2011 Ekim Anneleri

Günaydın günaydın.. Kimse yazmıyor artık... Çocuklar büyüdü paylaşacak bişey kalmadı mı acaba? Neden paylaşmıyoruz artıkk.. Yoksa heyecanımızı mı yitirdik O zaman ikincileri yapma zamanı geldi demektir..

Dün benim oğlan bi garipti, akşam üstü her gün parka giderdi dün gidemedi, galiba o yüzden. Sürekli ağladı, haberlerde deniz gördü tutturdu denize gitcem diye. Kapının önüne dikildi kıpırdamadı ordan. Toparlandık kalktık denize gittik o rüzgarda. Şimdi bi tanenin her dediğini yapıyoruz, iki tane olursa nasıl olcak.

tünaydın arkadaşlar,
babam allaha şükür iyi, egzersizlerini yapmaya başladı(saat başı yürüme, öksürme, boru üfleme)
bugün film çekmişler ve kan almışlar, dilerim bu aşamaları ve pataloji sonucu iyi olur, allah herkese acil şifalar versin,

melofer benim kız da bir garip, dün akşam tutturdu donduyya diye(dondurma) kızım yok dün gece 3 tane yedin, kalmadı
dedikçe o donduyya deyip durdu, dediğim dedik olmaya başladı ve olmayınca bir ağlama şekli var ki görmelisiniz, gerçi
sizinkiler de belki yapmaya başlamışlardır, gece kalkıyor ve beni talla(salla) diye tutturuyor, bugün babasına dedim artık
geceleri sen kalkıp çocuğa bakarsın diye, belki babasını görür sallama işinden vaz geçer, bir de tutturmuş, doğum günü
yap diye, mum üfleyecekmiş hanımefendi, iyi ki doğdun deip deyip duruyor, bazen de iyi ki doğdun cemre diyor

meloş anlatcak cok sey var..da.. vakıt yok yazmaya..Elif dün onla ilgilenmedim diye tepeme dikildi ben otururken kakasını yapmaya başladı ayakda:) daha neler neler..anlatıklarımızzzın altında o kdr sey yatıo ki ,ama çalışan ananın kaderi

Hiç deme canım yaa.. Çalışıyorum da çocukla fazla ilgilenemiyorum diye kendimi yiyorum. Annelik her koşulda vicdan azabı çekmekmiş..

Mert çişini belli ediyor kızlar. Napsam ki havalar iyice soğumadan bi denesem mi ki? Her çişten önce pipisini tutuyor ve bana bakıyor ve çiş diyor. Sabahları da bezi kuru çıkıyor. Kakayı bilmiyor ama, onu yaparken belli etmiyor kokusundan anlıyorum

kızlar benim kız da bazen çiş diyor ve gidip yapıyoruz, şimdi de kakasını yapınca kaka mı yapıyorsun dediğinde yoookkk diyor ama bir müddet sonra kokusu etrafa yayılıyor, banyo yapmak için bıcı bıcı diyor, kakasını çok yapınca bir kaç kez yıkadım ondan dolay bıcı bıcı diyor, bende izin alıp onu alıştırmaya çalışayım diyorum, iyice altı sivilcelendi ve cildi hassas izi kalıyor, kızım altına yapınca haber ver diyorum artık sana bez değil külot giydirelim ve altın pişmesin diyorum ama fırsatım yok ve gün içinde sürekli kontrol edilmesi gerekiyor, ablam 1 haftada öğretirsin diyor olmazsa biraz üzerine düşeyim, gerçi hafta sonu sabah kalkınca kızım hadi çişe gidelim diyorum bana oturmamı söylüyor ben ve o aynı anda oturuyoruz bazen yapıyor bazen yapıyom diyor ama yapmıyor
eğer beraber gidersek %70 yapıyor ama düzenli olmadığı için alışkanlık kazanamıyor olabilir

Ben bir kaç kere tuvalete tuttum ama hiç yapmadı. Henüz tuvalet siftahımız yok yani, bitti diyor çıkıyoruz tuvaletten. Ama üstüne düşsem yapacak gibi geliyor. Seninki baya ilerletmiş Maral, izin alıp üstüne düşsen hemen öğrenecek gibi görünüyor.

Ekim annesi olup benim gibi yeniden hamile olan varmı kızım bana cok düşkün ilk duyduğumda cok üzüldüm şimdi yavas yavas alışıyorum destege ihtiyacım var

Ekim annesi olup benim gibi yeniden hamile olan varmı kızım bana cok düşkün ilk duyduğumda cok üzüldüm şimdi yavas yavas alışıyorum destege ihtiyacım var

hayırlı uğurlu olsun, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin,

arkadaşlardan ikinciye doğum yapan vardı ama kim olduğunu hatırlamıyorum,
hatırlayan arkadaşlar belki sana söyleyebilirler,

selam topik,
kimseler yok ve ben geldim,
ne yazacağımı bilmiyorum, face'e giriş pek yapamıyorum
sizlerden pek haber alamıyorum, kızlar herşey yolunda mı?

dün görümceme cemre'nin tuvalete oturtuyor musunuz diye sordum
bana pek oturmadığını oturduğunda yaptığını söyleyip yapmadığını anlattı,
bende oturtmaya ve yaptırmaya çalışmasını söyledim,

ama benimkisi ben tuvalete gidince ben de diyip gelen ve orada oynamaya
çalışırken oynamasın diye haydi sen de çişini yap diyerek dakikalarca oturup
sonra ya yaparak ya da yapmayarak şifonu çekmesine izin veren bir oyun şekli
gibi oldu

Kızlar evet ben de merak ediyorum nerdesiniz? Kartopu ve Sevozy çok nadir giriyorsunuz artık...
Zefey yine arada giriyor ama bugün izinli olabilir diye düşünüyorum..

Geri dönün, sizi özledik!

Kızlar evet ben de merak ediyorum nerdesiniz? Kartopu ve Sevozy çok nadir giriyorsunuz artık...
Zefey yine arada giriyor ama bugün izinli olabilir diye düşünüyorum..

Geri dönün, sizi özledik!

canım biz üğçümüz watsup ve mailden dakika başı yazışıyoruz yaaaa bazen unutuyoruz bile buraya yazdıkmı yazmadıkmı öle dalıp gidiyozz

bu arada bugün kardeşimiş hastahaneye götürdümmmmmmm yeni geldim sayılır ondan yoktum kızlar
bizimki daha çiş söklemiyoo kasmıyorum yaa bilmemki nasıl alıştırcamm neyseeeeee

bizim minnak sinir krizi geçirdi dün kızlar yada iki yaş sendromu dedikleri bu olsa gerek şoka girdim dün kapıda oynuyodu işten geldikten sonra neyse eşimde rahatsızlanmış eve çıktı bende efeyi aldım çıktım ama anamm nasıl yakamı paçamı yırtıyoo akkaa attaaaa yani ayakkabılarımı tak ben dışarı çıkcam demeye çalışıyo neyse konuşa konuşa kapıyı kapattım dedim bak baban hasta yemek yicezzzz yarın çıkarız falann yok kapıyı kapatıncaa bi çıldırdı efe su bidonunaa tekmeler atıyo kamyonunu yerden yere çalıyoo ağlıyo kendini sıktı gözleri kan çanağı gibi oldu anlatamam kızlarr sonra yere yattı tepinmeye başladuı jkafasını yerlere vurmaya başladı ama ben izliyorum tepki vermiyıooryumm şımarmasın diyee neyse bu sefer duvara şamar atıyo tekmikliyoo yani baya bi ağladı yanına gitmedim anlamadımki bu nasıl sinirdi bu neydi yaaaaaaaa

bu çocuklar çıldırmış olmalı . bade de öyle zefey tekme atma ve kafasını yerlere vurma olayı hariç .
bi günü bi gününe tutmuyor .

bu çocuklar çıldırmış olmalı . bade de öyle zefey tekme atma ve kafasını yerlere vurma olayı hariç .
bi günü bi gününe tutmuyor .

illaa o istediği işey olacak kızz yoksa kıpkırmızı bi surat göçzler kan çanağı oluyo ağlayıncada gözünden bi yaş geliokii sormaaaaa
sanırım ıkı yaş sendromu buu başladık daha iki yaşına gelmeden (((((((((

efe bu gecede çığlık atarak uyandı kucağımıza gelip gece yarısı evin yüzünde gezmek istiyo ::S çok enteresan yaa neden olduğunu bulamıyorum yaaaa

bu arada günaydın ekim analarıı günayydın güzll türkiyemmmmmmmmmm

günayydın burakk eliff cemroşlarr badee vee mertciikkkkkkkkkkkk
günaydın ben evden çıkarken uyuyan minnakk oğlummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…