evet ya benim ki uçtu
merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım ilk yapılan kan testinde şüpheli gebelik vardı fakat dün kesenin gözükmesi ile bu korku kalktı:) bende bir ekim annesiyim
Kızlar merhaba bende ekim ayı annesiyim sanırım yanlış yere gelmedim değilmi.... şuan 5+3haftalık geneyim.... tahmini dogum haftam ekim 13 -15 gibi.... allah herkese hayırlısını versin....
hoşgeldin canımmmmmerhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım ilk yapılan kan testinde şüpheli gebelik vardı fakat dün kesenin gözükmesi ile bu korku kalktı:) bende bir ekim annesiyim
Kızlar merhaba bende ekim ayı annesiyim sanırım yanlış yere gelmedim değilmi.... şuan 5+3haftalık geneyim.... tahmini dogum haftam ekim 13 -15 gibi.... allah herkese hayırlısını versin....
canom tickerların kendi sitesi yedi kafayı herhalde..hiç bir şey yapmadım bak düzeldii...
merry canım http://lbdf.lilypie.com/ugEmp2.png bu senin
cakire sana msj attım canım kusura bakmayın dogrusunu yaptım sanıyorum çok çok özür dilerim
cakira senin 28 aralık değilmi canım günün