selam kızlar bende ekim annesiyim rabbim nasip ederse inş.5+5 im ben ama midem bulanmıyo hatta iştahım çook açııkkk
bir tek bendemi yok bu mide bulantısı?? kızlar herkesinmi midesi bulanıyor burda. sorunmu var acaba bende
sevindim senin adına... peki doktoruna sordun mu kalp atışları ne zaman duyulabilir?
Cano 14 bak ne güzel değerin çıkmış haftaya gözükür kesen için dahada rahat eder inşallahhNe mutlu sana inşallah kalp atışlarınıda görürsün bende yarın gidicem doktora
Tebrik ederim canım allah sağlıklan kucağına almayıda nasip etsin inşallahhkızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm
Bizim tüp bebeiş teyzeleri o sabah eşime ben seni arayana kadar sen beni arama demiştim test sonucumu aldım direk çiçekçiye gittim güzel bir orkide yaptırıp üzerine BABA BEN GELİYORUM HAZIRMISIN? yazdırdım eşim şok olmuş gerçekmi bu şimdi diyordu ağlayarak kıyamam canım yaaeşinize nasıl haber verdiniz ilk farkettiğinizde kızlar? Benimki ağladı uzun uzun
Haftanla gayet uyumlu bir değerkızlarrrrr 1299 çıkmışş normalmi allahını seven cevap versin kaç haftalık oluyoooo
Tebrik ederim canım benimkide tüpcük :) rabbim sağlıklan kucağınada almayı nasip etsinslm kızlar bnde varımilk hamileliğim son adet 5ocak 22 yaş 78kilo ile kaldım 23şubatta yavrumu görmeye gidicem inş.şuan 5+2haftalığız ayrıca bnm tüp bebekle oldu inş. rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu ve bizede tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah şimdiden herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler
Bende elevit ve folbiol kullanıyorum folbiolu sabah eleviti gece kullanıyorum.Vücudun vitamine çok ihtiyacı var bu dönemdebugün bi yerde okudum elevitle folbiolu aynı anda kullananlar varmış evde elevitim var ikisi birden ağır gelir diye kullanmaktan korkuyorum acaba bi sorun olur mu ki:44:
sabah 2 zeytin çok az patates kızartması 1 bardak meyve suyu çeyrek ekmek bu kadar yiyebildim esim zorluyo ama olmuyo valla
benim bugun başladı 4+5 günlükken hamilemisin?
tatlım benim dün akşam başladı 5+2 de yani. çok şiddetli değil henüz...
son aylardada durduramiyorum kendimi beni durdur dersin esine :)
Başka nelerde var acaba bilinse çok iyi olur. :44:
maydonoz yemeyin
maydonoz mu? aaaaaaaa... ben dün yedim, bide özellikle faydalıdır diye doyduktan sonra bile yedim :18:
maydonozun zararlı oldugunu bende yenı duyuyorum, ne gıbı bır zararı olabilir acaba?
maydonoz mu? aaaaaaaa... ben dün yedim, bide özellikle faydalıdır diye doyduktan sonra bile yedim :18:
bilmiyorum ama mantık yürütürsek, zayıflamak için önerilen bir sebze yağları söküp atıyo ya... yoksa bebişimizi de mi s... a.................
slm kızlar geldik ama kesemizi göremedik doktor boş gebelik olabilir dedi salak moralimi bozdu kan verdim yarın 12:30 daçıkacak dualarınızı eksik etmeyin ne olurr:18: