2011 Ekim Anneleri

zefeyyyy, ben geldim bileeeee

aaa kızz ne çabuk gitmişsinnnnnn pes doğrusuu bende beşe kadar eblkletiodumki servise bindirimm diye:)))))))))))

gelmene çok sevndim bu aradaa keşkee uzak olmayaydıkda görüşürdük hep ::KK43:( hem aldın hem zahmet edip getirdinn çok teşekkürr ederimmm aydebaaa çok saoll bacımmmm

Galiba site yöneticileri sesimizi duymuş.. Konuyu okuyanların adı gözüküyor aşağıda...

meloşş hala göremioommm:KK43:(((

melofer ben burdayım sabahtan beri aç.ık beni gördün mü ben seni görmüyorum mesela
ama siyahroza diye birini gördüm
acaba biz kendi arkadaşlarımızı mı göremiyoruz?

olabilirr bunuda siz mesaj atın sorun kadın benden bıktıı adı Mune atın mesaj sorunn

günaydın bu aradaa kızlarrrrrr hiç dinlenemedim efe hiç uyumadı yaaaaaaa neden uyumuyo bu çocuk :KK43:((((( durup durup uyanımm anneeeeeeee diyo sonra bi uyanıyo babaaaaaaaaaaa diye cakllıoyu verdim ona sarılsın yatsın diyee hata etmişim bu sefer hem callıo ya hemde oğlana sarılıp yatmak zorunda kaldım çünkü onuda bırakmadı kucaından rüyamı gördü acepppppp korkmuş gibiiiii

günaydın bu aradaa kızlarrrrrr hiç dinlenemedim efe hiç uyumadı yaaaaaaa neden uyumuyo bu çocuk :KK43:((((( durup durup uyanımm anneeeeeeee diyo sonra bi uyanıyo babaaaaaaaaaaa diye cakllıoyu verdim ona sarılsın yatsın diyee hata etmişim bu sefer hem callıo ya hemde oğlana sarılıp yatmak zorunda kaldım çünkü onuda bırakmadı kucaından rüyamı gördü acepppppp korkmuş gibiiiii

Hani 2 yaşından sonra düzelirdi, hani emmeyi bırakan çocuk hiç uyanmazdı, hiç biri bize uymuyor bu kalıpların. Biz de aynı dertten muzdaribiz canım.. Böyle böyle büyüyecekler.

Zefey, kıl dönmesi gibi bişey vardı sizde, ne oldu o tedavi oldu mu?

canımm çapaya götürücek kasım gibi geçen sene kasımda gitmiştik seneye gelin demişti taksim ilk yardımında başhekimi görcek işte her sene bakıcaklar sakral gamzede deniliyormuş bu
ırsıide olabiliyomuş anne iyi beslenemediği içinde popo çizgisinde hafif bi eğim kıvrım var ama doktor çişini yapmasını ve yürümesini etkiler bi problem çıkarsa demişti ama allaha şükürr öle şeyler yok iyi demekkiiiiiiii

yahuuuu bnm derındondurucu sorumaa nıe cevap yazmınızzz laaa, kaile alınmıyommm mu neeee:KK37:

ben kullanmıomm laa alsam yer,imde yok ilgi alanım dışınada ondan yazmadımdııııı ahhaha reglimi olcan laa hemen alındın sende ahahah:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

yahuuuu bnm derındondurucu sorumaa nıe cevap yazmınızzz laaa, kaile alınmıyommm mu neeee:KK37:

Zefey'in cevabı benim için de geçerli. Benim yerim yok, hem de ne koycam deep freez'e. Ablam Arçelik aldı, bi şikayetini duymadım. Şu bulaşık makinesi ebatında olanlardan aldı.

ben kullanmıomm laa alsam yer,imde yok ilgi alanım dışınada ondan yazmadımdııııı ahhaha reglimi olcan laa hemen alındın sende ahahah:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

oldum yaa dün.sorma hemde bu hafta erkenden..stresden mı nedır,dunden berı karnım nasıl ağrıma,hele baş ağrım geceden zonklayarak başladı,uykuda ağrıkesıcı aldım.bgn hala ağrım var:KK43:

sevozycan , benim de deepfrezee ile ilgili hiçbir bilgim yok . buzdolabımın üst kapağı yetiyor bana . ben de yardımcı olamiycimmmm.
zefeyyy canım , aşk olsun lafı mı olur . çok teşekkür ederim. keşke daha yakın olaydık dediğin gibi olsun buna da şükürr.

kızlar merhabalar ancak cevap yazabiliyorum
melofer ve kartopu çok geçmiş olsun dilerim mert ve burak iyileşmeye başlamışlardır
zefey düğünde efe'nin başına geleni çok iyi anladım, bizde mayıs ayında bir kına gecesinde böyle bir olay yaşamıştık
hatta bende paylaşmıştım, dışarıda olduğunda soğukkanlılıkla karşılayıp yorum yapabiliyorsun ancak ne kadar çocuklar
desende başına gelince biraz fazla korumacı oluyoruz
sevozy; annemlerde bekonun hem uzun hem kısa olanından var en son uğurun aldılar (derin dondurucu)
aslında iyiler ancak bekonun uzun olanı 3 yıl boyunca arabada yaz kış taşınında problem oldu ama iyiler

bu arada kızlar bir haftadır siteye giriş yapamadım çünkü;
pzt alel acele babam tekirdağ'dan istanbul'a yedikule göğüs hastalıkları hastanesine sevk edildi
o günden beri hastanelerde ve doktorlardayız, daha tam tanı konulmasa da %90' ın üzerinde ameliyat olmasına karar verildi
bu bir hafta zor bir süreçti ama daha zoru ise pazartesi günü olacak
yarın hastaneye yatış yapacağız ve pazartesi günü büyük bir olasılıkla ameliyat olacak ve dilerim bir problem yaşamadan ve
operasyonu başarılı bir şekilde atlatırız, 5 gün ameliyat sonrası hastanede kalacak ve dilerim bir komplikasyonda olmaz,
allahım herkese can sağlığı versin, hastalara acil şifalar versin, kimseye dermansız dert vermesin ve babamada can sağlığı ve acil şifalar versin.

kızlar babamın astt si 53 civarındaydı ve 40 ve altı olursa ameliyat olacaktı
bugün yatışını yaptık ve allahtan astt si 40 ın altına düşmüş
bir aksilik olmazsa yarın sabah saat 8-8.15 gibi babamı ilk olarak ameliyata alacaklar
biliyorum dualarınız eksik olmayacak ama bu gibi durumlarda duanın gücünü daha çok hissediyoruz
babamın can sağlığı için ve gölgesi üzerimizden eksik olmaması için dualarınızı bekliyorum

bir aksilik olmazsa yarın sabah saat 8-8.15 gibi babamı ilk olarak ameliyata alacaklar
biliyorum dualarınız eksik olmayacak ama bu gibi durumlarda duanın gücünü daha çok hissediyoruz
babamın can sağlığı için ve gölgesi üzerimizden eksik olmaması için dualarınızı bekliyorum

canlar nasılsınız, maralım çok gemcıs olsun,Rabbım acıl sifalar versinn..

şu görmemiş olsanızda, hissetmiş olduğunuz bünye dün 85 kılo domates doğramıs bir insan evladı, ama bugun hıc yorgunluk hissetmiyorum, anamın eli değdi ya ondandır,canımm anammmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar merhabalar ancak cevap yazabiliyorum
melofer ve kartopu çok geçmiş olsun dilerim mert ve burak iyileşmeye başlamışlardır
zefey düğünde efe'nin başına geleni çok iyi anladım, bizde mayıs ayında bir kına gecesinde böyle bir olay yaşamıştık
hatta bende paylaşmıştım, dışarıda olduğunda soğukkanlılıkla karşılayıp yorum yapabiliyorsun ancak ne kadar çocuklar
desende başına gelince biraz fazla korumacı oluyoruz
sevozy; annemlerde bekonun hem uzun hem kısa olanından var en son uğurun aldılar (derin dondurucu)
aslında iyiler ancak bekonun uzun olanı 3 yıl boyunca arabada yaz kış taşınında problem oldu ama iyiler

bu arada kızlar bir haftadır siteye giriş yapamadım çünkü;
pzt alel acele babam tekirdağ'dan istanbul'a yedikule göğüs hastalıkları hastanesine sevk edildi
o günden beri hastanelerde ve doktorlardayız, daha tam tanı konulmasa da %90' ın üzerinde ameliyat olmasına karar verildi
bu bir hafta zor bir süreçti ama daha zoru ise pazartesi günü olacak
yarın hastaneye yatış yapacağız ve pazartesi günü büyük bir olasılıkla ameliyat olacak ve dilerim bir problem yaşamadan ve
operasyonu başarılı bir şekilde atlatırız, 5 gün ameliyat sonrası hastanede kalacak ve dilerim bir komplikasyonda olmaz,
allahım herkese can sağlığı versin, hastalara acil şifalar versin, kimseye dermansız dert vermesin ve babamada can sağlığı ve acil şifalar versin.

çok çok geçmiş olsun canmm içinizi ferah tutunn hayırlısıyla ameliyat olup çıkacak inşallah dualarımız sizinleeeeee...........

şu görmemiş olsanızda, hissetmiş olduğunuz bünye dün 85 kılo domates doğramıs bir insan evladı, ama bugun hıc yorgunluk hissetmiyorum, anamın eli değdi ya ondandır,canımm anammmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

maşallahh diyelim artıkk kaç kavanoz çıktıı kızz 85 kilodan bide bana tarif ettiğin gibimi yaptın önden kabuklu sonra blendr

zeynoo senı görebılıom aşağıda:KK37:

X