2011 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım ilk yapılan kan testinde şüpheli gebelik vardı fakat dün kesenin gözükmesi ile bu korku kalktı:) bende bir ekim annesiyim

Kızlar merhaba bende ekim ayı annesiyim sanırım yanlış yere gelmedim değilmi.... şuan 5+3haftalık geneyim.... tahmini dogum haftam ekim 13 -15 gibi.... allah herkese hayırlısını versin....

merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım ilk yapılan kan testinde şüpheli gebelik vardı fakat dün kesenin gözükmesi ile bu korku kalktı:) bende bir ekim annesiyim

hoşgeldin canımmm..hadi gözün aydın.inşallah biz de görürüz biran önce..

Kızlar merhaba bende ekim ayı annesiyim sanırım yanlış yere gelmedim değilmi.... şuan 5+3haftalık geneyim.... tahmini dogum haftam ekim 13 -15 gibi.... allah herkese hayırlısını versin....

doğru doğru hoşgeldin...

hoşgeldin canımmmm

hoşgeldinnnnn

canom tickerların kendi sitesi yedi kafayı herhalde..hiç bir şey yapmadım bak düzeldii...

canom tickerların kendi sitesi yedi kafayı herhalde..hiç bir şey yapmadım bak düzeldii...

valla anlayamadım çıldırıcam cakirenin 6+6 günlük ama yolladıgım mesaj bile 4 haftayı gösteriyor kimse kıpraşmasın cakire seninki için ugraşıcam canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…