2011 Ekim Anneleri

2 yaş sendromu canım.. Biz de geçen akşam rüzgarlı havada denize gittikya... Deniz diye tutturdu, ağlamalar ağırışlar.. Her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor artık..

günaydın ekim anneleri ve kuzucukları,
biraz önce ablam aradı ve babamı bugün taburcu edeceklermiş ancak dr özellikle şunu söylemiş; babamın çok geleni gideni varmış ve canının sağlığını düşünüyorsa gelmesinler demiş,
o kadar telefonda gitmeyin görmeyin desek te, biz çocukları olduğumuz halde babamın suratına hasretsek nasıl böyle rahat davranıp görmeye gidiyorlar anlamıyorum (gidenler akrabalarımız ve annemle görüşüyorlar, bu bile tepki yaratıyor)
eve çıkınca ne olacak bilmiyorum,

bizim cemre'de geceleri kalkıp evde turluyor, salona beni götürüp talla(salla) diyor uyuyunca odasına götürüyorum, bugün gece kalkmadı ne güzel derken 6.46 bir anne diyerek ağlayışı var görmelisiniz, bir yerini vurdu zannedip koştum, yatakta oturur vaziyette halen ağlıyor, kızım ne oldu diyorum yok yine ağlıyor, su vermeye kalkıştım ağlamakta ağzını götüremiyor, kızım su içerken ağlama boğazına kaçar dedikten sonra sustu bir damla suyunu içti yine ağlamaya başladı(ama gözyaşı göremedim), sonra mutfağa, salona gidip kucağımda öyle yaptı böyle yaptı bir pozisyon buldu uyuma moduna geçti bir müddet sonra yatağına götürdüm yok kalktı yatağa girmedi, kucağımda sırtımı sıvazlıyor, sonra yatağa girdik beraber uyuma moduna geçtik, bir müddet sonra zor yanından ayrıldım

böyle böyle büyüyecekler, sağlıklı olsun da ne yapalım katlanacağız

cnm çok çok geçmiş olsun işte bi müddet sabretsinler söyleyin onun sağlığı için mikrop kapar allah korusunnnnn iyilik yapim derken...

evdede ayrı bi odada tutun gelenleri başka odada ağırlayın artıkk napıcannn(((((

bu arada aynı cemrenin haraketler bizimkindede var acaba çok merak ediyorum
çalışmasaydım evde olsaydımdamı aynı şeyi yapacaktıı ben özlüyoda böle hırçınlaşıyor diye düşünüyorum ama bilmiyoprum yinede yac ((((((

2 yaş sendromu canım.. Biz de geçen akşam rüzgarlı havada denize gittikya... Deniz diye tutturdu, ağlamalar ağırışlar.. Her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor artık..

kızz bi sendromumuz eksiktii dün akşamm diyomk,i bak efee bendee başka sendromlara girersem bozuşuruz gülüyoo çok esprilerdende anlıyoo buu bnm minik tırtılımm ama konuşamadığı içinde hırçınlaşıyoo ifade etmeye çalışıyo dedikleri anlaşılmasada söyleyemeyncede sinrleniyooooo:)=

Çok zor olur insanlara gelmeyin demek ama önemli olan babanızın sağlığı, boşverin başkaları ne der ne düşünür..

kızlarr ben şu kurdale ağacındanda yapıcimm :)))))

Nisan 2013 - Nalan'ın Hobileri

Güzelmiş.. Zefey balon şişirip tavana bantla yapıştırıyorlarya o da çok güzel oluyor. Balonun ucuna da renkli rafyalar kurdelalar bağlarsın..

Son düzenleme:

evett cnm bende öle yapcam rafyada aldımm ama balonlarımın hepsi mavi rafyasınıda beyaz aldımmmmmm
bide pelurdan ponpon yaptım onlar var o kadar işte

dün bizimkileri balık yapacağım diye çağırdım, kızı aldım ve pazara gittik, biraz yürüttüm, biraz kucağımda eve gidiyoruz, biraz yürüyor
anne kuncak diyor, ben de kızım biraz yürü anne yoruldu diyorum, her neyse eve gittik ben hemen balığı yıkayıp fırına koymak için hazırlık yapıyorum, cemre kendi havalarında kuncak istiyor, bakmak, dokunmak istiyor, kızım anneyi yorma, işim çok birazdan teyzenler gelecek diyorum ve maşallah kızım anlamış olacak ki hiç problem yaratmadı sadece en son fırına atmadan balığa dokundu, sarımsağı ağzına aldı, ben kızım o acı ağzına almadan önce anneye neden sormadın ben sana acı olduğunu söylerdim diye konuşurken, anne acı dedi,
aslında her dediğimizi anlıyorlar ancak evde olsak ta, çalışsak ta farketmiyor dediklerini yaptırıyorlar

wayy canınaaaa yaaaaaaa parmaklarında oynatcaklar yaniii daha neler görcez yahuu

kızlar size daha önce yazmıştım,
cemre hanım bana doğum günü yap diyor,
pasta üf, üf diyor yani mum üfleyecekmiş hatun,

benim iki doğum günüm var ve gerçek olan ailemle kutladığım
dünkü tarihli doğum günümdü, yüksek lisans için fotoğraf çektirmem lazımdı ve
çarşamba günü makyaj takımlarımı getirmeyi unuttuğumdan dün hem makyaj yapmam
hemde uzun zamandır giymediğim elbiseyi giymemden dolayı arkadaşlar özel bir gün mü
diye öğrenmeye çalıştılar ben de yok resim çektircem diye açıklama yapıyorken eşimin
çiçek göndermesi ile her şey ortaya çıktı, akşama doğru pasta alıp süpriz kutlama yaptılar
(ki doğum günü kutlaması istemeyen 3 kişiden biri olduğum halde)
dün çok koşuşturdum ve akşam babasına pasta aldırdım, balık üzerine nasıl olur dese de
küçük dilim çok önemli değil dedim,
her neyse biz balığı yedik, ablam aradı annemi alalım diye, hep beraber hastaneye gittik,
uzaktan babama el salladık, cemre'yi göreceksiniz el sallayıp gülücük atarken, babamı
gülerken uzaktan gördüm ya içim çok rahat bir şekilde ilk defa uyudum, annemi alıp
eve geldik benim kız tam eve gelecekken köşede uyumaya çalıştı, uyumasın diye yolda
herkes ben mumları üfleyeceğim, cemre uyuyor pasta yiyemeyecek derken uykusunu
kaçırmaya çalıştılar, öyle böyle eve gelebildik ve hemen pastayı hazırladım, cemre
bir salona, bir mutfağa mekik dokuyor, iyi ki doğdun (burada adımı söylüyor), ellerini
alkışlayarak koşup duruyor, sonra pastayı kestik ve çok mutlu oldu, herkesin tabağına
otlandı, halen bana doğum günü yap diyebildi

babam eve çıkmadan pasta kesmeyi düşünmüyordum ama babasının en yakın doğum günü
annenin diyerek cemre'nin aklına düşürmesi sonucu kesmiş oldum,
babam sağ salim eve gelip her şey normale dönerse ve dilerim patoloji sonucu da en iyi
sonuçla sonuçlanırsa asıl pastayı o zaman keseceğim

bak sen şu cemre hatunaa daha bizimki anlamıyo dıoğum günü ne demek bilmiyoki :)))) ben kendimi eğlendiriyorum şuanlık

kız ne güzll olmuşş baksana senn doğum günün dünmüydü bilmiyodum ne güzel sürpriz olmuş sanadaa bakalım cemre hatuna neler yapacaksın öle bölee yapcan kıss sonunda ahahah

Kızlar evet ben de merak ediyorum nerdesiniz? Kartopu ve Sevozy çok nadir giriyorsunuz artık...
Zefey yine arada giriyor ama bugün izinli olabilir diye düşünüyorum..

Geri dönün, sizi özledik!

nassılsınız kızzlarr, meloşş aşk olsun kızzz giriıom ben fırsat oldukça,kimse yazmayaınca olmayınca yazmıodum bende özrüm kabahatimden büyük değil mi

Kızlar evet ben de merak ediyorum nerdesiniz? Kartopu ve Sevozy çok nadir giriyorsunuz artık...
Zefey yine arada giriyor ama bugün izinli olabilir diye düşünüyorum..

Geri dönün, sizi özledik!

nassılsınız kızzlarr, meloşş aşk olsun kızzz giriıom ben fırsat oldukça,kimse yazmayaınca olmayınca yazmıodum bende özrüm kabahatimden büyük değil mi

elif kısım gusell kızımmm,pasta mum felan bılmorrr, aslında bı tane halleye mum batırıp deneyeyım bakam üfleyebilir mi:)

bizimki mum üflemeyi biliyoda tam doğum günü zamanı uyumuş olcak ahahha annemler epostalarım babasınıda balşına dikerim:)))) uyklusunu uyuşunki bize ankaranın bağlarını oynayabisişn kuzum yaaaaaaaa

elif kısım gusell kızımmm,pasta mum felan bılmorrr, aslında bı tane halleye mum batırıp deneyeyım bakam üfleyebilir mi:)

Hoşgeldiniz Sevozy Hanım.. Özlettiniz kendinizi

10 Eylülde kuzenimin doğum günü vardı, Mertle birlikte üflediler mumu, oğlumun çok hoşuna gitti, heyecanlandı, şaşırdı falan. Mahzunlaşıyor böyle zamanlarda..

bi kaç doğum günü geçtide hep efeyede üflettik bizde üfledikten sonra alkışlama yapıolar ya o çok hoşuna gitti minnak kuzumun

Ayyy anam aradı diyoki bu oğlunu kreşe verr biz bunla anlaşamıyozz televizyonun sesini duyamii diyee elektrik süpürgemi kapatıyo gelip gelipp ben açıncada kızıyo tekmikliyo ahahaha
bizimki iyice psikopata bağladı yahuu
sizink,ilerden de anlatınsana kızlar böle komik anılarından ahahah

Ay çok güldüm kız... Maşallah Efe'ye çok tatlı.. Geçen sene alışveriş yaparken pastel boya almıştım birine hediye ederim diye. O da kalmış evde, böyle kocaman bi takım. Dün onu çıkarttım, biraz yakamdan düşsün diye nasıl hoşuna gitti. Ortaya sofrabezi serdim, bi sürü kağıt çıkarttım.. Canım oğlum tek tek bütün boyaların dış kağıtlarını yırttı sonra da kırdı. İçim gitti, biz kıymetinden boyamaya kıyamazdık çocukken. Böyle şeyler alayım kırtasiyeden de oyalansın bari, dün baya oyalandı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…