2011 Ekim Anneleri

günaydın herkese,

geçmiş olsun melofer,burakda cumadan beri hasta. devamlı burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor atlatamadık bir türlü

bakan hatuna tembihle yemek yemezse bile bolcana su versinnnnn (((((
Uyuyakalmış kadının kucağında. Eşim birazdan gidecek öğle arasında. Ay şurda burnumun dibindeydi ev ne güzeldi, istediğim zaman gidiyordum. Yavrum akşamdan beri bişey yemedi zaten, midesi bomboş halsiz kaldı.

günaydın herkese,

geçmiş olsun melofer,burakda cumadan beri hasta. devamlı burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor atlatamadık bir türlü

Sana da geçmiş olsun canım... Havalar serinleyince uzun mu kısa mı giydireceğimi şaşırdım. O arada üşüttü herhalde.

cok gecmıs olsun cnm ya..umarım hemn gecer.bızımkıler daha kıs gelmeden başladılar teklemeye.Rabbım kourusun ne diyelim, büyükler bıle kırılıo,heryer salgın..

yarın gelcenmi bvelli oldumuuuuuuuuuu aydebaaaa buıgün kartopuış eminönüne gidiyoooooo

melofer ben burdayım sabahtan beri aç.ık beni gördün mü ben seni görmüyorum mesela
ama siyahroza diye birini gördüm
acaba biz kendi arkadaşlarımızı mı göremiyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…