2011 Ekim Anneleri

sevda kolum koptu kızz tüm siteyi almışsın şekerlemelerin ve kek kalıplarınaa bayıldım hatuunnnnn

mune diye biri vardı ona attım mesaj bakalımm haydii

bu arada aydebaaaaa dondurma yemeye gidekk kızz gelde umarım yanımdaki kzıında dişi başı ağrımazda gelmemezlik yapmaz o günnnnn

anaaa canım ölee dondurma çektikii şimdi üzeri bonibonlu olannn burgerinkindenn ühühühüüüüüüüüüüüüüüüüü

biz mi yapmışız ? nasıl düzelirmişş

yok canım biz yapmamışız. site konuyu okuyanlar kısmını kaldırmış. hani biz diyorduk ya 10 tane ziyaretçi falan var diye. artık onu göremiyeceğiz.hemde bizden başka kim var onuda bilmeyeceğiz. yani ışık görürsen anlaki burada olabilir,yada ışığı yanar ama başka topiktede olabilir. saçma sapan bi rdüzenleme olmuş kısaca

kargom geldi cicilerim çok güzellerrrrr
manyak birşey olmuş bu çerçeve kesinlikle tavsiye ederimmm .
ayyy çok heyecanlandım.

kimse kimseyi takip edemeyeck yani. hangi üye nerede ne okuyor göremeyeceksin. peki prokart sahipleri içinde geçerlimi bu bunuda sosrmısın benim için zeynep?

kimse kimseyi takip edemeyeck yani. hangi üye nerede ne okuyor göremeyeceksin. peki prokart sahipleri içinde geçerlimi bu bunuda sosrmısın benim için zeynep?

aa şuan sadece seni görüyorum kartopu sanırım sen beni alıntıladın diyeeeeeee
kız yoksa prokartmı alıcın onu jelesec e sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…