2011 Ekim Anneleri

ayy meloş aklıma düşürdün kızzzzzz gerçekten bizdede yokluk vardı kıyamazdıkki kullanalımmmm hatta kırılmasın eskimesin diye özen gösteriridikki seneyede almasın anam babam masraf etmesişn yaa puff eski günlerimm pehhhhhhh

Öyle canım yaa, o yüzden her şeyin kıymetini biliyoruz.. Çocuklarımız bunları yaşamasın diye onlar talep etmeden önlerine her şeyi sunmaya hazırız şimdi, İnşallah doğru yapıyoruzdur. Ay hatırladım şimdi, bisiklet için ne kadar yalvarmıştım babama fakat sonunda bisiklet alınmamıştı

benım anamda o gün parası oldugu halde bana barbıe bebek almadıyda,hiç unutmammmm

meloşşşşşşş,, nasssınnn kıssssss....fırının nasıl :)kekler kabarıyomu

meloşşşşşşş,, nasssınnn kıssssss....fırının nasıl :)kekler kabarıyomu

İyiyim kıs... Çalışıyoz işte, başkalarını zengin edip duruyoruz..

Hiç sorma yaa.. Yok anam yok bu fırını ya kıracam ya gidecem eski usul fırınımı getirip koyacam baş köşeye. Eliptik bisiklet aldım eve zayıflamak için. Kek böreği misafir gelince yapıyorum sadece. Deneme yapamıyorum artık, belki hislenir de kabartmaya başlar ilk yaptığımda :)

ahahah kızz kek unlarını bitire öle alaydın bisikletiiiiiii:))))))))

bak şimdi benim de aklıma düşürdünüz fırında bişiy yapmayalı 5 ay falan oldu . doğumgününden önce deneme yapmam lazım kalmıyım dımdızlak ortada.
ben de Bade'ye herşeyi almak istiyorum çok şükür alıyoruz da ama sonu yok al al hep yeni şeyler çıkıyor. hele şu ayakkabı olayına gıcık oldum . 22 numara ufak gelmeye başladı artık . bazı 23 ler büyük geliyo sinir bişey . her marka da farklılık gösteriyo .
kaç numara ayakkabı giyiyor sizinkiler .

bende geçen onu düşündüm ayaa ilerde hiç bişeyle mutlu olmayacak bu galiba herşeyi önüne serdik bu çocuunnnn hata ediyoruz sanki bi ablada diyoki saklada aklı erince azar azar çıkarırsın meydana D

24 numara sıkıyo bizimkini aslında tam olması lazım ama ayaklarının üzeri tontişya her ayakkabı girmiyoo olmuyo hep 25 aldım bu sene nıke aldım 25 o tam oldu Adidas aldım 25 nosu büyük geldi neyse seneye giyer neapakkkkkk gerçi düğüne giydirdim götürdüm sanırım ben hevesleniyorum efeye aldığım herşeyiieee

bizimkinin ayakları ufakmış o zaman . biz de nike 22 giyiyorduk . artık kendi acıyooo diyo yavrummm benim herşeyini anlatıyo.
ben bade'ye pembe converse alıcam doğumgününde giysin diye . gittik mağazaya 23 giydirdik satıcı da tam oldu dedi zaten buçuklu yokmuş converse te . alalım diyo benim ki çok sahiplendi .müsait olmadığım için alamadım ağladı yavrucağımmmm. kızım alıcam ama param olunca tamam mı dedim tamam diyor . yerim onun kukusunu:))
hayatımda hiç yapmadığım birşeyi yapıcam ama . şimdi ben bu 23 noyu alıcam evde doğumgününde giyecek ya ; önümüz kış çocuk converse giyecek hali yok diyorum ki doğumgünüsünden hemen sonra gidip bi büyüğüyle değiştireyim bu olmadı sıktı diye 24 alayım en azından yaza giysin o ayakkabı yazlık çünkü . çok mu iğrenç bir fikir ? ama ne yapayım değiştirmezsem de elimde patlıycak

Neden olmasın Aydeba.. Sonuçta evde giyecek. Dışarda giydirip altını silip götürsen hadi pişman ol ama evde sorun olmaz. Kız ne insanlar var giyip gezip dolaşıp iade ediyor. Gerçekten sıkmış olamaz mı

olur di mi meloş ? görümcemin bir tanıdığı vardı kadın alırmış kotondan etiketleri kesmezmiş içine gizleyip 1 kere giyer sonra da iade edip yerine başka bişiy alırmış değişik giyinsin diye .
5 ekim de bir düğün var . Bade'nin elbisesi var ama uygun ayakkabısı yoktu . c&a da buldum siyah 30 tl . 23 tam oldu onu da 24 aldım ki en azından gelecek yaza kadar yine özel bi gün falan olur giysin diye. bayramda da giyer çok da büyük olmadı zaten .

:) Yapan çok öyle..

Bana da geçen sene 19 numara hediye gelmişti Mert'in doğum gününde. O zman ayakkabısı çoktu ben de 24 numaraydı galiba onunla değiştirdim. Bu sene kışın onu giyecek..

evet yoksa işin içinden çıkamayız . ben kapatıyorum meloş . hadi iyi haftasonları herkese öpüldünüz by

biraz geçmişi okudum kızlar,
ayakkabıda cemre tam olarak kaç giyiyor bilemiyorum ama benim kızında üst kısmı tombik o yüzden biraz sorun oluyor
22 numara galiba sıkıyor, yiğenim ayakkabısı var şu an onu giyiniyor o iyi oluyor, yeni ayakkabı almak için biraz bekliyorum,
önümüz kış ve 25 numara bir tane botu var, kalın çorapla olur gibime geliyor eğer olursa ayakkabı almama gerek kalmaya bilir

aslında çok şey almak istemiyorum cemre'ye, doyumsuz olmasını, hoşnutsuz olmasını istemiyorum, paramız yok dediğimde tamam demesini istiyorum, aslında parasal yönden zor bir çocukluk geçirsekte, ilk okulda ilk bebeğime sahip olsamda, yokluğun ve imrenmemeyi biliyorsam kızımında her şeyin önüne sunulmasını istemiyorum, allaha şükür çocuklarımıza bir çok şeyi alma durumumuz var ama ben birazda özeli anlamalarını istiyorum,

bu arada cemre'nin burnu çok güzel akıyor, öksürük ve hapşırık almış başını gitmiş

tünaydınnnlar olsunnnn kıslarrr..bnmk kıscem mınnak ayak 23 felan ancak oluo, kalıba görede değişo da tabii..

Zefey... Hazel Cookies'in paylaştığı kurabiyeleri sen mi yapıyorsun? Eğer öyleyse aşmışsın sen.. Çok güzel olmuş, profesyonel gibi nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…