ay çok güldüm kız... Maşallah efe'ye çok tatlı.. Geçen sene alışveriş yaparken pastel boya almıştım birine hediye ederim diye. O da kalmış evde, böyle kocaman bi takım. Dün onu çıkarttım, biraz yakamdan düşsün diye nasıl hoşuna gitti. Ortaya sofrabezi serdim, bi sürü kağıt çıkarttım.. Canım oğlum tek tek bütün boyaların dış kağıtlarını yırttı sonra da kırdı. Içim gitti, biz kıymetinden boyamaya kıyamazdık çocukken. Böyle şeyler alayım kırtasiyeden de oyalansın bari, dün baya oyalandı:)
ayy meloş aklıma düşürdün kızzzzzz gerçekten bizdede yokluk vardı kıyamazdıkki kullanalımmmm hatta kırılmasın eskimesin diye özen gösteriridikki seneyede almasın anam babam masraf etmesişn yaa puff eski günlerimm pehhhhhhh
Hoşgeldiniz Sevozy Hanım.. Özlettiniz kendinizi
10 Eylülde kuzenimin doğum günü vardı, Mertle birlikte üflediler mumu, oğlumun çok hoşuna gitti, heyecanlandı, şaşırdı falan. Mahzunlaşıyor böyle zamanlarda..
Ayyy anam aradı diyoki bu oğlunu kreşe verr biz bunla anlaşamıyozz televizyonun sesini duyamii diyee elektrik süpürgemi kapatıyo gelip gelipp ben açıncada kızıyo tekmikliyo ahahaha
bizimki iyice psikopata bağladı yahuu
sizink,ilerden de anlatınsana kızlar böle komik anılarından ahahah
Öyle canım yaa, o yüzden her şeyin kıymetini biliyoruz.. Çocuklarımız bunları yaşamasın diye onlar talep etmeden önlerine her şeyi sunmaya hazırız şimdi, İnşallah doğru yapıyoruzdur. Ay hatırladım şimdi, bisiklet için ne kadar yalvarmıştım babama fakat sonunda bisiklet alınmamıştı
Hoşgeldiniz Sevozy Hanım.. Özlettiniz kendinizi
10 Eylülde kuzenimin doğum günü vardı, Mertle birlikte üflediler mumu, oğlumun çok hoşuna gitti, heyecanlandı, şaşırdı falan. Mahzunlaşıyor böyle zamanlarda..
meloşşşşşşş,, nasssınnn kıssssss....fırının nasıl :)kekler kabarıyomu
İyiyim kıs... Çalışıyoz işte, başkalarını zengin edip duruyoruz..
Hiç sorma yaa.. Yok anam yok bu fırını ya kıracam ya gidecem eski usul fırınımı getirip koyacam baş köşeye. Eliptik bisiklet aldım eve zayıflamak için. Kek böreği misafir gelince yapıyorum sadece. Deneme yapamıyorum artık, belki hislenir de kabartmaya başlar ilk yaptığımda :)
bak şimdi benim de aklıma düşürdünüz fırında bişiy yapmayalı 5 ay falan oldu . doğumgününden önce deneme yapmam lazım kalmıyım dımdızlak ortada.
ben de Bade'ye herşeyi almak istiyorum çok şükür alıyoruz da ama sonu yok al al hep yeni şeyler çıkıyor. hele şu ayakkabı olayına gıcık oldum . 22 numara ufak gelmeye başladı artık . bazı 23 ler büyük geliyo sinir bişey . her marka da farklılık gösteriyo .
kaç numara ayakkabı giyiyor sizinkiler .
bizimkinin ayakları ufakmış o zaman . biz de nike 22 giyiyorduk . artık kendi acıyooo diyo yavrummm benim herşeyini anlatıyo.
ben bade'ye pembe converse alıcam doğumgününde giysin diye . gittik mağazaya 23 giydirdik satıcı da tam oldu dedi zaten buçuklu yokmuş converse te . alalım diyo benim ki çok sahiplendi .müsait olmadığım için alamadım ağladı yavrucağımmmm. kızım alıcam ama param olunca tamam mı dedim tamam diyor . yerim onun kukusunu:))
hayatımda hiç yapmadığım birşeyi yapıcam ama . şimdi ben bu 23 noyu alıcam evde doğumgününde giyecek ya ; önümüz kış çocuk converse giyecek hali yok diyorum ki doğumgünüsünden hemen sonra gidip bi büyüğüyle değiştireyim bu olmadı sıktı diye 24 alayım en azından yaza giysin o ayakkabı yazlık çünkü . çok mu iğrenç bir fikir ? ama ne yapayım değiştirmezsem de elimde patlıycak
olur di mi meloş ? görümcemin bir tanıdığı vardı kadın alırmış kotondan etiketleri kesmezmiş içine gizleyip 1 kere giyer sonra da iade edip yerine başka bişiy alırmış değişik giyinsin diye .
5 ekim de bir düğün var . Bade'nin elbisesi var ama uygun ayakkabısı yoktu . c&a da buldum siyah 30 tl . 23 tam oldu onu da 24 aldım ki en azından gelecek yaza kadar yine özel bi gün falan olur giysin diye. bayramda da giyer çok da büyük olmadı zaten .