev iş,çocuk derken bazen fırsatım bile olmuyor yazmaya.
neyse.artık ilerlemiş sanırım topik.
inşallah böyle devam eder.
aynen tatlım bu dönemde bizi bizden başka kimse anlamaz ki zaten..yakın çevremle bile paylaşamıyorum bunları ama burada rahatlıyor insan inşallah topiğimiz hep böyle devam eder