cnm seninle biz aynıyız. banada doktor 4+3 te gittiğimde dış gebelik dedi keseyi göremedi diye. yıktı başıma dünyayı. gerçi kan değerim 1880 küsürdü o yüzden görmemiz gerekirdi dedi. şu kan değeri ve gebelik haftası olayını anlayamadım ben bir türlü. şükür keseyi gördük biz. sende görürsün daha çok erken bence. butun sayfaları okuyamadım nedir son durumun??
kızlar benimde hiç bulantım olmadı ama bugün biraz bulantı oluyo. doktor haftada 2 kere kırmızı et hergun mutlaka ceviz badem fındık süt ve meyve ye dedi. bebeğe bi etkisi şu aşamada olmaz ama gebeliği sağlamlaştırır dedi.
ay o tutunsun yeterki herşeyi yerim
cnm yarındı demi senin randevun. yazarsın bize hemen.
evet canım. yarın 11:00 de.. umarım güzel haberler veririm size
evet canım. yarın 11:00 de.. umarım güzel haberler veririm size
hadi canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum. kalbinimi dinleyeceksiniz yoksa?
hadi inşallah cnm. benimde 4:30 da randevum yarın. şu an iki doktorum oldukontrole cagırana gidiyorum 15 gün sürem var. sonra artık doktor kesinleştirmem lazım kendime
yok daha 5+3 deyim kalp atışları duyulmaz tahminen... kese görmek için gidicem... inşallah....
bişey daha sorucam kızlar yaa benim daha karnım falan cıkmadı ama pantalon yada tayt giydiğim zaman rahatsız oluyorum baskı yapıyo karnıma sıkıyo yani. sizede oldumu??
bişey daha sorucam kızlar yaa benim daha karnım falan cıkmadı ama pantalon yada tayt giydiğim zaman rahatsız oluyorum baskı yapıyo karnıma sıkıyo yani. sizede oldumu??
inşallah keseyide görürsün canım. bebeğinin ilk fotoğrafını cekip verecekler sana:) ayyy cok heyecanlı
günlerimiz aynı... sen ne zaman öğrendin? ne zaman gittin ilk doktora? ne gördün ? sonra ne zaman gidiceksin?
canım ben doktora 7 şubatta gittim yani gectiğimiz pazartesi. ben test yaptırdım pozitif cıktı dedim. oda vajinal ultrasona aldı beni. sartmı diye sordum karından bakılıyo sanıyordum dedim. vajinadan daha net görürüz dedi. ve gercekten gördü. fotosunu verdi elime. misket kadar bişey:) sonra 2 hafta sonra gel kalp atıslarını dinşleyelim dedi. 21 şubat haftası gitcem yine insallah pıt pıtları duymaya. darısı basına canım iyi haberleri bekliyorum senden:81:
cnm seninle biz aynıyız. banada doktor 4+3 te gittiğimde dış gebelik dedi keseyi göremedi diye. yıktı başıma dünyayı. gerçi kan değerim 1880 küsürdü o yüzden görmemiz gerekirdi dedi. şu kan değeri ve gebelik haftası olayını anlayamadım ben bir türlü. şükür keseyi gördük biz. sende görürsün daha çok erken bence. butun sayfaları okuyamadım nedir son durumun??
kızlar benimde hiç bulantım olmadı ama bugün biraz bulantı oluyo. doktor haftada 2 kere kırmızı et hergun mutlaka ceviz badem fındık süt ve meyve ye dedi. bebeğe bi etkisi şu aşamada olmaz ama gebeliği sağlamlaştırır dedi.
1299 çıktı sonucum canım yani iyiymiş umarım pıt pıtınıda duyarız ilerdee
kızlar karnıbahar aldırdım kocişime havuçla haylayıp yicem haşlanıyo pişene kadar nasssıııııııı dayancammmmmmm