maşallahh diyelim artıkk kaç kavanoz çıktıı kızz 85 kilodan bide bana tarif ettiğin gibimi yaptın önden kabuklu sonra blendr
zeynoo senı görebılıom aşağıda
kızlarr cupcake karpuzlarımı yapıp paketledim doğum gününü bekliyolar artık
sevozyy bu aradaa senmi sormuştun kurabiye kalınlığını ben iki cm demiştim ama ortalama bir santim aklında bulunsunnnn
Eki Görüntüle 804440 Eki Görüntüle 804441 Eki Görüntüle 804442
cnmmm cok guzzelll.öpüşenlerrr cok tatlı :)) ellerine sağlık cnm...
valla helal olsun cnmm.ya bnm malzemelerı gönderde bende heelo kıty yapamm..anlatcan daha nasıl yapcamıı...
e bana 2 kurabış yapcaktın, yaptın mı yewwrummmmm ??
ya efeme noldu, kısss üşütüonuz bu cocuğu yere mı cıplak basıo..dondurma mı yedii noldiiiiiiiiiiiiiii
valla helal olsun cnmm.ya bnm malzemelerı gönderde bende heelo kıty yapamm..anlatcan daha nasıl yapcamıı...
e bana 2 kurabış yapcaktın, yaptın mı yewwrummmmm ??
ya efeme noldu, kısss üşütüonuz bu cocuğu yere mı cıplak basıo..dondurma mı yedii noldiiiiiiiiiiiiiii
kızz bu öpüşenleri nasıl yaptın,patchwork mu,ama renkliii renkl, nasıl olduuu
akşam bırakcak eşim yarın sabahh artık alablirsin sen o iş çıkışı bırakcakk aslında bu sabah bırakcaktı ama otoparka almamışlarr arabayı tee o uzaktaki sitenin önüne bırakıncaa uğrayamamışşşş
olsun cnm ya,çok tesekkurler yınede, hakkınızı helal edın o kdr uğrastırıom getir,götüre..
bu arada kızlar bir haftadır siteye giriş yapamadım çünkü;
pzt alel acele babam tekirdağ'dan istanbul'a yedikule göğüs hastalıkları hastanesine sevk edildi
o günden beri hastanelerde ve doktorlardayız, daha tam tanı konulmasa da %90' ın üzerinde ameliyat olmasına karar verildi
bu bir hafta zor bir süreçti ama daha zoru ise pazartesi günü olacak
yarın hastaneye yatış yapacağız ve pazartesi günü büyük bir olasılıkla ameliyat olacak ve dilerim bir problem yaşamadan ve
operasyonu başarılı bir şekilde atlatırız, 5 gün ameliyat sonrası hastanede kalacak ve dilerim bir komplikasyonda olmaz,
allahım herkese can sağlığı versin, hastalara acil şifalar versin, kimseye dermansız dert vermesin ve babamada can sağlığı ve acil şifalar versin.
canlar nasılsınız, maralım çok gemcıs olsun,Rabbım acıl sifalar versinn..
şu görmemiş olsanızda, hissetmiş olduğunuz bünye dün 85 kılo domates doğramıs bir insan evladı, ama bugun hıc yorgunluk hissetmiyorum, anamın eli değdi ya ondandır,canımm anammmm
beyynndee beyynndee yaişaşassınn
yaa efe durduk yere kustu gecee yaaaaaaa :SSSSSSSSS neden acepppppppppp
bu arada sevda bi aksilikten ötürü paketlerin bugünde ulaşmadı sana bu akşam bırakcak kısmetse zaten cupcake stansdınıda koymamıştım onuda koydummm
maralcım çok geçmiş olsun babana... Allah şifa versin, tez vakitte evine dönsün.
Kaç ailelik bu 85 kilo bacı? Ocakta mı kaynattın bu 85 kiloyu? Ben babamlarda evin önünde kazanda kaynattım 40 kiloyu nerdeyse 1,5 saatte anca kaynadı... Köyde bıraktıydım kavanozları, mahallenin çocukları girmiş bizim ekmek evine kırmışlar kavanozları iyi mi? Tey allah'ım..
Geçmiş olsun zefey, karıştırmıştır midesini, bi de havalar baya serinlemiştir sizin orda. üşütüverir bunların mideleri hassas şimdi.