2011 Ekim Anneleri

kızlar benm doktoroum son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı iyide benmki düzensiz ayrıca ben o sıralar ilişkiye girmedim ki kesem 4.3 mm kan testim dün 83.74 dü

kızlar benm doktoroum son adet tarıhıme gore 5 haftalık dedı iyide benmki düzensiz ayrıca ben o sıralar ilişkiye girmedim ki kesem 4.3 mm kan testim dün 83.74 dü

valla bilmiyorum ki.keseyi de görmüşsünüz doktor ne dediyse doğrudur herhalde.

kızlarr ordamısınız bakim

internet problemli kopup duruyor..çıkıyorum şimdi ben de..öpüyorumm görüşürüz..

In the Womb 1 -National Geographic belgeselini izleyin kızlar tam zamanı şimdiiiiiii.Daha önce başka bir version izlemiştim ama bunu çok beğendim.:KK69:

SElam kızlar 2 gündür midem çok kötü kokulara hassasiyet çok arttı dün ilk defa kustum kötüydü Sürekli öğürtü var koku duyunca ve sürekli uyumak istiyorum halsizim

katılıyorum sana heralde kimse birbribi tnımıyor bu kopukluk ondannnnn herkes kafasına göre davranıcaksa birlik beraberlik olmıcaksa bu topik neden varrrrr ama hepimiz ekim annesi olacağız burdan kopmayalım veee sorunlarımızı paylaşallllııııımmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

sanırım daha birbirimizi tanımadığımız için ama bende nedense çok alıngan oldum son bi kaç gündür herşeye ağlıyorum inşallah bundan sonra daha iyi paylaşımlar olur kızlarr birbirimize destek olalım:KK23:

bebiştendir bebişten:KK9:

inşallahhhh:KK66:

süper bir rüyaymış çok güzel insaallah yavrunn sana sag salim gelir cnm.

amin canım benim inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin annişlerinee:emir_bebek::nazar:

kızlar sizde de yataktan kalkınca komple bacağınızın tutulmuş olduğu oluyor mu ben bir haftadır her sabah öyle kalkıyorum sağ kasığımda deli gibi bir ağrı ve bacağımda tutulmaa oluyor:44:

hayırlı olsun cnm kan test sonucunun değerleri kaç

canım adet günümde 79 degerim 4 gun sonra 608 oldu 4 gun sonra da 2500e geldı keseyide gördük sıra kalp atışlarında inşallah heyecanla bekliyorum... umarım bir sorun çıkmaz..

ya kızlar kese göründü boş çıkma ihtimali yüksek mi düşük mü acaba....
bilen var mı?

canım adet günümde 79 degerim 4 gun sonra 608 oldu 4 gun sonra da 2500e geldı keseyide gördük sıra kalp atışlarında inşallah heyecanla bekliyorum... umarım bir sorun çıkmaz..

bilen var mı?

CANIM ŞİMDİ SEN BUNLARI HİÇ DÜŞÜNME ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİDE GÖRÜCEKSİN PIT PIT ATAN KALBİNİ DE:nazar:

Nasılsınız teze anne adayları...
ben iç güveyliğinden ehliceyim... mide bulantım,koku hassasiyeitm falan yokta..müthiş uyku halim var,kafayı koyuyorum yastıga uyuyorum..yarın nasıl calışılacak böyle bilemiyorum :KK43:(

mutluluktan aglicam nihayet ticker olayı mutlu sonla bitti:KK60::KK60::KK60:

:KK64::KK64::KK64:
SElam kızlar 2 gündür midem çok kötü kokulara hassasiyet çok arttı dün ilk defa kustum kötüydü Sürekli öğürtü var koku duyunca ve sürekli uyumak istiyorum halsizim

Canım bebişin ben burdayım diyor :nazar::nazar:

sanırım daha birbirimizi tanımadığımız için ama bende nedense çok alıngan oldum son bi kaç gündür herşeye ağlıyorum inşallah bundan sonra daha iyi paylaşımlar olur kızlarr birbirimize destek olalım:KK23:

inşallahhhh:KK66:

amin canım benim inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin annişlerinee:emir_bebek::nazar:

kızlar sizde de yataktan kalkınca komple bacağınızın tutulmuş olduğu oluyor mu ben bir haftadır her sabah öyle kalkıyorum sağ kasığımda deli gibi bir ağrı ve bacağımda tutulmaa oluyor:44:

benim de oluyor canım..

bilen var mı?

aaa ama böyle düşünüp kendini strese sokma..allahın izniyle bebişini de göreceksin.

Nasılsınız teze anne adayları...
ben iç güveyliğinden ehliceyim... mide bulantım,koku hassasiyeitm falan yokta..müthiş uyku halim var,kafayı koyuyorum yastıga uyuyorum..yarın nasıl calışılacak böyle bilemiyorum :KK43:(

Ben de senin gibiyim canım.ama öğleden sonra uyumak istiyorum. çalışırken zor allah kolaylık versin.

merhaba herkese kızlar bende kısmetse ekim annesi olacağım pozitif sonucumu dün aldım çok mutluyum:nazar: :KK49: allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş:KK16: kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş:nazar::KK49:

X