2011 Ekim Anneleri

Nasılsınız teze anne adayları...
ben iç güveyliğinden ehliceyim... mide bulantım,koku hassasiyeitm falan yokta..müthiş uyku halim var,kafayı koyuyorum yastıga uyuyorum..yarın nasıl calışılacak böyle bilemiyorum :KK43:(
aynı bende senn gibi uyku halinde çalışıyorumm öylee valla bulantı yokk allahtann zaten mıymıyy yemek yiyormm :21::21::21:

merhaba herkese kızlar bende kısmetse ekim annesi olacağım pozitif sonucumu dün aldım çok mutluyum:nazar: :KK49: allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş:KK16: kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş:nazar::KK49:

cnm haqyırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah :KK49::KK49::KK49::KK49:seninde benimde burdaki tüm ekim annelerinindee başak burcu olucaklar hepsi sanırımmm:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

sanırım daha birbirimizi tanımadığımız için ama bende nedense çok alıngan oldum son bi kaç gündür herşeye ağlıyorum inşallah bundan sonra daha iyi paylaşımlar olur kızlarr birbirimize destek olalım:KK23:

bencede birbirimize destek olalımmm kendi kendimize evham yapmadan burda herşeyi paylaişıp rahat bi hamişlik geçirelimm arkadaşlarrrr öpüüooruumm siziiiiiii:KK42::KK42::KK42:

merhaba herkese kızlar bende kısmetse ekim annesi olacağım pozitif sonucumu dün aldım çok mutluyum:nazar: :KK49: allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş:KK16: kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş:nazar::KK49:

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun.:nazar::nazar:

sanırım daha birbirimizi tanımadığımız için ama bende nedense çok alıngan oldum son bi kaç gündür herşeye ağlıyorum inşallah bundan sonra daha iyi paylaşımlar olur kızlarr birbirimize destek olalım:KK23:

bencede birbirimize destek olalımmm kendi kendimize evham yapmadan burda herşeyi paylaişıp rahat bi hamişlik geçirelimm arkadaşlarrrr öpüüooruumm siziiiiiii:KK42::KK42::KK42:

evet zeynepçimm...:KK16::KK16::KK16:

2011 Ekim anneleri merhaba:KK16:
Maaşallah ne kadar çoğalmışsınız böyle:)
Ben de 1 ay önden gitmekle birlikte sizlerle aynı duyguları yaşıyorum:21:
Hepimize sağlıklı aylar diliyorum:KK61:

2010 ekim annesi olarak, gecen yıl bu zamanlarda aynı duyguları paylaşarak gecırdık 9 ayı:)

Tüm 2011 ekim annelerine hayırlı doğumlar diliyorum Allah tamamını erdirsin inş.:)

2011 Ekim anneleri merhaba:KK16:
Maaşallah ne kadar çoğalmışsınız böyle:)
Ben de 1 ay önden gitmekle birlikte sizlerle aynı duyguları yaşıyorum:21:
Hepimize sağlıklı aylar diliyorum:KK61:
eYLÜL ANNESİ OLACAKSIN SEN DE HERALDE..
VALLA benimde 2 ekim gmörünüyo ..bende eylül annesi olabilrim.. malum günlerini beklemeyen.. günü gecip gelmek istemeyen türlü türlü oluyo bu bebişler... :emir_bebek::emir_bebek:
:KK64::KK64::KK64:

Canım bebişin ben burdayım diyor :nazar::nazar:

benim de oluyor canım..

aaa ama böyle düşünüp kendini strese sokma..allahın izniyle bebişini de göreceksin.

Ben de senin gibiyim canım.ama öğleden sonra uyumak istiyorum. çalışırken zor allah kolaylık versin.
ben hep uyumak istiyorum... uyumazkende yemek yemek istiyorumm :KK1:
ac gelmiş benim Deniz,babası beslememiş onu galibaa :KK1::KK1::KK1:

aynı bende senn gibi uyku halinde çalışıyorumm öylee valla bulantı yokk allahtann zaten mıymıyy yemek yiyormm :21::21::21:

cnm haqyırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah :KK49::KK49::KK49::KK49:seninde benimde burdaki tüm ekim annelerinindee başak burcu olucaklar hepsi sanırımmm:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
bakalım yarın yazarım dururmu,uyuyp kalmazsam masa da :))) :KK9:

Evet canım bi tebrik edeyim sizleri dedim:KK71:

teşekkür ederiz canım arkadaşım benim:KK16::KK16::KK16:

2010 ekim annesi olarak, gecen yıl bu zamanlarda aynı duyguları paylaşarak gecırdık 9 ayı:)

Tüm 2011 ekim annelerine hayırlı doğumlar diliyorum Allah tamamını erdirsin inş.:)

amiin sağolasın melikecimm.:KK71:

ben hep uyumak istiyorum... uyumazkende yemek yemek istiyorumm :KK1:
ac gelmiş benim Deniz,babası beslememiş onu galibaa :KK1::KK1::KK1:

bakalım yarın yazarım dururmu,uyuyp kalmazsam masa da :))) :KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9: allah iyiliğini versin güldürdün benii:KK60::KK60:

Nasılsınız teze anne adayları...
ben iç güveyliğinden ehliceyim... mide bulantım,koku hassasiyeitm falan yokta..müthiş uyku halim var,kafayı koyuyorum yastıga uyuyorum..yarın nasıl calışılacak böyle bilemiyorum :KK43:(
sorma yataktan 20 dk önce kalktım fil olcam uyumaktan:KK60::KK60::KK60::KK60:
hoşgeldin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

kısss 10.ay ekim terazi olcak benim bebişim 14 ekim dogumgunum 16 ekim bebegimin dogum günü ne şanslıyım yaaaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

sağol canım teşekkürlerr:nazar::nazar:

kesinlikle katılıyorum canım sana bende her defasında geçmişe bakıyorum sadece bir kişi ya cevap vermiş yada vermemiş 2 kişi sohbet etmekte ve kimsede geçmişe bakmıyor sanıyorsam :KK50: bu yüzden 2 kişinin sohbetine girmek istemiyorum girsende cevap alınmıyor senin ki arada kaynıyor gidiyor...kusura bakmayın kızlar ama topiğimiz sadece belki kişiler arasında işliyor :KK59:
canım zamanla düzelecek demiş bi arkadas.
fakat bir slm vermek zaman işimi?
ben temmuz anneler topiğindeyim.
fakat orda bile konuşup yada konuşmadığın insanlar bile samimi cvplar yazıyor.
maksadım mukayese yapmak diil.
yanlış anlaşılmasın.
işim çok yoğun zaten.evde bir cadıyla uğraşıyorum.
ev iş,çocuk derken bazen fırsatım bile olmuyor yazmaya.
neyse.artık ilerlemiş sanırım topik.
inşallah böyle devam eder.:KK71:

pzartesi tekrar test alıp yapcam belki yanlıştır diyorum .en kısa zamanda doktora gidicem

canım hem temmuz annesi hem ekim annesi olcaz hayırlısıyla :KK70: bak seni yalnız bırakmadım:) ben de normalde hiç gecikmezdim.bu ay 6 gün geciktim.bide hiç belirti yoktu adete dair.öylesine test aldım,sabahı bile beklemedim yaptım.olmaz diyordum :KK70: bide ne görem bariz çift çizgi.ben ilk hamileliğimde ne mide bulnatısı ne baş dönmesi nede başka bişi olmadı bende.acaba buda mı öyle olcak :KK70:
bende 1-2 kez hariç mide bulantısı yaşamadım allaha şükürler olsun.
ama bu bebeğimde ne olur bilemiyorum artık.
ki hergün kızımın kakalı bezini değiştiriyorum.
o ne allahım.
böyle bir koku yok.:KK9:
midem bulansa bundan bulanırdı sanırım.
katılıyorum sana heralde kimse birbribi tnımıyor bu kopukluk ondannnnn herkes kafasına göre davranıcaksa birlik beraberlik olmıcaksa bu topik neden varrrrr ama hepimiz ekim annesi olacağız burdan kopmayalım veee sorunlarımızı paylaşallllııııımmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

benm ara ara gelio ağrı ama kalıcı deil
zaynepciğim,
topik ilerlemiş sanırım.hadi bakalım iyi paylaşımlar olur inşallahhh:nazar:

Son düzenleme:
ekim anneleri uyuyormusunuz yoksa bukadar erken.:KK3:
ben de kızı adama emanet ettim,biraz keyif yapim dedim,
ama gelen giden yok sanırım..
herkes uykuya daldı galiba:emir_bebek:

canım zamanla düzelecek demiş bi arkadas.
fakat bir slm vermek zaman işimi?
ben temmuz anneler topiğindeyim.
fakat orda bile konuşup yada konuşmadığın insanlar bile samimi cvplar yazıyor.
maksadım mukayese yapmak diil.
yanlış anlaşılmasın.
işim çok yoğun zaten.evde bir cadıyla uğraşıyorum.
ev iş,çocuk derken bazen fırsatım bile olmuyor yazmaya.
neyse.artık ilerlemiş sanırım topik.
inşallah böyle devam eder.:KK71:

sanırım zamanla birbirimize alışacağız canım ama bazen insanın gücüne gidebiliyor...
bu arada kolay gelsin valla...Allah bağışlasın kızını canım bir de kardeşi olucak Allahın izniyle maşallah onlara:nazar::nazar::nazar:

aynen tatlım bu dönemde bizi bizden başka kimse anlamaz ki zaten..yakın çevremle bile paylaşamıyorum bunları ama burada rahatlıyor insan inşallah topiğimiz hep böyle devam eder:21:

X