Sevgili Ekim anneleri,
Burada sizlerle veya sizden önce çok güzel arkadaşlıklar edindim. Acısıyla tatlısıyla bir koca yılı her gün birlikte geçirdik. Bebeklerimizin an ve an gelişimlerine hep birlikte tanık olduk. Tekmelerini bile birlikte hissettik. Öylesine sıkıydı dostluklar. Ilk bebeğimin, canımın içinin içi kızım sare 21 Ekim 2011'de dünyaya geldi.doğumundan çok kısa sonra (2 ay) tekrar hamile kaldım ve 11 ay sonra 19 Eylül 2012'de güzeller güzelim canımdan öte Elif Bade ailemize katıldı.kısa zamanda kocaman bir aile olduk. Ikiz gibi büyüyen iki yaramaz yavrum var şimdi biri 23 aylık, diğer 12.
Çoook çoook yoğun geçen günlerim su gibi akıp gidiyor. Burada sizlere bakma fırsatı bulamıyorum fakat burada yaşadıklarımı asla unutmuyorum. Hepinizi çok özlüyor ve seviyorum.
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın. Iyi geceler.
Karnım aç.. Kartopunun açık büfesi gözümün önünde. Şimdi öyle bir yerde olmak vardı...
Ne güzel şeyler hazırlamışsın Kartopu öyle.. Ellerine sağlık..
kızlar selam bu arada,
malum izindeyim ve cemre'yi uyutup ancak giriş yaptım,
salı günü yağmurlu havada annemlerin halılarını yıkadık
bugün 11 de cemre'ye öksürük şurubu yazdırmak için sağlık ocağına gittik
menenjit aşısını hemşire hn a sordum ve 2 yaşından sonra yapılırsa 1 dozmuş öncesinde yapılırsa bir kaç dozluk(kaç doz dediğini hatırlayamadım) ama bekle, daha yeni bir aşı dedi, eczanelere bir düşsün daha sonra bakarız dedi
salı günü sabah 7 den akşam 22.30 a kadar elektriğimiz yoktu bugünde sağlık ocağından geldim 12.30 du yine elektrik yok,
15 gibi annemlere gittim allahtan bugün erken geldide mutfağa girebildim, ütü masasını öylece bırakmıştım,
yarın misafirim var(kızkardeşim ve erkek kardeşimin eşi, gelin demek pek istemiyorum o yüzden kardeşlerim diyeyim) pasta yaptım
cup cake te yaptım ama çok hoşuma gitmedi, sizden tarif bekliyorum kızlar, güzel bir cup cake tarifi verirseniz deneme yapacağım
hoşgeldin, kendini ve kızını biraz anlatırsan seviniriz:))
Bu arada , dün ben Bade'yi oyun grubuna götürdüm çok eğlendi . eve geldik , yemek yedi ve 3 saat uyudu . ama uyandığında hala uykusu vardı . koltuğa yanımıza geldi biraz daha uyudu . bi önceki gece hep ağlayarak uyanmıştı. ondandır dedik . akşam 7-8 gibi kustu . biraz kraker yedi ve su içti. 1 saat sonra yine kustu . çok değil ama . ateşi çıktı biraz . gece de çok sık uyandı ateşi vardı . şimdi ara ara ateş iniyo çıkıyo . ekmek ve üzüm (kendi istedi) yedi. patates haşladım ama yemedi .calpol içirdim dün akşam ve bu sabah. ne olmuş olabilir ki . midesini üşütmüştür diye düşündüm . bugün evdeyiz . şimdi oturuyor ama durgun .
Kartopu , herşey çok güzel olmuş . ellerinize , emeğinize sağlık . Burak'a sağlıklı,mutlu , güzel nice yaşlar diliyorum . mekan çok güzel , açık büfe çok güzel , siz çok güzelsiniz . Davetin için çok teşekkürler, bulunmayı çok isterdim keşke yakın olsaydık birbirimize . cocostar keklere bayıldım . ben de ondan yapıcam heralde . böle ıslak ıslak bişiy di mi ?
Bu arada , dün ben Bade'yi oyun grubuna götürdüm çok eğlendi . eve geldik , yemek yedi ve 3 saat uyudu . ama uyandığında hala uykusu vardı . koltuğa yanımıza geldi biraz daha uyudu . bi önceki gece hep ağlayarak uyanmıştı. ondandır dedik . akşam 7-8 gibi kustu . biraz kraker yedi ve su içti. 1 saat sonra yine kustu . çok değil ama . ateşi çıktı biraz . gece de çok sık uyandı ateşi vardı . şimdi ara ara ateş iniyo çıkıyo . ekmek ve üzüm (kendi istedi) yedi. patates haşladım ama yemedi .calpol içirdim dün akşam ve bu sabah. ne olmuş olabilir ki . midesini üşütmüştür diye düşündüm . bugün evdeyiz . şimdi oturuyor ama durgun .
merhabalar tekrardan kızımdan başlayayım 2 Ekim doğumlu adı Elif Duru çok kıpır kıpır bir kız konuşma çalışmalarındayız henüz, hala net konuşamıyoruz annem bakıyor
ben çalışıyorum 30 yaşındayım başka ne diyebilirim bilmiyorum sorunuz varsa cevaplayayım
kartopu doğumgününüz yorucu ve çok güzel geçmiş ellerinize sağlık daha nicelerini görün inşallah iyiki doğmuş meleğiniz ben hala pasta temasını kararlaştıramadım malesef biraz geç kutlama yapıcaz bu sene ve yine aile içinde bir kutlama düşünüyorum bayrama aile zaten kalabalık :)
çok geçmiş olsun bu ara bir salgın var sanırım geçen hafta benim kızımda sürekli kustu ve ishalde vardı bizde biz tatildeydik havuzdan oldu diye düşünmüştük çünkü bir kaç bebekde daha aynı şikayetler vardı ama şimdi duyuyorum ki büyük küçük herkes mideden dolayı hasta ki ben daha pazartesi çıktım hastaneden