2011 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ,
umarım herkes iyidir.hasta bebeklere acil şifalar diliyorum.
konu iştahsızlık . her bebekte zaman zaman oluyor iştahsızlık . ben de yemediği zaman çok üzülüyorum ama yapacak hiçbir şey yok . bir günü bir gününe tutmuyor. bir gün çok güzel yerken öbür gün ağzına hiçbir şey sürmüyor. ve ben artık hiç zorlamıyorum. gördüm ki acıkınca gelip anne mama diyebiliyor. süt çok tok tutuyor. ben sadece uyumadan önce veriyorum 1 bardak . gün içerisinde de peynir ve yoğurt -ayran tükettiği için yeterli . çok süt de iyi değil kızlar . demiri eksiltiyor. 2 yaş çocuğu için 500 ml.süt yeterli yani 2 bardak süt veya eşdeğer ürünler.
ben de bir ara iştah açıcı urup almıştım ama ; kartopu'nun önerisiyle kullanmamıştım.

ney adı ben kullanabilirim ama şu praktinmi ne o kaşıntı ilacıı harici bişeysee

zefey
sipraktin miş. 1-2 kere verdim. yaz tatilinde hiçbir şey yediremiyordum diye o da eşimin zoruyla. ben ilaca karşıyım çünkü.
sonra burda size sormuştum. kartopu kullanma onu dedi ve ben de bir daha kullanmadım.

zefey
sipraktin miş. 1-2 kere verdim. yaz tatilinde hiçbir şey yediremiyordum diye o da eşimin zoruyla. ben ilaca karşıyım çünkü.
sonra burda size sormuştum. kartopu kullanma onu dedi ve ben de bir daha kullanmadım.

heee anladım cnm yok aa onu kullanmam hiç sonradan ilerde beyinde sorunlar oluyomuş psikolojik falann neyse bugün doktora görtrcez artık bakalım ne önerir

zefey bence çok uğraşma ben de çok araştırmıştım.
ben bazen aç bırakıyorum tıpış tıpış geliyo anne mama diyo.
bugün tavuk haşladım ve didikledim. bi baktım ki tabaktan alıp alıp yiyo öyle . koydum önüne didilmiş tavuk yedi kendi kendine.

bir çorba tarifi biliyorsunuzdur ama ben yazayım.
2 kabak,2 havuç ve 1 patates rendeledim. 2 kaşık sıvıyağda 1 soğan kavurdum. rendelenmiş sebzeleri ekleyip yine kavurdum. 1 lt. tavuk suyu ekledim ve kaynattım. terbiye hazırladım ve çorbaya ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirdim.

Bade saatleri geri aldığımızdan bu yana , sabahları 7 de kalkıyor. akşam 10 gibi uyuyor - 7 gibi kalkıyor.toplam 9 saat . aslında gece uykusu 10-12 saat olmalıymış 2 yaş çocuğu için. gündüz de 1 defa 1.5- 2 saat uyuyor. saat 2-4 arası gibi. sizinkilerin düzeni nasıl .
ben 4 öğün yedirmeye çalışıyorum. sabah 8.30 , uykudan önce 12.30 , uykudan sonra 17.00 ve gece uykusundan önce 20.00 gibi .

Selam hanımlar.. nasılsınız, bugün sessiziz.. Mert'in saçları uzadı, off kestirmek eziyet.. Bi türlü alışamadı saç kestirmeye. Şimdiye kadar 3 kez kestirdik ve her defasında berberi birbirine kattık. e-bebek'te çocuk berberi var dediler ona götürdük, ne güzel tasarlamış adamlar oyuncakların içine, anam makası gördü bu oyuncaklara dönüp bakmadı bile. Onunla birlikte ben de kıla bulanıp kalıyorum..

yağmurlu ve hafif soğuk bir istanbul sabahından
hepinize günaydınlar,
bugün artık dışarıda yağan yağmuru ara ara izler,
türk kahvemi, nescafemi içer
müziğimi dinler keyifle çalışırım
gününün güzel, gününüz aydın,
gününüz sohbet dolu olsun,
yağan yağmurla birlikte içimizdeki
kin, nefret, olumsuz düşünceler bir bir aksın, yok olsun,

Kızlar burayada yazıyorum marnys junıor arısütü alın bebelere birer şişe içsin ziyaretcilerdee duysun huu hatıunlarr

günaydın kızlar haftanın son günü olmasının birrr heyeecanıı içindeyiimmm

sizler napıosunuzzzzzzzzzzzz

ay uyandığpımdan beri dilimde şu şarkı dolandıı tutmayın benii paylaşıyoreeeeeeeee

Durdurun Dünyayı Binecek Var Yakın Zamanda

Bizim Tarafa iyi Haber Var Heycanlandım, Telaşlandım

Kalpte Bereket Var Hadi O Zaman Davran O Zaman

X