2011 Ekim Anneleri

tünaydınnnnn,
zefey , melofer görüorum szi yaşasın .
zefey geçmilş olsun efe'ciğe havalar çok sakat dikkat etmek lazım . ne giydireceğimi şaşırdım .
maral canım inşallah baban iyi bir ameliyat geçirir ve sağlığına kavuşur dualarımız seninle .

aynen yaaa ama ben çok tedarikliydim haftasonu gittiğimiz yerlerde hep elim üstündeydi sırtının bezi üstünün kapşonlusu ayağının çorabı hep düşündüm ama yinede oldu puff inşallah ilerlemez yada yine mikrop kapmmıştırrrrr

yani bi tepsi kekten nasıl öle şekil çıkardın onu gözümde vcanlandıramıom bebek yaaaaaaa

yani bi tepsi kekten nasıl öle şekil çıkardın onu gözümde vcanlandıramıom bebek yaaaaaaa

Canım benimm:) Önce bi tane diktörtgen borcamda pandispanya pişirdim. soğuyunca pandispanyadan tencere kapağıyla bi yuvarlak kestim, sonra o yuvarlağın içinden de küçük bi kaseyle bi yuvarlak çıkarttım. simit gibi bişey oldu yani. Sonra kekin kalan kısmından bi dane diktörtgen parça kestim. Yuvarlaktan da resimdeki gibi 3 parça çıkarttım. iki parçası kullanılıyor. diktörtgeni de alt kısma koyuyorsun ikinin altı oluyor işte. Resimdeki gibi, karışık değil aslında ama sana karışık mı geldi ?

Canım benimm:) Önce bi tane diktörtgen borcamda pandispanya pişirdim. soğuyunca pandispanyadan tencere kapağıyla bi yuvarlak kestim, sonra o yuvarlağın içinden de küçük bi kaseyle bi yuvarlak çıkarttım. simit gibi bişey oldu yani. Sonra kekin kalan kısmından bi dane diktörtgen parça kestim. Yuvarlaktan da resimdeki gibi 3 parça çıkarttım. iki parçası kullanılıyor. diktörtgeni de alt kısma koyuyorsun ikinin altı oluyor işte. Resimdeki gibi, karışık değil aslında ama sana karışık mı geldi ?

hıı şimdii anladımmmmmmmmmm bende hazır yuvarlak kek kalıbından pa y biçerekkkkk gözümde canlandırdımda işin içinden çıkamadım bi türlü şimdi sen böle aNLATINCA OTURDU BAZI ŞEYLERR SÜPERMİŞŞ BEN KEKİNİ HAZIR KULLANCAKTIM AMA BARİ KENDİM YAPİM DAHA LEZZETLİ OLUR HERALDEE KEKİNİ NEYLE ISLATTIN BU ARADAAAAA BİDE KREMANI HAZIR PASTA KREMASIMI KULLANIOSUN KENDİNMİ YAPIOSUN

Kişiye Özel Parti Organizasyonu
Doğum Günü - Bebek Geliyor Partisi - Diş Buğdayı Partisi - Nişan - Kına - Düğün - Bekarlığa Veda Partileri
doğum yapan arkadaşlara özel bez pastalar... grubuma beklerim arkadaşlar...
özel mesajdan sayfa linkimi verebilirim isteyenler lütfen özelden ulaşın

Son düzenleme:
kızlar temennileriniz ve dualarınız için çok sağolun (sevozy, zefey, kartopu, aydeba ve melofer)
allaha şükür babam başarılı bir ameliyat geçirdi 4,5 saatten fazla ameliyatı sürdü
bu gece yoğun bakımda kalacak ve bir problem olmazsa yarın sabah servise çıkaracaklar,
hayırlısıyla bu geceyi ve bu haftayı atlatırsak rahatlayacağız

arzu hoşgeldin, pastan güzel olmuş, zefey seninde karpuzun çok güzel
ellerinize sağlık

kızlar temennileriniz ve dualarınız için çok sağolun (sevozy, zefey, kartopu, aydeba ve melofer)
allaha şükür babam başarılı bir ameliyat geçirdi 4,5 saatten fazla ameliyatı sürdü
bu gece yoğun bakımda kalacak ve bir problem olmazsa yarın sabah servise çıkaracaklar,

ellerinize sağlık

Rabbım tez zamanda ayağa kalkamsını nasıp etsın maralcan..

ellerinize sağlık

allahın izniyle atlatacaksınız maral dualarımız sişzinlee çok çok geçmiş olsun tekrardannnnnnn

günaydın bebeiişşlerrr nasılsınız çok kasevetli bi hava varr bugüüüünnnnn ne giyceimi bilemedimm şöle günlüğe bi akka almam lazımmmmmm yaa düz siyah bölee nerde indirim varr nolii bilen varmııııııı

günaydın bebeiişşlerrr nasılsınız çok kasevetli bi hava varr bugüüüünnnnn ne giyceimi bilemedimm şöle günlüğe bi akka almam lazımmmmmm yaa düz siyah bölee nerde indirim varr nolii bilen varmııııııı

ya bn indiirm felan görmüom ,olanlar sacma sapan seyler..ama buyuk outletlere bakmak lazımdır belki,optımumdaki felan..

ya bn indiirm felan görmüom ,olanlar sacma sapan seyler..ama buyuk outletlere bakmak lazımdır belki,optımumdaki felan..

brandıyum ataşehirdede tom ve jerynin bişeyi varmış ama anlayamadım be 12/22 eylül yazıodu minnaım iyi olursa hafta sonu götrciiymm

ellerinize sağlık

Tekrar geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin tez vakitte ayağa kalksın İnşallah!

ellerinize sağlık

Maral'cım çok geçmiş olsun . babanın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum . hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.

ayy efe yine çığlık atıp uyanıyo yaa ama nasıl bi çığlık günlük hayatta hiç atmadığı şekilde üç gündür aynıı heralde rüya görüyo sonraqda babasına sarılıp yatıyo bni istemii dışlanmış smıle:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ellerinize sağlık[/QUOT

Canim geçmiş olsun. Allah şifa versin.

X