Günaydın günaydın.. Kimse yazmıyor artık... Çocuklar büyüdü paylaşacak bişey kalmadı mı acaba? Neden paylaşmıyoruz artıkk.. Yoksa heyecanımızı mı yitirdikO zaman ikincileri yapma zamanı geldi demektir..
Dün benim oğlan bi garipti, akşam üstü her gün parka giderdi dün gidemedi, galiba o yüzden. Sürekli ağladı, haberlerde deniz gördü tutturdu denize gitcem diye. Kapının önüne dikildi kıpırdamadı ordan. Toparlandık kalktık denize gittik o rüzgarda. Şimdi bi tanenin her dediğini yapıyoruz, iki tane olursa nasıl olcak.
meloş anlatcak cok sey var..da.. vakıt yok yazmaya..Elif dün onla ilgilenmedim diye tepeme dikildi ben otururken kakasını yapmaya başladı ayakda:) daha neler neler..anlatıklarımızzzın altında o kdr sey yatıo ki ,ama çalışan ananın kaderi
kızlar benim kız da bazen çiş diyor ve gidip yapıyoruz, şimdi de kakasını yapınca kaka mı yapıyorsun dediğinde yoookkk diyor ama bir müddet sonra kokusu etrafa yayılıyor, banyo yapmak için bıcı bıcı diyor, kakasını çok yapınca bir kaç kez yıkadım ondan dolay bıcı bıcı diyor, bende izin alıp onu alıştırmaya çalışayım diyorum, iyice altı sivilcelendi ve cildi hassas izi kalıyor, kızım altına yapınca haber ver diyorum artık sana bez değil külot giydirelim ve altın pişmesin diyorum ama fırsatım yok ve gün içinde sürekli kontrol edilmesi gerekiyor, ablam 1 haftada öğretirsin diyor olmazsa biraz üzerine düşeyim, gerçi hafta sonu sabah kalkınca kızım hadi çişe gidelim diyorum bana oturmamı söylüyor ben ve o aynı anda oturuyoruz bazen yapıyor bazen yapıyom diyor ama yapmıyor
eğer beraber gidersek %70 yapıyor ama düzenli olmadığı için alışkanlık kazanamıyor olabilir
Ekim annesi olup benim gibi yeniden hamile olan varmıkızım bana cok düşkün ilk duyduğumda cok üzüldüm şimdi yavas yavas alışıyorum destege ihtiyacım var
Kızlar evet ben de merak ediyorum nerdesiniz? Kartopu ve Sevozy çok nadir giriyorsunuz artık...
Zefey yine arada giriyor ama bugün izinli olabilir diye düşünüyorum..
Geri dönün, sizi özledik!
bu çocuklar çıldırmış olmalı . bade de öyle zefey tekme atma ve kafasını yerlere vurma olayı hariç .
bi günü bi gününe tutmuyor .