- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
bizim minnak sinir krizi geçirdi dün kızlar yada iki yaş sendromu dedikleri bu olsa gerek şoka girdim dün kapıda oynuyodu işten geldikten sonra neyse eşimde rahatsızlanmış eve çıktı bende efeyi aldım çıktım ama anamm nasıl yakamı paçamı yırtıyoo akkaa attaaaa yani ayakkabılarımı tak ben dışarı çıkcam demeye çalışıyo neyse konuşa konuşa kapıyı kapattım dedim bak baban hasta yemek yicezzzz yarın çıkarız falann yok kapıyı kapatıncaa bi çıldırdı efe su bidonunaa tekmeler atıyo kamyonunu yerden yere çalıyoo ağlıyo kendini sıktı gözleri kan çanağı gibi oldu anlatamam kızlarr sonra yere yattı tepinmeye başladuı jkafasını yerlere vurmaya başladı ama ben izliyorum tepki vermiyıooryumm şımarmasın diyee neyse bu sefer duvara şamar atıyo tekmikliyoo yani baya bi ağladı yanına gitmedim anlamadımki bu nasıl sinirdi bu neydi yaaaaaaaa
2 yaş sendromu canım.. Biz de geçen akşam rüzgarlı havada denize gittikya... Deniz diye tutturdu, ağlamalar ağırışlar.. Her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor artık..