- 25 Kasım 2010
- 104
- 0
heh benim ki gitti şimdi :))
ewet 28 aralık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heh benim ki gitti şimdi :))
canım 28 aralık olunca 6+6 günlük oluyor belki senin bebegin geç döllenme olmuştur ama otomatik hesaplayıcı 6+6 diyorrbanada ticker yapabilir misin? Sat 28 aralık
ayy ne 14 aralığı ocak ocak
kızlar benm doktoroum son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı iyide benmki düzensiz ayrıca ben o sıralar ilişkiye girmedim ki kesem 4.3 mm kan testim dün 83.74 dü
kızlar benm doktoroum son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı iyide benmki düzensiz ayrıca ben o sıralar ilişkiye girmedim ki kesem 4.3 mm kan testim dün 83.74 dü
kızlarr ordamısınız bakim
valla bilmiyorum ki.keseyi de görmüşsünüz doktor ne dediyse doğrudur herhalde.
internet problemli kopup duruyor..çıkıyorum şimdi ben de..öpüyorumm görüşürüz..
canım nerden bulcaz link versene varsa izleyelimIn the Womb 1 -National Geographic belgeselini izleyin kızlar tam zamanı şimdiiiiiii.Daha önce başka bir version izlemiştim ama bunu çok beğendim.
canım nerden bulcaz link versene varsa izleyelim
katılıyorum sana heralde kimse birbribi tnımıyor bu kopukluk ondannnnn herkes kafasına göre davranıcaksa birlik beraberlik olmıcaksa bu topik neden varrrrr ama hepimiz ekim annesi olacağız burdan kopmayalım veee sorunlarımızı paylaşallllııııımmmmmmmmmm
bebiştendir bebişten
süper bir rüyaymış çok güzel insaallah yavrunn sana sag salim gelir cnm.
hayırlı olsun cnm kan test sonucunun değerleri kaç
canım adet günümde 79 degerim 4 gun sonra 608 oldu 4 gun sonra da 2500e geldı keseyide gördük sıra kalp atışlarında inşallah heyecanla bekliyorum... umarım bir sorun çıkmaz..
ya kızlar kese göründü boş çıkma ihtimali yüksek mi düşük mü acaba....
bilen var mı?
ayy canım benim inşallah inşallah dediğin gibi olur insan nasıl korkuyor.....CANIM ŞİMDİ SEN BUNLARI HİÇ DÜŞÜNME ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİDE GÖRÜCEKSİN PIT PIT ATAN KALBİNİ DE
mutluluktan aglicam nihayet ticker olayı mutlu sonla bitti
SElam kızlar 2 gündür midem çok kötü kokulara hassasiyet çok arttı dün ilk defa kustum kötüydü Sürekli öğürtü var koku duyunca ve sürekli uyumak istiyorum halsizim
sanırım daha birbirimizi tanımadığımız için ama bende nedense çok alıngan oldum son bi kaç gündür herşeye ağlıyorum inşallah bundan sonra daha iyi paylaşımlar olur kızlarr birbirimize destek olalım
inşallahhhh
amin canım benim inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin annişlerinee
kızlar sizde de yataktan kalkınca komple bacağınızın tutulmuş olduğu oluyor mu ben bir haftadır her sabah öyle kalkıyorum sağ kasığımda deli gibi bir ağrı ve bacağımda tutulmaa oluyor:44:
canım adet günümde 79 degerim 4 gun sonra 608 oldu 4 gun sonra da 2500e geldı keseyide gördük sıra kalp atışlarında inşallah heyecanla bekliyorum... umarım bir sorun çıkmaz..
ya kızlar kese göründü boş çıkma ihtimali yüksek mi düşük mü acaba....
bilen var mı?
Nasılsınız teze anne adayları...
ben iç güveyliğinden ehliceyim... mide bulantım,koku hassasiyeitm falan yokta..müthiş uyku halim var,kafayı koyuyorum yastıga uyuyorum..yarın nasıl calışılacak böyle bilemiyorum (